Overraskelsen

Han hadde ventet lenge nå. Vi hadde et veddemål , om svensken var bedre en ham. Til å begynne med turte jeg nesten ikke nærme meg ham, jeg kjente ham ikke, men visste hvem han var. Første gangen jeg traff ham , hentet han meg med bilen sin, et dråg av en bil, men det endte med at vi bare så film. Andre gangen , kom han til meg etter å ha vært i kristiansand , det endte også med å bare se film og en god massasje. Jeg kjente nå, at selv om jeg ikke turte å ta initiativ , så var jeg kåt , villig og tok meg selv i å dagdrømme om det å ha sex med ham.

Bilen startet ,klar for en times kjøretur. Han var normalt treg å svare på meldinger, så meldingen «Hei sexy! Hva driver du med nå» ble sendt i det jeg kjørte avgårde. Jeg tok turen innom et kjøpesenter for å handle inn noe sexy undertøy. Akkurat i det undertøyet var kjøpt og betalt, fikk jeg melding tilbake « Hey horny girl. Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra jobb, og ser litt tv». Perfekt, planen min gikk som planlagt. Kjøpesenteret lå bare ca 10 min fra leiligheten hans, jeg fikk skiftet til undertøy og hev på trench coaten min i skinn. Ringeklokka hans ringte klart og tydelig, og etterhvert som skrittene nærmet seg åpnet jeg jakken mer og mer. Døra åpnet. Da han så meg var han målløs. Jeg gikk sakte mot ham , inn, og låste døra bak meg. Jeg stod helt oppi ham nå , slik at leppene mine nesten rørte hans, pustet lidenskapelig før jeg dyttet ham forsiktig inntil veggen. Fremdeles med leppene nesten forent med hans, fjernet jeg t-skjorta , han lot meg gjøre akkuratt hva jeg ville. Mens han stod der helt hengitt til meg, fikk han et lite, forsiktig, lidenskapelig kyss, før leppene mine beveget seg nedover. Først nakken , ned på brystmusklene hans, og videre ned ti ljeg stoppet ved buksekanten. Tok en liten pause, jeg kunne kjenne anspentheten i kroppen hans av opphisselse, beltet ble åpnet sent før det ble rippet av buksa. Jeg kysset ham litt mer ved buksekanten mens jeg kneppet opp og drog ned buksa, og boxeren hans. Akkuratt i det boxeren falt av , stod en svær , hard og klar penis mot meg. Da jeg tok tak i roten hans, så jeg og opp på ham.

Han nøt det med hvert eneste fiber i kroppen, han lyste av ren nytelse. Hånda mi begynte å bevege seg sakte frem og tilbake, mens den andre hånda masserte ballene hans. Etterhvert som han ble hardere enn før, begynte jeg å leke litt med hodet hans, han så ikke ut til å ha noe imot det, etter stønninga å bedømme. Jeg lot tunga gli nedover på undersiden av penis , og touchet ballene litt, gli opp igjenn og suge ham. Så var det hans tur, stor fornøyd og super kåt. Han tok den ene hånda på rumpa mi, den andre lot seg gli inn i fitta mi, berøre klitoris - bare så vidt- og inn i skjeden. Han kysset meg hardt i nakken , og søkte mot puppene mine, og lekte med brystvortene samtidig som han stimulerte klitoris. Jeg tror aldri jeg har hatt en slik følelse før, nytelsen var over alle forventninger.

Da jeg var nesten på topp tok han tak bak lårene mine, han heiste meg opp og satte meg på den harde pikken hans. Jeg kjente alle mulige muskler som fantes i underlivet mitt tok i mot pikken hans med et stort JA. For en deilig følelse. Han hevet meg opp og ned etterhvert som han beveget seg mot kjøkkenbenken. Rumpa mi landet på benken med et dunk, og han hevet tempoet kraftig. Han hadde ihvertfall holdt sitt ord om at han skulle ta meg hardt. Følelsene mine tok overhånd , jeg klarte ikke holde meg lidenskapelig lengre, nå var jeg absolutt helt hengitt til ham. Jeg stønnet , han stønnet , antagelig mer enn noen gang. og akkuratt i det jeg var i ferd med å komme senket han tempoet , og gikk langsomt ut- nesten helt ut – og langsomt inn igjen, slik fortsatte han en stund til, mens jeg strammet til musklene hver gang han kom inn. Da følelsene våre nesten hadde fått festet seg, gikk han igang igjen og begge fikk en enorm orgasme, selv fikk jeg serieorgasme som det kalles, og han nøt det. Etterpå la vi oss ned på sofaen hans og bare koste med hverandre , nakne og fornøyde.