På kontoret

Det nærmer seg arbeidsdagsslutt. Det er fredag, fint vær og jeg har barnefri. En befriende følelse faktisk, en hel helg for meg selv. De andre har gått fra jobb, men jeg hører at du fremdeles er her. Jeg rydder pulten min og samler sammen det jeg skal ha med bort på kjøkkenet. Når jeg går forbi kontoret ditt hører jeg at du plystrer på meg. Jeg later som jeg ikke hører det, vrikker bare litt ekstra på rompa som jeg vet at du ser på. Når jeg står på kjøkkenet venter jeg nesten at du skal komme opp bak meg og presse meg inn mot benken.

Men det gjør du ikke. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort heller, om du hadde gjort det. Det har vært en spenning mellom oss nå i mange måneder, og jeg hadde ikke hatt kontroll på meg selv om noe først hadde begynt å skje mellom oss. Når jeg går tilbake plystrer du på meg igjen, og denne gangen ser jeg på deg. Du ser helt alvorlig ut og vinker meg inn til deg. Du sitter foran pulten din og ser på meg mens jeg går mot deg. Idet jeg er innenfor døren hopper du opp og smeller igjen døra mens du tar tak i meg og dytter meg inn mot døra. Du holder et fast tak på hoftene mine og løfter meg opp. Jeg legger beina rundt deg og du ser fornøyd ut. Du har fått svaret du vil ha; jeg vil leke med deg!

Du kysser meg grådig, du smaker litt eple og tunga de er deilig myk og varm. Jeg kjenner at jeg mister kontrollen, akkurat som jeg var redd for. Du kysser meg på halsen og jeg stønner og slipper ut all innestengt luft. Du er så deilig! Jeg har fått beina på gulvet igjen, og du drar av meg genseren og stryker de kjølige, nydelige hendene dine over brystene mine. De er helt klare for deg, det kan ikke være vanskelig å kjenne. Du kysser deg nedover fra halsen mens hendene dine er overalt virker det som. Jeg knepper opp buksa de, den må jo av uansett. Jeg kjenner pikken din dunke mot hånda mi og jeg får et kjent sug i magen. Tenk at det er mulig at jeg kan få leke med en som er så deilig som deg! Jeg setter meg ned på kne mens jeg drar buksa og trusa de nedover.

Pikken din er så fin der den står rett opp. Jeg kikker opp og ser deg i øynene, du ser nesten litt sårbar ut, og jeg smiler til deg. Du smiler tilbake og sier at jeg er så søt. Jeg svarer med å la tunga gli over pikken din, du stønner og må støtte deg til døra med den ene armen. Den andre hånda de legger seg rundt nakken min. Jeg holder et fast tak i pikken som er varm, deilig og pulserende. Hele deg er varm, deilig og pulserende nå. Den kjølige hånda de er ikke kjølig lengre. Jeg legger leppene mine rundt deg, du stønner høyt og puster ut du også. Du smaker godt! Tunga mi ruller rundt og rundt mens jeg runker deg nederst og suger deg så langt ned jeg kan. Du stønner. Jeg skjønner at dette ikke vil ta så veldig lang tid.

Begge hendene dine er rundt nakken min nå, og du holder fast i håret mitt. Jeg hører på lydene dine at du kommer nå, jeg holder et fastere grep og du brøler nesten mens du spruter ut over meg. Det er så godt å se deg sånn. Du er så fin, enda finere enn jeg trodde! Du kommer ned til meg. Du er blank i øynene. Du dytter meg ned på gulvet og drar av meg buksa. Nå er jeg helt naken. Du sitter litt på kne og kikker på meg. Det ser ut som du liker det du ser, for du slikker deg rundt munnen. Du hiver deg plutselig over meg. Du er grådig. Og du vet akkurat hva du skal gjøre. Du stryker meg på innsiden av lårene mens munnen din leker med puppene min. Åh, de er alldeles stive av opphisselse og nyter hvert sekund.

Plutselig er tunga di på klitoris uten noe fomling. Jeg blir så forskrekket at jeg nesten hyler og du ler. En hånd leker fortsatt med puppene mine mens tunga de driver seriøs lek med meg. Tunga de er varm og myk, men likevel sterk og krevende. Det er utrolig godt! Du stikker en finger inn i meg mens du fortsetter å slikke. Den vet også hvor den skal og det tar ikke lang tid før jeg også kommer i en eksplosjon.

Jeg blir helt svimmel. Og du ler igjen. Sier at jeg er deilig. Jeg orker ikke si noe. Bare ser på deg. Og vi er fornøyde begge to, det er ikke vanskelig å se. Når jeg kommer meg litt ser jeg at du faktisk er klar igjen allerede. Jeg reiser meg og drar deg med meg opp. Setter deg på kontorstolen og trer meg på den stive kuken din. Du ser opp på meg og gliser. Det ser ut som du har ventet på dette. At sekretæren din skal ta deg. Jeg kjenner at du fyller hele meg, og det er en virkelig deilig følelse. Jeg begynner forsiktig å jokke opp og ned.

Du holder rundt meg, hendene dine er så gode. Munnen din finner puppene mine igjen. Hendene dine glir ned mot hoftene mine og du tar et godt tak. Det føles nesten som du løfter meg opp og ned, fortere og fortere. Jeg kjenner at du treffer et punkt inni meg som aldri har blitt truffet før. Det bygger seg opp inni meg, og det er så godt. Jeg hører på deg at du også liker det. Det går i jevnt raskt tempo nå, og jeg kjenner at jeg kommer igjen. Jeg klarer ikke styre meg og nærmest hopper opp og ned. DU er så deilig, hendene dine er så deilige, munnen din er så deilig, pikken din er definitiv deilig.

Hele kroppen din er så deilig og god! Vi kommer samtidig, vi brøler begge to. Jeg tror jeg ser stjerner og planeter, men det er sikkert innbildning. Jeg blir hengende over deg å puste. Du ler igjen. Du sier at du visste at jeg var stor i kjeften, men SÅ stor i kjeften hadde du ikke trodd. Jeg sier at jeg visste at du var deilig, men SÅ deilig hadde jeg ikke kunnet forestille meg en gang. Det er en befrielse å høre deg le så godt. Og å se deg så fornøyd. Du lurer på om jeg kan lage middag til deg i kveld? Nei, nå er jeg utslitt smiler jeg.