Parterapi

«Låsen på håndjernet klikket på plass, og bindet for øynene gjorde det mørkt. (...) Rumpen min var vendt mot døren så han kunne se rett inn i den våte musen min, som verket etter å bli fylt opp».

En historie om et parforhold som har mistet gnisten, og som finner hjelp i sexleketøy for å finne hverandre igjen.

De siste to ukene hadde vært tunge for oss begge. Han i ny jobb, jeg på mitt fjerde år i utdanningen. Vi hadde hatt lite tid til hverandre i det siste, og jeg tror vi begge merket at det tæret på forholdet. Vi hadde ikke lengre tid til å ligge i sofakroken sammen, drikke kaffe på morgenen rundt det lille kjøkkenbordet vårt, eller gjøre hyggelige ting i helgene. Alt handlet om å prestere på våre arenaer.

Jeg savnet alle de små tingene i hverdagen, men mest av alt savnet jeg å føle at han ville ha meg. Jeg hadde tross alt falt for blikket han gav meg kvelden vi møttes for snart fire år siden, der jeg kunne kjenne han kle av meg plagg for plagg med øynene. At det var meg han ville ha, ingen andre.

Det nærmet seg september, den samme måneden som vi først møttes. Mye hadde endret seg siden den gang, sexlivet spesielt. Jeg savnet å være full av spenning og sommerfugler rundt han. Den siste tiden hadde vi ikke hatt sex mer enn kanskje to ganger i måneden, og jeg visste det var fordi spenningen var borte. Jeg hadde også vært dårlig på å ta initiativ og gitt mange avslag den siste tiden. Det gikk åpenbart inn på han, og jeg ville gjerne gi han en overraskelse.

En butikk i nærheten jeg hadde sett solgte sexleketøy, det kunne kanskje hjelpe. Det var nytt for meg, og jeg kunne kjenne det krible i en blanding av nysgjerrighet og spenning på veien. I frykt for at noen kunne se meg, kikket jeg meg en ekstra gang over skulderen før jeg smatt inn inngangsdøren. På rekke og rad langs vegger og på bord sto leketøyene fremstilt. Jeg gikk bort til det nærmeste bordet og unngikk å se mannen som jobbet der i øynene. Jeg følte litt skam, som om min tilstedeværelse var et bevis på at jeg hadde et ikke-eksisterende sexliv.

Dildoene som sto fremfor meg var i alle farger, størrelser og fasonger. Hendene mine gikk over alle for å kjenne på materialene og hvordan de var i hånden. Tankene mine vandret til hvor mye jeg elsket penisen hans. Den var tykk og stor, og ga meg en følelse av å være fylt opp. Jeg tenkte tilbake på hvor deilig det var å ta han i munnen min, og kjenne blodårene hans mot leppene og tungen min. Dagdrømmen min hadde gjort meg våt, og gitt meg en lyst jeg ikke hadde hatt på lenge. Dildoen jeg stoppet på da jeg fantaserte, var enda større enn hans, med en sugekopp i enden. Den ble med videre.

Etter å ha undersøkt mesteparten av sortimentet hadde jeg både lagt en plan, og fylt opp handlekurven med håndjern, glidemiddel og bind til øynene. Dagen etter våknet jeg opp til en varm septemberdag. Jeg følte meg fortsatt frekk etter gårsdagen, og kledde på meg en topp og et sommerskjørt. Jeg så meg i speilet, på de deilige brystene mine som lå diskret bak den stramme toppen, og hvor lange bena mine så ut i dette skjørtet. Det var lenge siden sist jeg følte meg så bra.

Vi spiste frokost sammen som vanlig, og jeg gikk på toalettet en tur før avreise. Da jeg satt meg ned og trakk ned den sorte trusen, følte jeg meg befriende sexy. Jeg sparket trusen av bena så den fløy under skapet til vasken. I dag skulle jeg gå uten.

Etter å ha pakket skolevesken klar, kysset jeg han litt ekstra intenst farvel før jeg snudde meg og gikk. Vel ute i gaten på vei til skolen kunne jeg kjenne den kjølige sensommerbrisen beføle meg nedentil. Jeg visste allerede at denne dagen skulle bli et vendepunkt for oss. På bussen på vei til skolen så jeg meg rundt, og tenkte på hvor mange kjekke menn som var der, som jeg vanligvis ikke tenkte over. Det kriblet langt nede i magen da mannen som satt ovenfor meg ga et litt lengre blikk enn naturlig.

Jeg kunne kjenne lårene mine spre seg litt forsiktig av ren frustrasjon. Det var helt åpenbart at han fikk det med seg. Blikket var festet mellom bena mine. Jeg var så våt nå at jeg kunne hoppet hvem som helst, og tenkte at det måtte bli merker på skjørtet. Senere den dagen fra kantinen sendte jeg et bilde jeg tok med mobilen under skjørtet. Responsen kom umiddelbart. «Jeg må ha deg nå. Møt meg hjemme om en halv time».

Jeg ble helt tåkete i tankene av hvor direkte meldingen var, og bestemte meg for å haste hjem. Det tok han lengre tid hjem, så jeg hadde fortsatt tid til å gjøre min lille plan klar. Da jeg kom hjem, rev jeg av meg alle klærne, la frem dildoen på sengekanten, begynte å feste håndjernene til sengekanten og ta på bindet for øynene. Det siste jeg gjorde før jeg meg låste seg fast var å sende han en melding. «Jeg ligger klar i sengen og har en overraskelse. Bruk meg akkurat som du vil, hvor lenge du vil. Jeg dør etter å kjenne deg inni meg.» Svar kom i løpet av sekunder. «Er der om 2, gleder meg».

Låsen på håndjernet klikket på plass, og bindet for øynene gjorde det mørkt. Jeg satt på kne i sengen med hodet på puten. Rumpen min var vendt mot døren så han kunne se rett inn i den våte musen min, som verket etter å bli fylt opp. Minutter senere raslet nøklene hans i inngangsdøren, og jeg hørte han kle av seg i yttergangen. Pusten min var tyngre nå, og hoftene mine vred seg i nytelse og danset rundt for å få stimulering.

Idet han åpnet døren inn hørte jeg at han stoppet å puste i noen sekunder. Spenningen i rommet var til å ta på, og jeg begynte å lure på om han var klar for dette. Lyden av beltet som ble åpnet i hast og klær som traff gulvet tydet på at han likte det han så. «Du er så fantastisk deilig!» utbrøt han mens jeg hørte han nærmet seg.

Følelsen av de varme hendene hans som gled sakte fra korsrygg til nakken min ga meg frysninger. Det var så lenge siden han hadde tatt på meg slik. Jeg kjente leppene hans mot lårene, korsryggen og rumpen min. Han nøt hver centimeter av meg, pustet tungt, og slapp ut lette stønn mens han dekket kroppen min med kyss. Han nærmet seg sakte for hvert kyss, stoppet i noen sekunder, før jeg kjente den varme ånden hans mot den våte musen min. Han trakk inn luft gjennom nesen. «Jeg elsker lukten og smaken av deg» sa han.

Jeg kjente den varme, våte og myke tungen hans stryke seg som en bred pensel mellom bena mine. Fra klitoris, mellom de indre kjønnsleppene mine, gjennom hele lengden min, og opp til rumpehullet, der han danset rundt i ring. Følelsen gjorde meg svimmel, og jeg utbrøt et langt og deilig stønn av ren nytelse. Han gjentok dette flere ganger, sakte og ertene mens han geipet i seg smaken av meg.

Kriblingen av at klimaks nærmet seg kom snikende. Rytmisk presset jeg meg mot han hardere og hardere, så den deilige tungen hans gikk dypere for hver gang. Stønnene mine ble stadig høyere. Han stoppet og trakk seg unna. Jeg var så frustrert nå at jeg klynket «neeei» mens hoftene mine rullet mot han. Han gikk opp i sengen, kysset meg dypt.

Håndjernene slapp taket; han hadde åpnet dem. De kraftige hendene hans tok tak i hoftene mine og snudde meg rundt i sengen så jeg sto med ansiktet mot han. Lyden av at han tok opp dildoen og gikk bak meg gjorde meg spent på hva som skulle skje videre. Sugekoppen traff veggen bak, og glidemiddelet som ble sprutet ut av flasken fikk tankene til å løpe.

«Nå vil jeg at du skal rygge bakover og tre deg sakte på den store dildoen. Du skal ri den rolig mens du samtidig har meg i munnen din.» Han ga meg et fast klaps på rumpen og stilte seg på kne foran meg i sengen. Jeg gjorde som han befalte og rygget bakover til jeg kjente noe kaldt og hardt presse mot åpningen min. Følelsen av den store dildoen som sakte viet meg ut, var magisk. Jeg hadde aldri følt meg så fylt opp før, og jeg støtet bestemt mot den til rumpeballene mine møtte den kalde veggen.

Nå stønnet jeg dyrisk, og begynte å miste fatningen. Jeg stoppet brått da han tok bestemt tak i håret mitt. Jeg kjente penisen hans mot leppene mine og åpnet munnen for å ønske han velkommen inn. Han var knallhard. Jeg lot tungen min leke rundt blodårene på skaftet hans. Tuppen smakte salt, han var helt seig av opphisselse. Stønnene hans var høylytte og støtene fra hoftene rolige.

Jeg begynte sakte å støte mot veggen igjen, og nøt følelsen av å være fylt opp i begge ender. Dette var noe jeg hadde fantasert om ofte, men da med to menn, og tanken på hvordan det føltes på ekte ble nesten for mye.

Jeg hørte han stønne høyere og støte hardere mens han fortsatt holdt hardt i det blonde håret mitt. Den andre hånden som hittil hadde hvilt på hodet mitt, gikk ned mot korsryggen. Han fortsatte helt til fingrene hvilte mot rumpehullet mitt som nå var seigt av glidemiddel. Jeg elsket når han gjorde det fordi det fikk meg til å komme fortere enn fy.

Jeg ga rolig etter fra trykket han la med fingrene. Han gled inn i meg med en finger. Følelsen av den massive dildoen som fylte meg vaginalt, penisen hans rundt leppene mine, og fingeren hans som lekent gled inn og ut av meg analt fikk meg til å gi etter for lystene.

Tempoet økte da jeg nærmet meg toppen. Lyden av rumpeballene mine som klasket mot veggen og stønningen hans som stadig ble høyere tente meg enormt. Jeg var ikke langt unna å komme, men ville ha han med på reisen. Jeg grep tak i skaftet hans med begge hender og startet å melke han som jeg aldri hadde gjort før. Han mistet fatningen og startet å pumpe inn i meg raskere. Jeg stønnet hardt og sa at jeg holdt på å komme. Følelsen kom som en flodbølge, og skylte meg over ende.

Skrikene mine av glede kom på rekke og rad mens jeg ristet av nytelse. Han ropte at han kom. Penisen hans blåste seg opp og begynte å pulsere mot tungen min. Han grep tak i håret mitt med begge hender og presset seg så dypt inn i han klarte. Jeg grep tak i rumpeballene hans med begge hender, gravde neglene i han og presset enda hardere. Han leverte ladning etter ladning med strømmer av varm sæd.

Han stønnet høyere enn noen gang, og hoftene hans ristet mens han leverte alt han hadde spart på så lenge. Jeg svelget unna så raskt jeg kunne og melket ut de siste dråpene med hendene. Han kollapset svett og pesende ved siden av meg. Vi var begge utslitt. En følelse av varme og at jeg ble sett føltes godt mens vi la oss under dynen så tett vi klarte. Vi klinte lenge, noe vi ikke hadde gjort på en stund. Etterpå la vi oss i skje, helt nakne. Følelsen av hud mot hud var fantastisk, og han holdt hardt rundt meg mens han hvisket i øret mitt. «Jeg elsker deg».