Oslonatt

"Det dunket ulidelig i underlivet og jeg kunne kjenne den dryppende saften som smurte meg klar der nede."

Lufta var skarp, sola skinte og vårfølelsen var påtagelig. Kjolen kilte fjærlett langs kroppen og jeg følte meg sterk, men på en ydmyk måte. Takknemlig for en dag som denne. Det var en stemning som lå i lufta, slik man kan få de første vårdagene. Når sola varmer og du strekker deg opp for å la solstrålene tine den frosne kroppen etter en lang og mørk vinter. Idet jeg satte meg på toget, var det som om alskens hverdagsstress, rutiner og den velprøvde mammarollen stod igjen som en pakke på perrongen, mens jeg vinket farvel fra toget og seilet avgårde mot det uprøvde. Det var damenes aften. Altfor sjelden, dobbelt så kjærkomment. Vi skålte i bobler og prata om livet. Om det som lå foran oss, om alt bak oss og hvordan det var her og nå. Fniste og kjente oss igjen i hverandres betraktninger. Frydet oss over nyheter om familieforøkelse og lyttet intenst til den singles skildring av ulike menns begjær.

Det er noe spesielt å være sammen med de som kjenner deg fra ungdomstiden, da hjertene brant og identitetene skaptes. Første stopp ute var det hotteste stedet for tida. Et svett, intimt lokale overfylt av folk. Fire frøkner i begynnelsen av trettiåra tiltrekker seg tydeligvis oppmerksomhet. Kanskje det stemmer som de sier, at kvinner er som vin. Det skortet ikke på kommentarer og tilnærmelser, men vi hadde øyne kun for hverandre. Dette var vår kveld og vi gadd ikke bry oss med middelaldrende, berusede menn med siklende, lengtende blikk. Nei, til det var denne vårkvelden altfor innbydende. Vi ankom neste utested med brusende bobler i blodet og en kriblende danselyst i kroppen. Stemningen var stigende, og vi rettet oss litt ekstra opp i ryggen av å bli spurt om legitimasjon på begge utestedene. Idet vi kom inn og kjente rytmen fra musikken, var vi på dansegulvet før noen av oss hadde rukket å i det hele tatt spørre hverandre om vi skulle sette oss eller ikke.

Dansen, alkoholen, musikken, menneskene, vårfølelsen. Alt blandet seg sammen og sirkulerte rundt i kroppen som en velgjørende mikstur som fornyet hver celle og fylte på utladede batterier med ny, frisk energi. Skyggelappene var montert og kontakten med interesserte blikk og danseforsøk ble avvist med latter og diskré forflytting på dansegulvet. Sola var for lengst gått ned, nå var det mørkets time. Den oste av lyst, svette og varme fra ukjente menneskers kropper. Du nippet til et glass og iakttok meg fra sidelinjen. Du smilte nysgjerrig og gransket meg mens jeg overså blikket ditt og lot som om jeg ikke la merke til deg. Du nærmet deg gradvis, danset deg smygende mot meg. Førte an de forbipasserende i dansen, målrettet. Idet du skulle til å ta tak i meg, svingte jeg meg unna og lot min single venninne føre deg an i stedet. Hun var mer enn klar. Du var ikke interessert. Det visste jeg allerede, men det var verdt et forsøk. Jeg tok en arrogant pause, drakk litt for å holde meg sysselsatt og pustet ut. Så utover flokken av berusede mennesker i et dansefellesskap som jeg visste for noen kom til å føre til en minnelsesrik natt i en fremmed leilighet. Før jeg hørte stemmen din hviske i øret mitt, kjente jeg varmen fra pusten din.

Det ga meg en kriblende følelse nederst i ryggen som forplantet seg videre i kroppen. Du fortsatte å henføre meg med smiger og du visste at det var det jeg ville høre. Hendene dine berørte meg, du ville få meg med ut og danse. Hjertet dunket i brystet mitt og noe inne i meg sa at jeg ikke skulle følge med deg inn i dansen. Det føltes farlig. Men det farlige innebærer spenning, og spenningen denne kvelden ble for innbydende. Smilet ditt fikk meg til å føle et sitrende begjær og jeg lot deg ta meg med. Vi danset tett. Du luktet på meg. La kinnet ditt inntil mitt. Hvisket komplimenter i øret mitt. Ordene dine smurte meg søtt som honning og begjæret vokste intenst. Det var mange år siden jeg kunne huske å ha så lyst på noen som jeg hadde på deg nå. Borte var ansvarsfølelsen, pliktene og hverdagen. Det eneste som var i tankene var å få deg avkledd, naken og for meg selv. Det dunket ulidelig i underlivet og jeg kunne kjenne den dryppende saften som smurte meg klar der nede. Du betalte for taxien, tok meg med et fast grep i hånda og dro meg med opp trappene. Leiligheten din var smakelig innredd, noe jeg bare rakk å få et glimt av før du kysset meg.

Kysset ditt var brennende. Vått og lengtende. Du lå over meg på gulvet, kysset meg lidenskapelig på munnen, slikket halsen min og strøk meg samtidig lett over brystene. Nå var det ikke lenger noe hastverk. Du tok deg god tid og stimulerte alle sansene mine. Jeg kjente hvordan sitringen i kroppen forflyttet seg ned til kjønnet mitt. Varmen fra hendene dine og den harde pikken din som du gned mot skjørtekanten min, samtidig som du sugde og lekte med øreflippen min. Smøg hånda inn under blusen og tok tak rundt den ene brystvorta. Rullet den rundt mellom to fingre. Kjente hvordan den stivnet, og jeg hørte selv hvordan jeg klynket under deg. Jeg ville bare ha deg og hvisket hikstende i øret ditt: Ta meg. Klærne var borte i et flagrende sekund og du løftet meg opp på kjøkkenbordet. Jeg var så våt at det dryppet av meg når du førte to fingre inn i meg og smurte fitta mi med saften. Du fant klitoris og begynte en rytmisk massasje samtidig som du førte den stive kuken din inn i meg bakfra.

Jeg tok imot og ønsket deg varmt velkommen. Jukket energisk underlivet for å få deg til å støte hardt. Og du svarte på mine bønner. Tok tak rundt livet mitt og dunket hardt mot rumpa mi. Dype, harde støt som fikk meg til å hive etter pusten. Mer, jeg ville ha mer. Det var ustanselig og drepende deilig. Jeg bøyde med lenger ned, lot deg trenge dypt inn i meg. Kjente hvordan musklene spente seg i kroppen og at jeg så vidt begynte å skjelve. Du stønnet og festet grepet hardere rundt livet mitt. Støtet rytmisk på og jeg kjente ballene dine slå mot meg for hver gang du trengte deg inn. Hørte hvordan fittesaften smurte pikken din og ga fra seg en surklende, pirrende lyd for hver inn og ut. Idet jeg kjente trykket fra orgasmen din komme inni meg, føltes det som om hele bakken ristet og en hissig, glødende varme spredte seg i meg. Jeg ga fra meg ett lite hyl og stønnet høyt idet jeg kom. Skjelvende og svett våknet jeg på gulvet hos venninna mi. Rusen på vei ut av kroppen, sliten etter nattens heftige danserytmer. Alene på madrassen, berørt av et begjær fremkalt av en fremmed ute på byen. En våt lengsel, en drøm.