På besøk i byen

Jeg kommer til byen du bor for å bo på hotell. Vi avtaler å treffe hverandre. Når jeg sitter å venter på deg så tenker jeg over hvor pen du er. Jeg ser deg komme gående, vi møtes og klemmes. Jeg gir deg også et godt og langt kyss! Jeg ser deg inn i øynene, smiler og sier "kom, så går vi å spiser". En koselig middag med mye snakk, latter og moro.

Så spør jeg "vil du bli med en tur på hotellet før du går hjem, det er enda tidlig". Du svarer "ja" med et sexy og dristig smil. Vi kommer inn på rommet og ser litt på tv. Så spør jeg om du vil ha en massasje. Du tar av deg toppen og legger deg på magen. Jeg setter meg opp på rompa di og starter å smøre deg inn med olje. Du har en veldig deilig kropp å ta på, kjenner jeg blir ivrig. Etter ei stund så bøyer jeg meg ned å kysser deg på nakken, du snur deg rundt om munnene våres møtes. Vi ligger å kliner i senga, og jeg tar handa mi under bh'n din og starter å masserer puppene dine.

Det er så deilig å kysse deg samtidig som jeg kjenner brystvortene dine blir stive i handa mi Det blir tungt etterhvert å massere de deilige puppene dine under bh'n. Jeg knepper den opp og tar den av. Jeg blir så kåt når jeg ser de fantastiske puppene dine, jeg vokser veldig nede i buksa. Jeg bøyer meg ned å kysser deg igjen, masserer puppene dine, kysser ned på nakken og biter i ørene dine før jeg starter å slikke på niplene dine. Den ene handa går nedover magen din, til jeg er ved buksa, knepper den opp, tar den og trusa av deg. Jeg starter å massere klitten din forsiktig mens jeg bytter på å kline og slikke puppene dine.
 
Når stønningen din blir mer intens, du har blitt varm og våt, så kysser jeg nedover til jeg kommer til den varme sprekken din! Jeg starter å slikke på klitten din mens jeg tar en, så to fingre inn i hullet ditt! Jeg har den andre hånda på puppene dine, masserer, slikker og fingrer deg til du får orgasme! Så legger jeg meg på ryggen og du tar av meg buksen og boxeren, kuken spretter ut, kjempe hard. Du tar tak i den å starter og suge meg. Du er så god! Det er så vidt jeg klarer å holde igjen.

Etter ett godt sug, så går vi inn i dusjen. Vi dusjer, kliner og tar på hverandre. Du snur deg med ryggen mot meg, kuken min presser mot rompa di. Du sprer beina og jeg leker lett med hode i åpningen din. Du ber om at jeg skal knulle deg! Jeg presser meg inn, du stønner høyt i det jeg tar deg stående bakfra! Du stønner så høyt og deilig. Kuken blir enda hardere av det og vokser inne i den deilige fitta di! Jeg kjører den inn fortere og hardere, stønninga di er fantastisk. Når jeg merker at du kommer nærmere og nærmere så starter vi og kline. Jeg masserer puppene dine og klitten din mens kuken går inn og ut av fitta di!

I det du kommer i en skrikende orgasme så strammer det seg så rundt kuken min at jeg nesten ikke klarer å holde igjen! Etter hvert slapper du av og bare puster og stønner mens kuken fortsatt er inni deg! Jeg tar den ut av fitta di, du snur deg og vi står bare i dusjen å kliner og kjenner kroppene våres mot hverandre. Kuken min er enda steinhard, og jeg spør om du er klar for en runde til.! Du nikker, vi går ut av dusjen, klissvåte. jeg løfter deg opp og trer deg ned på kuken igjen, går inn på soverommet å tar deg opp etter veggen.

Legger deg ned i senga og tar deg i misjonæren mens jeg masserer puppene. etter hvert tar jeg beina dine over skuldrene mine for å kunne komme enda lenger inn i deg! Du er så deilig. vi stønner høyt og nyter hvert sekund! Jeg tar kuken ut og plasserer deg i doggy, tar deg hardt bakfra. før vi legger oss i skje og jeg fortsetter å pule deg mens vi kliner og jeg masserer puppene dine og klitten. I det du kommer i en siste skrikende orgasme, så klarer jeg ikke holde lenger. Jeg tar kuken ut og spruter over puppene dine og magen. 

Når jeg har tømt meg så tar jeg kuken inn igjen og puler deg sakte til du er ferdig med orgasmen din! Etterpå ligger vi bare stille, koser og småkysser.