Pepperkakebaking

Det var tid for å bake pepperkaker. Jeg satt på kjøkkenet. Knadde og kjevlet ut deigen, før jeg tok fatt i formene og lagde mange fine og gode pepperkaker.

Dette er en historie fra virkeligheten...

I bakgrunnen høres koselig og tradisjonell julemusikk. Jeg går i kjøkkenskuffen for å hente litt mer mel til utbakingen. Min kjære har akkurat holdt på å pusla litt rundt og smårydda litt her og der. Så kommer han bort og kysser meg. Dype, deilige og lidenskaplige kyss. Dette kan han. Jeg kjenner den gode følelsen i kroppen. Det varer lenge, og kyssene blir flere og mer intensive. Spenningen brer seg i kroppen. Hverken jeg eller han vil slippe taket i hverandre, og fortsetter. Det blir stadig mer intensivt, og vips, så kjenner jeg at det kommer noen gode, varme, myke og trygge hender.

De finner puppene mine, og han begynner å kose med dem. Lidenskapelig, og følelsen som brer seg i kroppen, er den kåte deilige opphissede følelsen. Jeg klarer ikke å styre meg lengre. Med melete hender tar jeg et godt grep uten på buksa hans. Kjenner at kuken hans er stiv. Den er så utrolig hard. Jeg knepper opp buksa hans med mine melete hender, drar ned trusa hans og tar et godt fast grep rundt om den store deilige pikken hans. Den er så stor og hard nå. Mmmm... Deilig. Jeg suger han, lenge og deilig. Kukken er giga hard nå. Han hvisker ømt og sexy til meg om hvor kåt og lysten han er på meg. Jeg suger han litt til, føre han tar meg opp. Tar mel fra mel posen og gnir utover puppene mine, og knar dem og koser seg. Jeg er så kåt, og jeg kjenner at jeg er kjempe våt nedi trusa mi.

Han tar meg opp, dytter meg litt sånn forsiktig opp på kjøkkenbordet, gnir mel på meg og koser seg godt med meg. jeg er så kåt nå at jeg vet knapt hvor jeg skal gjøre av meg. Så tar han av meg alle klære, og stikker den store, lange, harde og dryppende våte ståtissen sin inni meg. Å gud tenker jeg, så hard han er nå. Han presser den inn og jeg stønner av ren nytelse. Det er så godt. Dette kan han. Vi holder på en stund der han tar meg på bordet, så snur vi oss, og han tar mere deilig mel på meg. På ryggen min, og knar puppene mine bakfra. Mmm... så godt og herlig det er. Det er som på en ordentlig pornofilm. Mmmm... Deilig. Så tar han meg bakfra. Mmm... Så deilig og hard han er. Han øker tempoet sitt, og forteller meg flere ganger underveis hvor kåt og lysten han er på meg, og hvor deilig jeg er.

Han tar meg hard bakfra, og tempoet er ikke akkurat av det sakteste slaget. Det går fort og røft. Mmm... så deilig det er. Så kommer jeg, og jeg spruter. Det er den orgasmen, å det føles som hele meg ble vektløs. Så etter en liten stund, så kommer han også. Og han kommer i en kjempeorgasme. Han gjørde meg så våt, og han stønnet så deilig og opphissende. Mmm... Deilig. Det gjorde meg enda kåtere. Han tok ut kuken sin av meg. Den var enda stiv, kjempe hard. Så koste han meg, og vi klina litt. Å så sa han: Nei, jeg må bare jeg jenta mi. Så tar han et godt fast grep rundt den store og harde tissen sin. Å begynner å runke den. Så kommer han i nok en gedigen stor orgasme, og han spruter masse på meg.

Jeg klarer ikke å holde meg, så jeg legger meg oppå bordet, og begynner å fingre meg..Han setter seg ned på kne forran kjøkkenbordet, og begynner å sleike meg så utrolig godt. Mens han runker seg selv, igjen. Han spruter og jeg spruter. Vi får noen deilige orgamser begge to. Så kliner vi og koser litt, føre jeg går i dusjen først, så min kjære. Godt med en dusj etter en sånn deilig, god, og ikke minst våt økt, og med mel på oss begge to.