På reise- alene sammen

"Begynner oppe ved kragebeinet følger det nedover brystet og smaker på dine brystvorter. De er så gode. Hisser meg opp å smake på dem. Suger meg nedover til hoftene dine og følger veien mot kuken din. Tar av deg buksa og endelig er vi helt nakne sammen..."

Det er lenge siden nå. Lenge siden du har vært inne i meg. Lenge siden jeg har kunnet smake på deg uten å tenke på noe annet. Lenge siden jeg har kommet sammen med deg uten å være urolig. Vi er på tur sammen. Skulle egentlig ikke være det men noe kom opp. Du hadde planlagt turen lenge og vi hadde snakket om at jeg burde vært med. Så kom morgenen og jeg ble kastet på et fly til samme sted som deg. Sier ikke noe til deg.

Dagen går i ett for deg og meg. I det jeg skal sjekke inn ser jeg bilen din stå på parkeringsplassen. Tusler inn på hotellet og får meg et rom. Tar et bilde av romnøkkelen og sender til deg. Inne på rommet kler jeg av meg og tar en dusj. Intet svar før jeg går i dusjen, sjekker litt underveis også (takk og pris for vanntett telefon). Kjenner jeg er kåt, men skal prøver å ikke gjøre noe med det.

Hoven klitt som venter på deg.

Tørker meg og ser at jeg har fått svar. Det er et bilde av din rommøkkel - og bilde av døra innenfra. Bare ett par rom bortenfor mitt i samme etasje. Kler på meg en løs kjole og går bort korridoren. Får knapt banket på før du åpner døren. Drar meg inn. Viser hvor mye du har ventet på dette- og at du liker det. Vi har egentlig god tid nå, vi har hele natten. Men vi klarer ikke ta det med ro likevel. Du tar av meg kjolen og smaker, biter og vier brystene mine all oppmerksomhet. Det er så deilig.

Jeg tar av deg skjorta og får endelig huden min mot huden din.

Elsker kroppen din! Varmen din mot min. Min tur til å smake. Begynner oppe ved kragebeinet følger det nedover brystet og smaker på dine brystvorter. De er så gode. Hisser meg opp å smake på dem. Suger meg nedover til hoftene dine og følger veien mot kuken din. Tar av deg buksa og endelig er vi helt nakne sammen. Han hilser meg i giv akt.

Jeg tar tuppen inn i munnen. Suger litt. Tar mer og mer av deg inn. Jeg vet at du vil jeg skal hjelpe til med handa, men det gjør jeg ikke enda. Jeg lar munnen min gjøre jobben med å suge, erte og ta så mye av deg som jeg klarer i munnen min. Klarer ikke alt- ta det som et komplement! Lar handa mi kjæle litt med pungen din. Tar munnen min ut, lar munnen suge helt nederst på skaftet ditt og suger meg sakte oppover. Lar tunga gli over tuppen og forlater deg.

Reiser meg opp- smiler og ser på deg at du nyter det. Du benytter anledningen til å vise at du fremdeles har kontrollen. Skyver meg bestemt til senga så jeg havner på rygg i den. Sprer bena mine fra meg og jeg kjenner luften som kjøler ned den veldig våte fitta mi. Tunga di omfavner klitten min. Rett på sak- helt greit for meg. Er så kåt på deg. Du utforsker klitten min og jeg kjenner det bygger seg opp. Du hører på pusten min at det nærmer seg. Tror aldri jeg har kommet så fort med deg.

Du stopper opp like før jeg kommer. Lar meg henge.

Står ved senga og runker deg selv sakte. Denne du vil ha spør du meg? Mhmm- gi meg den!! La meg kjenne kuken din i fitta mi. La den fylle meg!! Hvorfor? spør du- mens du fremdeles runker en stadig hardere stake. Jeg sprer bena mine, lar en finger gli inn i grotta mi- kommer våt ut. Jeg tar fingeren mot munnen min. Smaker Ser du hvor våt den er?! Ser du at fitta mi er åpen og renner nesten av forventning.

Jeg skal ha kuken din i fitta mi. Nå! Nå spør du?? Hvordan skal han komme inn i deg? Jeg snur meg på alle fire. Fører handa mi inn mot grotta igjen. Åpner den for deg og sier- kan du se til å få kuken din inn i fitta mi? Jeg er våt - kåt- har venter på dette i flere uker. Kan du hjelpe meg?? Du kommer i senga og fører kuken din til bunns i meg med en gang. Den deilige følelsen av å fylles. Trekker deg ut igjen og du ber meg ta på meg selv. Fortsetter å kjøre hardt inn og ut av meg mens jeg bruker handa på klitten min. Tar nesten ikke noe tid før jeg kommer.

Du kjenner krampene mine som presser mot kuken din.

Kjenner trykket ditt får en utløsning og du fyller meg. Trekker deg ut av meg og legger deg på rygg. Fy faen så godt. Gleder meg til resten av natta. Du skal bare få kommet deg litt mens jeg tenker på hva vi skal gjøre senere. Kommer på at du har med deg bilen, og der er det sikkert strips. Skjerfet mitt kan brukes som bind for øynene. Smiler lurt for meg selv. Hva tenker du på spør du? Det skal du snart få vite- bare vent til du er klar for aksjon igjen!!!

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: