Omgitt av silkelaken

Et smil, et blunk og to deilige øyne stirret meg dypt i senk. Han sto der i en svart skreddersydd dress, som formet den deilige kroppen hans. Vi var på musikalen Marylin Monroe og lot musikken forføre oss. Han førte hånden langs hele kroppen min, over den spretne rumpa mi, langs den tighte magen min og over de fyldige brystene mine. Menneskene rundt oss forsvant sakte men sikkert, jo mer vi levde oss inn i oss selv. Den deilige mannen som sto foran meg på Broadway, tok tak i hodet mitt og trakk meg mot seg, og kysset meg dypt med de bløte, ømme leppene sine.

Det føltes som om spotlightene var rettet mot oss og alt som var viktig var det som hendte der og da mellom to tente sjelene. Han tok handen min, og leide meg bak til en av sangernes garderober, han tok opp en nøkkel og låste seg inn. Han åpnet opp døren, tok hånden på rompa mi og skøv meg foran seg inn i rommet. Rommet var fylt med speil på alle vegger, et stort speil i taket, og en seng med svarte sprinkler og lilla silke sengetøy i den ene enden av rommet. Han dyttet meg ned på sengen, strøk handen sin mykt over kroppen min helt ned til fitta mi så han kunne kjende hvor våt jeg var. Han tok to fingre, sirkulerte de sakte og rytmisk over klitorisen min. Jeg satte meg opp, og strakk meg sakte etter buksa hans for å ta av belte som satt rundt de tighte hoftene.

Jeg trakk så ned buksen og den svarte stramme bokseren så den store, harde kukken hans kom til syne. Jeg slikket med sirkulerende bevegelser opp langs skaftet og puttet den deilige kukken hans inn i munnen min. Jeg sugde hardt og kontrollert på den harde,deilige kukken hans som jeg fikk ned i munnen min. Han fulgte bevegelsen med hoftene sine, og pustet tungt. Så løftet han meg opp og la meg lenger inn i sengen. Han lente seg over meg, ga meg et ømt kyss, og førte to fingre inn i den våte fitta mi. Han beveget fingrene sine rask inn og ut, hadde en av de andre fingrene bak ved rompa mi og gjorde meg våtere og klarere. Jeg stønnet lavt, og nøt den fantastiske følelsen inni meg.

Han tok beinene mine sammen og løftet de opp mot taket, tok hodet den mot fitta mi, slikket meg sakte over leppene mine og sirkulerte med tungen rundt klitorisen min. Han tok beinene mine ut til siden, lente seg fram, dro håret mitt bakover,tok tungen inn i munnen min og lekte meg tungen min. Jeg var så klar, hele kroppen min var med og hoftene mine beveget seg i takt med rytmen som oppsto mellom oss. Beinene mine hvilte mot kroppen hans, han holdt føttene mine og skøv de lett fra hverandre. Jeg holdt rundt hoftene hans, og beveget dem mot meg. Han tok den harde, fantastiske kukken sin og kjørte den innn i meg.

Jeg kjente han støte seg inn i meg, og den kribrende følesen spredde seg i hele kroppen min. Jeg dro hoftene hans mot meg og løftet meg selv nærmere han i lysten på mer. Jeg stønnet høyere og høyere, og like før jeg kom stoppet han opp, snudde meg på magen og beordret meg til å stå alle på knærne og albuene. Han knelte bak meg på knærne, og tredde seg inn i meg mens han holdt på rumpeballene mine. Han støtet rask inn og ut av meg, og klappet til meg på baken, jeg kjente det bygge seg opp inni meg, og jeg hørte pusten hans bli tyngre og tyngre.

Omgitt av silke og glittrende speil og den fantastiske følelsen inni meg, fikk jeg en fantastisk orgasme som ga meg skjelvinger i hele kroppen. Han fortsatte å trenge inn i meg mens vi stønnet høyt begge to, så spredde han saftene sine i den deilige, våte fitta mi. Vi stilnet, jeg la meg oppå han og smilte fra øre til øre. Den fantastiske orgasmen på Broadway.