Pernille

"Hun hadde flotte former, som syntes godt i den trange kjolen. Jeg klarte ikke å ta øynene fra henne. Noe jeg poengterte overfor en studiekamerat. Så snudde hun seg, jeg kjente jeg ble skikkelig flau. Det var jo lille Pernille, Petters plagsomme lillesøster. Hvordan kunne hun ha blitt så flott?"

Petter og jeg har vært bestevenner siden barnehagen. Vi har gått i samme klasse fra 1. klasse og ut videregående. Vi har gått ut og inn i hverandres hjem i alle år. Greie foreldre og en plagsom søster. Når videregående var over startet Petter sin militære karriere, mens jeg begynte på jusstudier nær hjemstedet vårt. Vi hadde mye kontakt på sosiale medier og Skype, men kontakten ble noe amputert. Studiene mine tok mye tid og jeg mistet etterhvert kontakten ned Petter. Da jeg skulle begynne 3. året på jussen fikk jeg øye på en blond 1. klassing. Hun hadde flotte former, som syntes godt i den trange kjolen. Jeg klarte ikke å ta øynene fra henne. Noe jeg poengterte overfor en studiekamerat. Så snudde hun seg, og jeg kjente at jeg ble skikkelig flau. Det var jo lille Pernille, Petters plagsomme lillesøster. Hvordan kunne hun ha blitt så flott? Pernille ropte på meg og smilte.

Hun satte seg ned ved siden av meg og fortalte at hun hadde vært hemmelig forelsket i meg i 5-6 år. Hun la hånda på låret mitt og smilte. «Jeg så du kikket på meg i sta. Hva tenkte du da du skjønte at det var lille Pernille du siklet på?» spurte hun. Jeg ble faktisk litt brydd. Men sa at jeg ble litt tatt på sengen. Pernille kikket på meg og sa, «ja, du må gjerne ta meg litt i sengen eller et annet sted» Så smilte hun med perleraden sin igjen. Jeg følte at dette ble helt feil, her satt jeg med ei som nesten hadde vært like mye min plagsomme lillesøster, som Petter sin. Jeg trakk meg unna, begynte å shotte. Jeg ble skikkelig full og husker kun bruddstykker fra den kvelden. Jeg våkner dagen etter og sola står rett i ansiktet mitt. Jeg skjønner at jeg ikke er hjemme... Jeg er i senga til PETTER!

Pernille kommer svansene inn i en kort rosa morgenkåpe. Den er ikke knytt. Så jeg ser en perfekt kropp. "Takk for i går, Kristian. Du ble så full så jeg tok deg med hit. Mamma og pappa er på hytta, så jeg la deg i senga til Petter." Jeg lå naken under dyna og kikket på Pernille. "Slapp av, Kristian, det skjedde ikke noe i natt. Jeg kledde av deg og la deg her. Men litt av et redskap du har." :) Hun smilte. Så kom hun bort og satte seg på sengekanten. Jeg hadde lyst til å suge deg, men stoppet meg selv ettersom du var så full. Jeg reiste meg opp i senga. Så etter klærne mine. Pernille la et håndkle på sengen, «ta deg en dusj». Jeg reiste meg opp, tok håndkle rundt meg og jeg gikk inn i dusjen. Når jeg sto der med shampo i håret, og øynene lukket, åpnet døren i dusjen seg, jeg kjente hendene til Pernille strøk over kroppen min. Hun satte seg ned på huk. Lot tungen leke med ballene og hodet. Den begynte å vokse, jeg følte dette var galt, men hun gjorde dette så utrolig deilig. Den vokste i munnen hennes, jeg stønnet og Pernille økte takten. Jeg sa «hvis du ikke roer ned kommer jeg i munnen din». Hun økte intensiteten litt til og det bygget seg opp. Jeg kjente jeg eksploderte i munnen hennes, jeg ble som gelé i bena. Måtte sette meg i dusjen.

Pernille tok såpe i hendene og vasket skrittet mitt. Så sa hun, jeg er nydusjet. Kom Kristian, nå kan du bli med meg til min seng. Hun dyttet meg ned i sengen sin og begynte på nytt å suge meg, den reiste seg raskt og Pernille satte seg på den og red meg. Hun pustet tyngre og jeg la meg over henne i misjonærstilling. Vi kysset og jeg hamret pikken inn og ut av henne. Hun stønnet ut at hun kom. Jeg la meg ned mellom bena hennes og lot en bløt tunge stryke over fitteleppene. Hun stønnet enda høyere, så la jeg munnen over klitoris og sugde. Hun stønnet enda høyere og på nytt kom hun. Vi lå og hev etter pusten og Pernille smilte til meg og sa. Dette var for bra til at vi ikke skal fortsette. Jeg var enig, men hvordan skulle jeg fortelle dette til Petter?