På uante eventyr..

Du stoppet opp, kikket opp og så meg i øynene mens du sugde på langfingeren din og strøk den lett rundt før du førte dem rundt klitoris og fingret meg varsomt.

Musikken dundret mektig oppgjennom veggene. Ørene føltes bedøvd. Dunk, dunk., dunk. Alle hoppet i utakt, og det var hår overalt, jeg så det lange røde håret ditt rundt og rundt der framme igjen. Bassen runget i salen og skapte en uunngåelig vibrasjon i kroppene våre, jeg ristet, du ristet, toppen din var utringet og ristet med. Både føttene og hodet gikk av seg selv, jeg følte meg helt inn i musikken, gitar-riffet vokste gjennom meg som et slags ritual mens jeg brølte med. Jeg så deg ikke lengre og grep meg selv i å lete med blikket, men stoppet, ristet på hodet, hva faen, aldri har jeg latt meg distrahere fra en konsert. Flyttet blikket. Bandet var kommet til takketalen. Andpusten og uttørket klappet jeg med. Drikke. Jeg måtte ha drikke. Fortsatt ør i hodet banet jeg meg vei gjennom mengden bort til baren og ba om en halvliter mens jeg prøvde å få tilbake normal puls.

”Fyfaen det var rått”, jeg hørte high-fives og kjente brått et klapp på ryggen og skvatt til. Bustete, rødt hår sveipet skuldra mi landet ved siden av meg. På deg. Jeg kikket opp og møtte et par brun-grønne øyne og et ivrig smil. ”..Synne” hilste du endelig, og jeg innså at jeg måtte ha stått lenge og glodd uten å si noe. ”Eva” fikk jeg fort stumplet frem. Vi håndhilste, du var varm og svett, små svetteperler rant nedover brystene dine og ned i toppen din som viste nesten litt for mye. En kunne skimte nipplene dine gjennom. Jeg møtte blikket ditt igjen, du hadde sett at jeg stirret på deg, men du smilte. Du likte det. ”Kom, så drar vi på nach” sa du, og tok forsiktig hånden min. Fortumlet og litt ør av hvitvinen fulgte jeg etter, og ble leid ut i gangen. Du var klam i hendene også, du holdt fortsatt hånden min. ”Med hvem?” svarte jeg endelig. Du snudde deg og blunket, ”Jeg og du”. Vi var på toppen av trappen, du låste opp døra på hotellrommet og viste meg vei inn. Hvor faen er jeg egentlig, jeg kjenner deg jo ikke engang, burde jeg gå nå? Mulig det var nysgjerrigheten min, tiltrekningen din eller alkoholen som fikk meg til å gå inn, eller en fin miks av alle tre.

Jeg gikk inn på hotellrommet, et stort vindu med utsikt til sjøen. Jeg skulle til å kommentere rommet, men før jeg rakk å si noe dyttet du meg inn mot veggen og kysset meg lenge mens du befølte meg oppover armene og ned mot brystene mine. Jeg kysset deg tilbake og strøk varsomt tunga mi inn igjennom leppene dine. Du grep hardt, men rolig tak i det ene puppen min og masserte langsomt rundt. Jeg la merke til at pulsen min steg, og strøk deg nedover hoftene og kløp deg i rumpa. Klininga ble bare mer og mer intens, vi fant veien mot senga og krøp på madrassen, med deg øverst spredde du beina mine og krøp videre mot meg, stoppet opp, dro av deg toppen og bhen og bøyde deg over meg slik at jeg nådde de store, runde puppene dine med munnen min. Herregud så forførende og sexy du var. Konserten var i lokalet under rommet vårt og bassen kjentes gjennom veggene. Jeg sleiket rundt nippelen din, sugde forsiktig mens jeg lekte med tunga, og kjente at den ble stivere i munnen min. Du pustet tyngre.

Du bevegde deg ned mot nakken min og bet meg så jeg fikk deilige frysninger over ryggen, kysset nedover magen min mens du åpnet buksene mine og dro de av meg. Du så meg intenst inni øynene, spredde bena raskt og la deg ned i mellom, jeg kjente pusten din kilte over huden. Tunga di gled over fitta mi, og jeg kjente det ble våtere og våtere inni meg, sirkelbevegelser som bare ble raskere og raskere. Jeg stønnet, og grep fast i lakenet med nevene. ”Åh ja, slikk meg, der ja”, det ble varmere og varmere i kroppen min. Du stoppet opp, kikket opp og så meg i øynene mens du sugde på langfingeren din og strøk den lett rundt før du førte dem rundt klitoris og fingret meg varsomt. Jeg satte meg opp for å kysse deg. Vi klinte og du fingret meg fortere, fyfaen det var deilig. Plutselig dyttet du meg ned på senga igjen, og førte to fingre dypt inn i meg, jeg stønnet. Du økte farten og begynte og slikke meg samtidig. Åh, jeg kjente orgasmen bygge seg opp. ”Hardere! Jeg kommer snart”.

Du fingret meg hardere, raskere, hardere, du slikket enda fortere, ah, hardere, jeg stønnet enda høyere og brøyt ut i en intens orgasme, du fingret meg fortsatt røft, det var følsomt og jeg rei inn på enda en bølge av orgasme, stønnet og vridde meg, før jeg langsomt sank helt sammen på senga. Jeg åpnet øynene igjen, du satt fortsatt mellom beina mine og tørket deg på munnen med dyna. Jeg satte meg opp og lente meg mot deg, kysset deg lett. Leppene dine var fortsatt varme etter meg. Jeg smilte, og kysset deg igjen, og igjen. Jeg la meg ned og lot deg skreve over ansiktet mitt, du var nærmest dryppende våt, det var et deilig syn. Jeg lekte med tunga over fitta di, og du gynget små bevegelser fram og tilbake. Puppene dine gynget lett fram og tilbake og du grep om dem og masserte mens du bevegde deg fortere over tunga mi. Jeg bevegde tunga lengre ned og inn i deg, sleiket ut og inn, og kjente underlivet ditt komme nærmere mot meg.

Så stoppet du opp og bøyde deg mot nattbordskuffen, rotet litt rundt før du dro opp en passe lang, ganske stor svart dildo. Du gliste og gav den til meg. Jeg trykket på knappen og skvatt av den heftige vibreringen. Jeg gliste tilbake, reiste meg opp og stilte meg utenfor sengekanten mens jeg ba deg stille deg i doggie på kanten. Du stilte deg velvillig opp med rumpa mot meg, og ansiktet under deg slik at jeg så deg i øynene. Jeg spyttet koordinert ned på dildoen i hånden min, og sugde den et par ganger mens jeg så deg dypt inn i øynene, før jeg forsiktig førte den ned mot skrittet ditt og inni deg. Du lukket øynene og pustet tungt. Jeg bevegde den fortere og fortere, og så hvor svakere du ble i ryggen.

Jeg smekket til rumpa di, og holdt den fast med handa mens strakk meg over for å kysse deg. ”Hvordan liker du det?”, spurte jeg. ”Rolig?”, jeg stakk dildoen rolig og dypt inni deg mens jeg masserte puppen din. ”Raskere?” spurte jeg, og økte farten mens jeg trakk den litt ut, lot deg kjenne på frustrasjonen og lengselen. ”Mer”, ba du i en øm, svak røst. Du var tydelig nær bristepunktet. ”Eller hardere?” spurte jeg, og grep deg i håret og holdte deg fast opp mot meg mens jeg kjørte plastikkpikken langt hardt opp i deg og økte farten raskt. Du stønnet høyt. Jeg kjørte deg raskere og raskere mens jeg holdt deg fast, og du holdt fast i puppene dine som jugnet opp og ned med deg. Føttene dine skalv og du kom ut over hele lakenet. Jeg penetrerte deg fortsatt, og du vred deg i sikkert et halvt minutt før du sakte falt ned på senga i utmattelse. Jeg slapp taket i håret ditt, og du smilte med gjenlukkede øyne. ”Takk for konserten”, sa du.