Pakken på tastaturet.

"...Og der ligger det også et matchende sett med truse og bh. Sammen med dem ligger det en beskjed; bruk fantasien og vis meg. Hvordan er det mulig å bli så kåt av ett sett undertøy og 5 ord? Jeg tar utfordringen. Det kan bli en spennende dag..."

Det ligger en pakke på tastaturet mitt inne på kontoret. Anonymt pakket inn. Ei eske som kan inneholde hva som helst. Men jeg kjenner sitringen begynne i underlivet idet jeg kaster mitt første blikk på den. Krysser fingrene for at magefølelsen har rett og at det ikke er noe som faktisk er til jobben min. Det er tidlig. Ingen andre har kommet så jeg lukker døra og åpner opp papiret sakte.

Jeg vil nyte denne følelsen.

Ei eske kommer til syne. Like anonym som papiret. Den er ikke tapet sammen- så den åpner seg lett. Jeg puster lettet ut, det var ikke noe til jobb. Sitringen øker ett hakk. Dette blir en spennende dag. Øverst i eska ligger en pakke med stay ups, snakk om hint. Under pakken ligger det en helt ny hofteholder, rød. Og der ligger det også et matchende sett med truse og bh. Sammen med dem ligger det en beskjed; bruk fantasien og vis meg. Hvordan er det mulig å bli så kåt av ett sett undertøy og 5 ord? Jeg tar utfordringen. Det kan bli en spennende dag.

Så jeg tusler inn på toalettet og skifter. Jeg burde ha skjønt at noe skulle skje da jeg fikk melding fra deg om å ha på meg skjørt. Det du ikke vet er at jeg var å handlet i går. Så jeg har kjøpt meg et nytt sort skjørt. Skjørtet har en splitt som egentlig ikke er helt forenelig med stay ups. Dette kommer til å bli en veldig spennende dag. Jeg får stå mye. Idet jeg har skiftet er jeg nesten i ferd med å sende deg bilde, la deg se alt- men jeg ombestemmer meg i siste liten og sletter det. Sender deg bare en liten djevel snap. Leken er i gang.

Du svarer ikke, men jeg ser du har lest meldingen min. Den første timen går uten at jeg ser deg. Jeg sender deg et bilde av splitten i skjørtet og den øverste delen av strømpen. Får samme djevel tilbake. Så har vi møte sammen. Det første møtet skal jeg presentere. Jeg føler meg fantastisk. Sexy undertøy gir en utrolig deilig følelse. Ingen andre vet, unntatt du. Jeg håper ingen andre ser undertøyet mitt i splitten. Det er bra jeg har forberedt meg godt, og at du sitter lengst fremme. For blikkene du sender meg får meg nesten til å stokke på ordene. Du merker at jeg er langt fra uberørt og jeg ser du er på telefonen.

Du møter blikket mitt idet du sender noe
så jeg forstår at meldingen er til meg.

Jeg har slått av alt av varsler på systemene, så jeg er trygg på at det ikke kommer noe upassende opp som alle ser. Jeg kan likevel ikke vente til møtet er over og jeg kan se hva du har sendt. Jeg blir stoppet idet møtet er ferdig, så vi får ikke snakket sammen. Åpner meldingen fra deg idet jeg går mot kontoret mitt. Ny djevel, denne gangen med ei tunge. Fy f. Kåtheten bygger seg opp. Når jeg kommer inn på kontoret mitt ligger det en ny pakke å venter på meg. Like anonym som den første, men litt mindre. Samme prosedyre. Lukke døra og håpe at ingen kommer innom. Åpner den fortere denne gangen.

Idet innholdet kommer til syne skjønner jeg at dagen kommer til å bli enda mer spennende. For i pakken ligger det en vibrator. Rosa. Ikke noe eske eller ladeplugg, du har gjort alt klart. Det ligger en lapp her også. Gleder meg til neste møte med deg. Dette kan bli gøy. Det banker på døren og jeg klarer såvidt å få esken pakket bort før en kollega kommer inn. Det er 10 minutter før møtet vårt begynner når jeg sniker meg inn på toalettet. Siste møte for dagen. Jeg er så kåt på deg nå. Det er fristende å bare la fingrene jobbe litt på klitten min. Hadde garantert kommet men jeg klarer å la være. Fører vibratoren inn. Går ut og later som ingen ting. Bare du og jeg vet.

Treffer deg idet vi går inn til møtet og idet du sier
hei til meg og en annen kollega kjenner jeg lett vibrering.

Jeg møter blikket ditt og ser bekreftelsen. Du har handlet vibratoren som styres av stemmen din. Den kommer til å vibrere hver gang du snakker. I tillegg så vet jeg at denne kan du selv programmere. Og jeg vet at det har du gjort. Denne kommer du til å styre som du vil. Møtet blir en utfordring å følge med på. Du har det virkelig gøy der du sitter og styrer vibratoren bare for å se reaksjonen min. Du varierer styrken og det er absolutt ikke noe mønster i vibrasjonene. Jeg kan forberede meg litt når du tar ordet, da vet jeg den vil vibrere, men ellers er hver vibrasjon en overraskelse, både i styrke og når den kommer. Heldigvis er møtet snart over.

Det er fredag og alle vil tidlig hjem. Jeg skal bare avslutte noen saker så jeg er alene i fløya. Har fremdeles vibratoren i meg, den begynner å vibrere. Hardere denne gangen. Du kommer inn på kontoret, lukker døra. Låser. Står der uten å si noe, tar frem mobilen og jeg kjenner vibrasjonene øker. Jeg sprer bena så du ser hvor våt jeg er. Du ser fitta mi som beveger seg i takt med vibratoren. Du åpner buksa di og tar tak i staskaren din. Runker lett mens jeg ser på. Pusten min går høyere og jeg klarer ikke mer. En hel dags frustrasjon kommer ut. Du smiler og nyter bølgene mine. Du har enda ikke rørt meg. Men du har nettopp gitt meg den kraftigste orgasmen på en stund. Jeg skal bare få pusten igjen - så skal jeg gi deg en liten takk.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: