Planen

Han kunne ikke gå noen steder nå, hun hadde ham akkurat der hun ville ha ham. Alene på kontoret, i det store universitetshuset. Han satt der, inne på det lille kontoret sitt som han delte med den kjedelige Mr... og jobbet med papirarbeid, lent over det enkle skrivebordet laget av tre. Han kom til å være der hele kvelden, og lese ark etter ark med den samme informasjonen, skrevet på en litt annen måte for hver gang. Han kom til å sitte der og lese, med jevne mellomrom ville han dra hånden gjennom det korte svarte håret og gjøre det enda mer bustete enn det allerede var.

Noen ganger kom han til og med til å stønne høyt av frustrasjon over elevene sine, og over det faktum at han måtte sitte her hele kvelden å gjøre dette kjedelige arbeidet når han kunne vært hjemme hos seg selv å slappet av. Han var i 40 årene med enkelte rynker rundt øynene, men det gjorde ham bare kjekkere. Munnen var smal, og når han ikke smilte fikk den en slik bøy at han så konstant bekymret ut. De blå øynene trakk litt ned i endene, noe som forsterket det bekymrete uttrykket. Når han tenkte eller når han hadde stilt et spørsmål og ventet på svar, hadde han en tydelig rynke midt i pannen. Og når han sa noe morsomt på den raske måten han snakket på, smilte han og ansiktet ble fult av skjønne smilerynker.

Måten han snakket på var rask, vittig og full av humoristiske bemerkninger, men han kunne lett bli tatt for å være useriøs. Dette var ikke tilfellet, og de som kjente ham viste at bak de mange vitsene fantes det en sterk mann som stilte opp for de som trengte ham og som ikke var redd for å ta i et tak. I kroppsform var han atletisk bygget med en lang og tynn kropp, men hadde litt muskler i overkroppen. Han brukte som regel en grå dress til jobb med et pent, gjerne blått, slips for å runde det hele av. Han hadde vært hennes drømmemann siden hun første gang hadde sett ham, og siden den gangen hadde hun gjort alt i sin makt for å få ham. Det at han var hennes lærer og at det var 15 års aldersforskjell mellom dem brydde hun seg ikke om.

Dessverre gjorde han det, og derfor hadde det heller ikke blitt noe mellom dem. Alt dette skulle det bli slutt på denne kvelden. Hun hadde planlagt det hele veldig nøye. Hun var ikke en fulltidsstudent, og for å tjene litt ekstra penger satt hun ofte i studentinformasjonsskranken når hun kunne. Og nå var det eksamens tid for studentene, og ut fra hennes jobb viste hun at han skulle være en av sensorene, som skulle lese gjennom besvarelsene og gi sin karakter. Det var ingen av de andre lærerne som skulle være sensorer for det var semestrets siste eksamen. Ut fra erfaring hadde hun lært at han likte best å sitte på kontoret når det var stille, så derfor ble han ofte igjen på kvelden. Ut fra denne informasjonen hadde hun lagt sin plan. Hun hadde brukt nøkkelkortet sitt for å komme inn i bygningen, og hun hadde gått til skapet sitt for å skifte.

Eller rettere sagt, for å kle av seg. Skapet hennes lå i samme etasje som hans kontor og det passet henne veldig bra denne kvelden. Hun hadde tatt med seg en veske, og inne i den fisket hun fram et par slippers, slike med heler og fjær som kvinner ofte brukte på soverommet. Hun kledde av seg vinter skoene og la dem inn i skapet. Der inne hang hun også frakken sin. Med raske bevegelser trakk hun så av seg den hvite genseren og avslørte en sort bh med rosa silkebånd. Den var som et halvt korsett som rakk 5 cm nedover magen, og silkebåndet gikk i kryss mellom brystene og nedover, før den endte i en sløyfe nederst. Etter at genseren var borte trakk hun av det sorte skjørtet og avslørte et rosa underskjør med splitt i siden laget av silke.

Rundt splitten var det sorte blonder, og det var det også hele veien rundt. Under skjørtet hadde hun en strømpeholder i samme svarte serien som bhen var i. Denne var av den gammeldagse typen som holdt de sorte strømpene hennes oppe. Under dette hadde hun en sort stringtruse med rosa silkebånd som knøt den sammen. Alt i alt hadde hun forberedt seg bra. Før hun lukket skapet dro hun fram en pakke med ekstra tynne kondomer, trakk ut en remse med 4 kondomer og dyttet de ned i bh cupen slik at de ikke kunne sees lenger. Så lukket hun skapet og pustet dypt inn. Med målbeviste steg satte hun kursen for hans kontor. Hun gikk over tre parketten med slippersene og helen ga en klikk klakk lyd som hørtes godt i det stille lokalet. Hun fulgte en bred gang bro med et høyt rekkverk slik at folk ikke skulle være i fare for å falle ned til hovedgangen tre etasjer nedenfor, som inneholdt kantinen og døren til biblioteket.

Gang broen hun fulgte tok en vinkelrett sving til venstre, der den gikk inn til kontor korridoren. På dag tid kunne du ofte finne fortvilte studenter det oppe, som desperat lette etter sin lærer for å stille spørsmål, men denne kvelden var det ikke et menneske å se. Til høyre var det glass vinduer inn til lærernes spise rom, men også der var det folketomt nå. Hun kjente det kilte i magen da hun fikk øye på hans kontordør. Den var lukket så klart. Med selvsikre skritt gikk hun mot døren. Hun svaiet ekstra med hoftene som om han allerede kunne se henne og hun fuktet de røde leppene. Hjertet banket hardt og selv om hun var nervøs, var hun også opprømt. Tent. Hun banket ikke på, tok bare i håndtaket og gikk rett inn. I det smale kontoret var hans skrivebord helt innerst i rommet og det sto slik at han var vendt mot døren, derfor så han henne med en gang hun kom inn.

Han hadde et lite lys på bordet og hun kunne se at han hadde dratt hendene gjennom håret flere ganger. Han hadde vært veldig konsentrert om sitt arbeid, men når stirret han overrasket på henne. Det virket ikke som om han virkelig skjønte at hun stod der, halvnaken foran ham. Han kunne liksom ikke få hjernen til å fatte hva som skjedde. ”Sofie?” sier han i en veldig spørrende tone. Han har blitt litt rød i kinnene, men hun kan se at selv om han virker overrasket og usikker er det en del av ham som liker synet av henne så naken. Hun kan se det i øynene hans. ”Hv-Hva gjør du her?” stammer han på den søte måten han gjør når han ikke får samlet seg. I stede for å svare ham smiler hun hemmelighetsfullt mot ham, før hun snur seg mot døren og låser den.

Ingen vei å unnslippe, han må komme nært henne for at han skal kunne komme ut. Med raske bevegelser hopper han ut av stolen og stiller seg foran henne. Han er så rask at hele stolen velter, men han registrerer det ikke. ”Jeg har jo sagt at det ikke kan bli noe mellom oss. Jeg er tross alt din lærer og jeg er dessuten alt for gammel for deg. En fossil som meg er ikke noe for en ung kvinne som deg” sier han. Men han holder avstand, som om han er redd for å nærme seg henne. Og det er han nok, tenker hun med seg selv å smiler. ”Jeg tror det er på tide at du slutter å bekymre deg så mye” svarer hun og går med sakte skritt mot ham. Vugger med hoftene, lar ham se godt på henne. Og hun kan se at kroppen hans reagerer på synet av henne. På den nakne huden og det sexy undertøyet.

Fremdeles har han kontroll over seg selv, for han rygger vekk fra henne i stede for å komme til henne. Med snart treffer den skjorte kledde ryggen hans veggen. ”Ingen flere steder å gå. Nå er det bare deg og meg, og denne gangen skal vi elske.” Hun sier det siste ordet så sensuelt som mulig. Han kremter, skal til å si noe, men nå er hun så nært at hun kan legge pekefingeren på leppene hans og si hysh. Hun legger armene rundt halsen hans, presser den vakre kroppen hennes mot ham. Han puster tyngre, men er helt stiv i armene hennes. Ikke en eneste del av kroppen hans rører seg, unntatt en nedre del som han ikke lenger har kontroll over. Fornøyd over hans reaksjon kysser hun han forsiktig på halsen.

Han lukker øynene. Pannen hans er rynket som om han har det vondt. Hendene hennes leker med håret hans i nakken og underlivet hennes presser hun mot hans, gnir seg mot ham. Og uten å kunne hjelpe det unnslipper et lite stønn leppene hans. Med raskere pust snur hun ryggen til ham, presses rumpen ut og gnir den mot kulen som vokser mer og mer i buksen hans. Uten å kunne stroppe seg selv legger han de store hendene på hoftene hennes og trekker henne nærmere. Hun smiler og biter seg i leppen, mens hun gnir rumpen raskere mot ham, i sirkler rundt kulen. Nå stønner han høyt og pusten hans går raskt. Hun gnir kroppen sin opp og ned mot hans og han tar hardere tak i hoftene hennes.

Han bøyer seg framover slik at det skjortekledde brystet hans kommer i kontakt med ryggen hennes. Hendene hans legger seg over magen hennes, stryker henne opp mot brystene, mens leppene hans kysser halsen hennes lett. ”Sofie”, stønner han inn mot øret hennes. Da den ene de store hendene legger seg over brystet hennes stønner hun også. Han knar det forsiktig mens den andre hånden beveger seg nedover. Legger seg på låret hennes der han trekker det tynne underskjørtet lenger opp. Raskt snur hun seg i armene hans. Vil se ansiktet hans. Han er alvorlig, øynene er slørete av begjær og lyst. Han vil ha henne og når han legger hendene på rumpen hennes og trekker henne nærmere, kjenner hun hvor mye. Han svelger litt, før han bøyer hodet ned og kysser henne. Deres første kyss. Leppene hans er varme, myke og fuktige.

Når han stikker tungen inn i hennes munn smaker han søt te. Hun klamrer seg til ham mens han kysser henne. Tungene leker, pusten kommer ut som små gisp. Når han trekker hodet vekk fra henne stønner hun høyt. Hendene hennes har gravd seg inn i håret hans, og hun holder så hardt at hun er overrasket over at det ikke faller av. Men han sier ingenting om dette, det virker ikke som om han har oppfattet at hun holder på å rive ut alle hårene hans med roten. Leppene hans har blitt litt røde og fuktige etter lipglossen hennes. De har blikkontakt i mindre enn et sekund før de igjen kysser hverandre desperat. Men når de nå avbryter kysset trekker hun av han det blå slipset. Hun røsker opp skjorten hans slik at knappene går av og hun kan endelig legge hånden på naken hud. Brystet hans er glatt og varmt, og brystvortene har blitt helt stive. Som hennes. Hun bøyer seg fram og kysser brystet hans, samtidig som hun åpner beltet i buksen.

Da det går, er det lett og åpne selve buksen og trekke den ned. Han har bokser på, og på midten står penisen hans rett ut og danner et telt i stoffet. Uten mer tull trekker hun den også av, før hun endelig kan legge handen rundt penisen. Med en gang hun rører den stønner han høyt. Hun kjenner seg så veldig mektig, så veldig kvinnelig. Hodet hans er bakover len mot veggen og øynene er lukket. Han har en dyp rynke i pannen, midt mellom øyenbrynene og munnen er åpen. Med ivrige fingre stryker hun opp og ned på lemmet hans, erter han og leker med ham. Og med hvert tak stønner han høyere. Hun ser opp på ansiktet hans i det samme han åpner øynene. De får blikkontakt, og hun holder den mens hun fører munnen nærmere ham. Hun tar ham inn i munnen, mens hun fortsatt ser ham dypt inn i øynene. Med en gang lukker han øynene igjen og slenger hodet bakover.

Pusten hans går i korte støt og hun kan se at han har et tynt lag med svette i ansiktet. Hun jobber iherdig med munnen. Bruker tungen til å sirkulere rundt tuppen, før hun igjen tar ham lenger inn. Plutselig legger han begge hendene sine på hodet hennes, begraver fingrene i håret hennes. Han dytter henne ikke nærmere og han trekker henne ikke unna, han holder bare hendene sine der. Og hun liker det. Hele kroppen hennes er i full flamme etter behandlingen hun har gitt ham. Så lenge som hun har fantasert om å gjøre dette, og nå fungerer planen hennes så greit. Og det føles riktig. Hun leker med penisen en liten stund til, før hun reiser seg og stiller seg foran ham igjen. Nå dytter hun skjorten helt av ham, og etter noen spark har han også kvittet seg med buksen og bokseren som hang rundt anklene. Nå er det hennes tur. Hun ser det i øynene hans, han gleder seg til å se henne helt naken.

Han har hatt lyst til det helt siden han så henne i timen sin for første gang, det er hun sikker på. Med kyndige hender tar han av bhen først. Selv om det er mange hekter på baksiden, går det greit. Han står lenge å bare ser på henne, studerer brystene hennes. Hun rygger litt bakover, til baken treffer skrivebordet, og så setter hun seg ned. Lener seg bakover og lar han se så lenge han vil. Han flytter blikket opp og ned langs kroppen hennes, og det gir samme effekt som om han skulle ha tatt på henne. Hun puster tungt, og hun kan kjenne hvordan trusestoffet bli fuktig mellom beina hennes. Det føles så bra og la han se henne slik. Så kommer han nærmere. Han kysser halsen hennes og legge hånden på magen hennes.

Så flytter han leppene over til munnen hennes og hånden over til venstre bryst. Han leker og pirrer henne med tungen, samtidig som hånden gnir brystet. Han tar brystvorten mellom tommelen og pekefingeren og ruller den litt, og små stønn unnslipper henne. Så trekker han seg unna og flytter munnen ned til brystet hennes. Den varme tungen slikker over vorten, ruller rundt og suger den inn. Hun må holde seg fast i skrivebordet, før det føles så godt. Det dunker i underlivet. Han flytter munnen over til neste bryst, gir det samme behandling, samtidig som hånden jobber seg nedover. Den gnir nedover magen, over navlen og ned til truse kanten. Med forsiktige fingre lirker han hånden under stoffet og videre ned. Hun har barbert bort alt for ham, så alt som møter ham er glatt og varm hud. Og fuktighet. Men det er ikke bra nok, og han river seg løs fra henne og får med bestemte bevegelser trukket av henne strømpeholderen, og med den begge strømpene.

Nå har hun kun den minimale trusen igjen. Synet gjør ham mørk i blikket, og han tar tak i det ene rosa båndet i siden og trekker. Knuten som holder trusen på løsnes og nå drar han hele trusen av henne. Igjen studerer han henne en stund. Hun skrever med beina, lar ham se henne fullstendig. Han tar et skritt mot henne igjen og kysser innsiden av det ene låret. Men han erter henne ikke lenge, er for opphisset selv til å kunne gjøre det. I stede bøyer han hodet frem. Et lite sekund kan hun kun føle den varme pusten hans mot underlivet, før han stikker ut tungen og slikker forsiktig. Med første kontakt slipper det ut et lite gisp. Tungen hans utforsker hennes folder og han finner klitoris, der hun er mest følsom. Han slikker rundt den og noen ganger suger han lett på den. Det føles så fantastisk.

Han vet hva han gjør. Han slikker henne litt lenger ned, rundt åpningen. Og så dutter han den litt inn og ut. Hun tar tak i hodet hans og dytter ham nærmere, og nå tar han hele kjønnet hennes inn i munnen og patter på det. Slikker med tungen opp og ned, fram og tilbake. Hele henne rister. Hun kan kjenne hvordan det bygger seg opp i henne av den deilige behandlingen hun får. Det er like før hun når klimaks, og da vibrerer han lett med tungen over klitoris. Det er det som skal til og hun roper høyt når orgasmen når henne. Han vil gjerne kjenne sammentrekningene hennes, og med raske bevegelser stikker han to fingre inn i henne. Han drar de ut og inn, og liker å kjenne hvordan det strammes rundt dem.

Når hun endelig slapper av igjen, trekker han de ut. Men nå vil hun virkelig ha ham. Hun synes de har lekt nok, hun vil kjenne han inni seg. Kjenne hvordan de blir en. Kondomene har havnet på gulvet etter at bhen kom av, og hun tar dem raskt opp og tar fram en. Han stiller seg foran henne med den stive penisen rett ut i lufta foran henne. Hun koser litt med ham, og han stønner lavt. Så får hun trukket kondomet på. Et lite øyeblikk ser de på hverandre, og han legger den ene hånden på kinnet hennes. Stryker henne over håret. Han bøyer seg ned og kysser henne og hun drar ansiktet hans nærmere. Så avbryter han kysset og stiller seg mellom beina hennes. Hun sitter med rumpa helt ytterst på skrivebordet og hun slår beina rundt hoftene hans. Så trenger han inn i henne. På en slik forsiktig måte, som om han er redd for at det skal være hennes første gang og det skal være vondt.

Men det er det ikke, og utålmodig støter hun i mot ham, slik at han skal komme så langt inn i henne som mulig. Han trekker seg litt ut og dytter seg inn igjen, denne gangen med mer kraft. For hvert støt stønner og gisper de begge to i kor. Hun lener seg framover og slår armene rundt halsen hans. Han kysser henne febrilsk og legger en hånd bak på rumpen hennes slik at han kan dytte henne raskere og raskere mot ham. Når går hvert støt fortere og fortere. Han gisper etter luft i øret hennes, før han planter noen raske kyss på halsen. Hun klamrer seg til han, neglene graver seg inn i ryggen hans. Noen ganger biter hun ham lett i skuldra. Penisen går raskt ut og inn av henne, og hun kjenner hvordan det igjen bygger seg opp. Mer og mer.

Til det endelig går for henne og hun igjen blir kastet ut i en deilig orgasme. Han holder seg, ser hvordan hun nyter det hele, til sammentrekningene blir for mye for ham. Med noen siste harde støt kommer han også og han holder henne hardt fast, klemmer henne inntil seg. For noen øyeblikk er de borte i evigheten sammen, før de igjen kommer tilbake til seg selv. De er dekket av svette og begge puster tungt. Hun legger seg bakover på skrivebordet og han lener seg tungt over henne.

Begge for andpustne til å gjøre noe annet enn å slappe av. Han retter seg litt opp igjen, tar bort mesteparten av vekten, men fremdeles framover lent over henne. Han stryker henne over kinnet og kysser pannen hennes. Han smiler til henne og hun smiler tilbake, før han lener seg ned å kysser munnen hennes forsiktig, nesten takknemlig.