Overraskende besøk | Kondomeriet

Overraskende besøk

Det ringte på døra. Hvem kunne det være? Jeg ventet ingen. En titt i speilet før jeg gikk for å åpne. Og da jeg åpnet. Hvem stod der? Ingen ringere enn Christian. Han skulle egentlig ikke komme før dagen etter. Du kan tro jeg ble glad. Jeg regelrett kastet meg i armene hans, og plantet et mykt kyss på hans deilige lepper. Denne dagen var det tilfeldigvis ingen andre hjemme, så vi hadde hele huset for oss selv. Det var en stund siden sist vi traff hverandre, men vår kjærlighet for hverandre hadde ikke blitt mindre av den grunn. Tvert om.

Vel innenfor døra tok jeg yttertøyet til Christian, og hang det opp. Vi gikk inn på rommet mitt. Delikat hvitt sengetøy. Fristende som vann på en varm sommerdag. Men jeg måtte ikke sprekke. Han skulle ikke få vite hvor lyst jeg hadde til å kaste meg over han. Det måtte drøye litt til. Jeg spurte om han hadde lyst på noe godt, spiselig. Hvem kan vel si nei til noe godt? Jeg ba han vente på rommet, mens jeg selv gikk på kjøkkenet. Drøyde tida litt ekstra for at han skulle lure på hva jeg bedrev. Etter vel ti minutter gikk jeg tilbake mot rommet mitt. Christian lå på senga og så på tv. Det første han gjorde da jeg kom inn, var å slå av tv-en. Det var visst mer underholdende å se på meg. Med meg inn hadde jeg ei skål med frukt, og ei flaske olje. Hva var i ferd med å skje her? Christian prøvde å gå mot meg. Jeg ba han ligge på senga.

Først falt den lille kardiganen jeg hadde på meg, og avslørte en søt liten topp, men dyp utringing. Jeg kunne se to nydelige øyne følge spent med. Jeg begynte så å kneppe opp buksa, men så stoppet jeg. Lurte på om han hadde lyst på frukt, og ga han ei drue. Christian prøvde å ta på meg, men det førte til smekk på fingrene. Bare se men ikke røre. Jeg fortsatte å kneppe opp buksa. Lot den forsiktig falle på gulvet. Jeg ba han stille seg midt på gulvet. Så begynte jeg å kle av han. Sakte, men sikkert. Først gikk genseren, og så t-skjorta. Dette avslørte hans sexy mage. Jeg strøk forsiktig med tre fingrer nedover magen, mot bukselinningen. Så knappet jeg opp buksa hans, forsiktig. Glidelåsen ble åpnet ved hjelp av tennene mine. Jeg kunne tydelig merke at det begynte å vokse her. Men han skulle ikke få det han ville ha. Ikke enda. Først måtte han pines litt.

Med kun silkebokser igjen ba jeg han legge seg på magen på senga mi. Så satte jeg meg skrevs over rumpa hans, og begynte med myke rolige bevegelser å massere ryggen hans. Jeg tok litt olje i hendene, og smurte godt utover mens jeg masserte. Litt hardere etter hvert. Hver eneste millimeter av ryggen ble møysommelig behandlet av mine forsiktige hender. Etter hvert beveget jeg meg nedover bena. Baksiden av lårene, knehasene, leggene, føttene, for ikke å glemme tærne. Hver enkelt tå ble massert. Jeg ba han snu seg så jeg også kunne ta framsiden. Mens han snudde seg, satte jeg på avslappende musikk, tente talglys og slukket de andre lysene i rommet. Så fortsatte massasjen. Nå startet jeg nederst, ved tærne. Fortsatte så med vristen, anklene, kneene, framsiden av lårene. Magen fikk sin egen særbehandling. Lett stryking over magen, i sirkelformede bevegelser. Så gikk jeg videre til ansiktet. Hva kunne vel være mer avslappende enn en ansiktsmassasje? Rolige, myke bevegelser. Kinnene, haka, øyelokkene, panna. Jeg hørte han stønne svakt av nytelse, samtidig som jeg så et lite smil. Til slutt tok jeg for meg hodebunnen. Jeg kunne se på Christian at han likte det, men at det også var noe annet han kunne tenke seg. Hvis han lovte å gjøre som jeg sa, skulle han få mer frukt. Han samtykket, og fikk ei ekstra drue.

Jeg tok sensuelt av meg den lille toppen jeg hadde på meg. Han så litt usikker ut, som om han lurte på hva det neste som skulle skje var. Jeg tok han i handa, og ledet han inn mot badet. Der var badekaret tappet helt fullt, og oppi vannet lå det røde roseblad. Jeg tok av han bokseren, og ba han legge seg oppi. Også her tente jeg lys, dempet belysningen og satt på sensuell musikk. Nå falt bh-en min på gulvet, og til slutt den lille sorte tangaen. Jeg kunne se han ble imponert. Ikke et hårstrå å se på mils omkrets. Med et lurt smil om munnen steg jeg i badekaret. Jeg tok frem en svamp, og begynte å stryke den over kroppen hans. Men nå klarte ikke jeg heller mer. Jeg begynte å kysse han. Først på halsen, hvor jeg også bet litt forsiktig. Hørte en lav knurring fra Christian. Så ga jeg han et kyss på munnen, som han gjengjeldte til olympisk rekord. Det må være et av de beste kyssene jeg noen sinne har fått. Verken jeg eller Christian greide å styre oss mer, vi bare måtte ha hverandre. Han reiste seg opp i badekaret. Steike, det er alt jeg har å si.

Han var virkelig kåt, i likhet med meg. Jeg tok forsiktig tak i hans stive lem. Jeg kjente det vokste enda mer i hendene mine. Forsiktig begynte jeg å runke han, fram og tilbake, litt fortere. Så stoppet jeg. La min lukkete munn over penishodet. Åpnet munnen forsiktig og sugde på tuppen. Stønning høres over meg. Jeg lar tungespissen sirkle på penishodet, og spesielt ved åpningen. Så begynte jeg å slikke stammen, rundt og rundt, opp og ned. Jeg tok tak i pungen med den ene hånden. Klemte dem forsiktig. Så tok jeg litt av pungen i munnen. Suttet ømt på den. Men nå var det tid for skikkelig behandling. Jeg strammet leppene, og lot de gli ned, over penishodet, mens jeg brukte tunga flittig for å behandle det området hvor leppene ikke var. Jeg sugde hardere nå, samtidig som jeg beveget meg opp og ned. Men fortsatt var det bare penishodet som var inne i munnen min. Han ba meg ta den lengre inn. Jeg lettet på sugingen. Hørte et oppgitt sukk over meg, som rask ble erstattet med fornøyd humring da jeg beveget leppene og munnen nedover stammen. Nå sugde jeg igjen litt kraftigere, samtidig som jeg beveget tunga flittig, men strukturert rundt staken. Kjente jeg måtte ha noe snart, men jeg fortsatte litt til. Beveget munnen helt ned til rota, jeg kjente hvordan han beveget underlivet mot meg. Det var tydelig at han begynte å nærme seg toppen. Men for å utsette det litt, holdt jeg ikke leppene like stramt rundt penis lenger. Nå sirkulerte jeg litt med tunga, før jeg igjen strammet til. Fra toppen av penis, stramme lepper, og tungen som leker med stammen, helt ned til roten. Nå kjenner jeg har rykker litt. Jeg suger hardere, fortere opp og ned, beveger tungen hyppigere. Helt til han kommer, og fortsetter, helt til siste dråpe er kommet. Han segner sammen i beina. Det var tydelig at det var godt. Etter noen sekunder kommer han såpass til bevissthet av han klarer å finne frem et smil og si takk. Vi synker ned i badekaret og slapper av ei lita stund.Men jeg er fortsatt utrolig kåt og opphisset. Det var tross alt bare han som var tilfredsstilt til nå. Men uansett hvor deilig og avslappende det var å ligge i badekaret, jeg hadde andre planer.

Vel inne på rommet igjen, ba jeg han legge seg på senga. Han begynte igjen å få reisning. Fy faen som jeg ville ha han inne i meg nå. Jeg begynte å kysse han. På munnen, nedover halsen, så videre til brystkassa, magen, for ikke å glemme lårene. Sakte strøk jeg hendene mine nedover magen hans. Så stoppet jeg, og la meg i motsatt ende av senga. Så spredte jeg bena. Han kunne tydelig se hvor våt jeg var. Christian prøvde igjen å nærme seg meg, men jeg ba han ligge der. Jeg begynte å ta på meg selv. Først masserte jeg puppene mine forsiktig, så beveget jeg handa sakte ned mot skrittet. Jeg strøk handa over det våte kjønnet, før jeg puttet en finger inni. Hvor mange hadde jeg plass til? Jeg prøvde med en til. Lekte litt, ut og inn. Fingerpulte meg selv ei stund, før jeg tok fingrene ut igjen. Jeg lurte på om han ville smake. Men i stedet for å putte fingeren i munnen hans, puttet jeg den i min egen munn. Så godt det smakte. Men nå klarte jeg ikke mer. Sakte gikk jeg mot han. Satte meg skrevs over han. Forsiktig nærmet det oppsvulmende kjønnet mitt seg Christian sitt stive lem. Gud, som jeg måtte ha han inni meg nå. Begge stønnet da han trengte inn i meg. Jeg begynte å bevege meg opp og ned. Helt til bunns, og nesten helt ut. Det var så utrolig godt. Jeg beveget meg fortere opp og ned. Han begynte å støte mot meg. Han var på vei mot toppen, i likhet med meg. Rett før det gikk for han, stoppet jeg. Etter ei lita pause fortsatte jeg. Men denne gangen holdt jeg det løpet ut. Opp og ned, frem og tilbake. Han begynte å skjelve, stønne, han tryglet meg om å stoppe. Jeg fortsatte. Nå begynte jeg selv også å få problemer. Vi kom begge to samtidig. Så deilig det var. Og kjenne hans goder inne i meg. Jeg knakk sammen over han. Klarte ikke å bevege meg. Han sa ingenting til det, for også han var helt utkjørt. Jeg la meg på siden av Christian. Vi bare lå der og så på hverandre, helt til vi sovnet.