Overaskende besøk

Amanda hadde lenge sørget over hennes siste forhold som hadde gått galt, da hun møtte Magnus. Det hele hadde egentlig skjedd ved en tilfeldighet over internett, men denne misforståelsen skulle snart vise seg å være det beste som hadde hendt henne… Amanda kom hjem fra nok en slitsom dag på kontoret i byen. Hun hadde jobbet overtid igjen, noe hun måtte hatt gjort de fire siste dagene denne uka. Hun klarte ikke unngå tanken på helg, og gledet seg som et lite barn til neste dag, da det var fredag. Endelig skulle hun få slappe av, og så frem til å legge arbeidstankene igjen i skuffa på kontoret fredags kveld. Stuen var ryddig og pen å se til. Stilren og moderne, omtrent som henne selv. Amanda var et ordensmenneske, men allikevel fæl til å rote hvis hun først skulle slappe av, en sjelden gang. Hun kastet seg ned på sofaen. Hun kunne kjenne at sofaputene ga etter under henne med et lett puff. Hun rettet på den ene puta i sofaen, og la den til rette bak nakken. Så la hun armen bak hodet, og utstøtte et endelig sukk. Hun lukket øynene og lot tankene fare tilbake til gårsdagens samtale med hennes nye interesse.

Han het Magnus og bodde i nærheten. Han hadde blondt, kort og velstelt hår og ikke minst klare blå øyne. Og i tillegg til det mest sjarmerende og vennlige smilet, hadde han pene og overraskende beine tenner. Hun smilte for seg selv da hun så for seg den solbrune og veltrente mannen i hodet sitt. Magnus hadde sjarmert henne i senk fra første samtale av. Han var en morsom, intellektuell og ikke minst en utrolig pen mann. De hadde snakket lenge om både løst og fast, og da Magnus hadde spurt om å treffes en dag, hamret hjertet hennes febrilsk.

Amanda tok av seg de røde lakkskoene og den svarte vesten. Det røde beltet rundt midjen stramte rundt den hvite blusen, og skrek om å bli tatt av. Hun løsnet på beltet og gikk inn på badet. Hun skrudde på vannet i dusjen og kledde sakte av seg. Hun ville ta seg god tid slik at vannet ville være godt og varmt nå hun kom inn. Amanda kikket inn i speilet, og den veldreide kroppen reflekterte tilbake. Hun hadde gått jevnlig på helsestudioet etter arbeidet i byen, og holdt brunfargen ved like i solarium. Det blonde lange håret hadde store myke krøller, etter at hun hadde brukt krølltangen den morgenen. Hun stilte seg under strålen og prøvde å få vannet bort fra ansiktet ved å bruke hendene. Vannet var godt og varmt, og badet luktet ekstra godt etter at hun hadde brukt den nye sjampoen sin. Igjen drømte hun seg bort til den maskuline, pene mannen med det sexy skjeve smilet og de dype, vakre øynene. Hun kjente hun ble varm ved tanken. Amanda tenkte på dagen de hadde tatt kaffe sammen i lunsjen, og på de varsomme strøkene over fingrene da han holdt henne i hånda. De sjarmerende smilene og den søte latteren hans.

Hun begynte å kjærtegne seg selv. Strøk en finger nedover magen, og masserte de store, velformede brystene med såpe. Hun strøk en finger nedover og over kjønnsleppene. En finger gled inn i det varme, og fantasien om at det var Magnus’ sine fingre som undersøkte henne gjorde henne enda mer yr. Amanda satte seg ned på gulvet og lot vannstrålen leke seg med klitorisen hennes. Det var godt. Hun hadde ikke hatt tid til seg selv i den hektiske hverdagen, og hadde bare tatt fem minutters dusjer om morgenene. Vannstrålen ble hardere og varmere og hun kjente en orgasme bygge seg opp. Pusten ble tyngre og dypere og hun knep hendene sammen i samme tempo som den kommende orgasmen. Det varme vannet fosset mot underlivet og orgasmen skylte over henne.

Kvelden kom og Amanda bestemte seg for å se en film på tv. Hun hadde følt seg så sliten og kjørt både humør og utseendemessig denne uka, at hun ville belønne seg selv med å ta på seg noe fint. Hun hadde glidd ned i den lårkorte hvite silkekjolen med blonder på, og latt det lange håret falle nedover brystene og ryggen hennes. Hun satte seg til rette i sofaen med en skål med frukt og kikket på filmen på tv-en. Plutselig ringte det på døren, og Amanda skvatt til. Hun satte fra seg skålen på bordet og gikk mot døra. Hun åpnet, og med ett hun kikket hun inn i de dype, krystallklare blå øynene til Magnus, var hun totalt trollbundet. Han sa ikke et ord, bare gikk mot henne og kikket henne dypt inn i øynene. Han lukket døra og så på henne. De gikk samstemt bakover. Hun sto med veggen i ryggen nå, men bare kikket opp på den vakre mannsskikkelsen foran henne og kjempet for å ikke sikle åpenlyst. Han lente seg mot henne, og hun mot han. Nesene berørte hverandre og hun kjente et gisp gikk gjennom henne. Sakte nærmet leppene seg hverandre og hun kunne kjenne den rolige pusten hans. Hun ville bare kysse ham men prøvde å la være, for å gjøre det hele litt mer spennende. De myke leppene hans strøk over hennes, uten å berøre dem. Han smilte imponert. De kikket på hverandre i dette pirrende øyeblikket, og leppene møttes omsider. Magnus’ lepper var myke og varme, og han kysset henne forsiktig men bestemt. Amanda ble helt mo i knærne. Han strøk henne gjennom det lange gyldne håret med den ene hånda, og dro forsiktig den ene stroppen til nattkjolen ned fra skulderen. Hun nappet forsiktig i genseren hans, og han smilte igjen. Han dro den smilende over hodet og fortsatte å kysse henne.Så lot han en hånd stryke henne over låret og opp under silken. Amanda kjente de pirrende frysningene fare gjennom henne som et gys da han strøk henne over kjønnet. Da Magnus smatt en fing inn i henne stønnet hun høylytt.

Magnus løftet henne opp, og Amanda nøt føle seg så liten, lett og feminin. Han bar henne opp på soverommet, og famlet seg til sengen. De myke lette kyssene var blitt hete og lidenskapelige. Han satte Amanda ned på gulvet og de fortsatte å kysse. Hun hjalp ham av med buksene og kunne kjenne den store bulen gjennom bokseren. Hun merket fort at han var hard og stor, og ville få av ham klærne fortest mulig. Hun førte en finger under linningen på bokseren og så forførende på ham. Magnus smilte barskt og la henne ned på senga. Han kysset nakken hennes og nedover den myke magen. Han tok tak i trusen hennes og lirket den av. Amanda holdt på å sprenge av lyst. Han kastet den på gulvet og kysset føttene hennes, leggene, knærne og oppover lårene. Hun kunne kjenne den varme pusten hans på innsiden av lårene sine, og det kilte på den tynne huden hennes. Magnus kjærtegnet henne forsiktig med tunga, og Amanda ynket seg villig. Hun var kåtere en noen gang. Han spredte beina hennes for å komme bedre til og lekte lidenskapelig med tungen sin. Han slikket hardere og hardere og økte tempoet da Amanda begynte å oppnå klimaks. Han lot et par fingre hjelpe til og hun stønnet høyt. Da hun var nær orgasme sluttet han å slikke henne og kysset seg oppover igjen. Hun grep tak i lemmet hans og kjente at han vokste enda mer i hånda hennes. Amanda begynte å runke ham i et jevnt tempo, før hun fortsatte fortere og mer bestemt. Da han var nær med å komme sa han ”Jeg vil kjenne deg inni meg”, hest. Hun satte seg overskrevs ham, der han lå og lot den harde bankende pikken gli inn i henne. Han dro av henne nattkjolen og ble tydeligvis imponert av synet som møtte ham. Han så med store øyne før han smilte til henne. Han klemte forsiktig på brystene hennes, noe som gjorde Amanda enda mer opphisset. Hun tok tak i begge hendene hans og førte dem over hodet hans, før hun begynte å ri ham. Brystene vagget opp og ned da de fant et felles tempo og Magnus kom med et brøl. Han la henne på rygg og fingret henne igjen. Så fortsatte han å kjøre pikken sin inn og ut taktvis i Amanda. Magnus lot et par fingre stimulere klitoris da han hørte Amanda stønne. Hun kjente den deilige pikken hans ut og inn, og den kriblende følelsen i underlivet helt intenst da orgasmen var nær. Hun kjente musklene trakk seg sammen og en lang og sterk orgasme lammet henne helt. De lå i senga og kikket på hverandre. ”Hei, forresten” sa Magnus. ”Hei”, smilte Amanda tilbake. Hun visste at dette var begynnelsen på et langt og hett forhold..