Nyskilt venninne i nød

Jeg stilte opp på avtalt klokkeslett og var klar for å ta i et tak- hun åpnet døren med et deilig smil og slapp meg inn

Så flott at du kan hjelpe meg å male resten sa hun , det er dårlig med betaling men du får godt selskap sa hun og jeg kjente den deilige flørtende undertonen. Det var en fredag formiddag og jeg hadde akkurat snakket med en venninne av kona mi på telefonen- de hadde et sånn venninner på fest forhold og det var blonde begge to. Jeg var en handy type og kona mi hadde lovet meg bort denne helgen for å hjelpe Trine når hun og ungene reiste på hytta.

Jeg stilte opp på avtalt klokkeslett og var klar for å ta i et tak- hun åpnet døren med et deilig smil og slapp meg inn. Hun hadde malingsflekker i det brune fjeset og på armene og var svett at varmen og arbeidet allerede. Oppdraget var å få malt ferdig før innflytting og det var nok å finne på- det var varmt og snart malte jeg bare i shortsen. Jeg så gjennom gangen at hun var like varm og hadde tatt av det meste og malte i en bh og en Bjørn Borg boxer- hun har en spretten rumpe og fine faste bryster som er akkurat passe .

Synet var herlig og det ble nok noen lange blikk fra meg og hun lo og ropte- liker du utsikten- helt klar ropte jeg tilbake og fortsatte malingen på soverommet. Drikkepause ! ropte hun og jeg gikk inn og så rett på den flotte rumpen hennes når satte frem glass på gulvet. Jeg klarte ikke å la være og klasket den litt og reaksjonen uteble ikke! Hun struttet baken og sa bare kjør på du jeg er klar for MER! jeg stilte meg bak og klasket henne på ny.. hun stønnet og jeg trakk i boxeren hennes og så at hun var våt og hoven allerede. Svette var vi begge to og pusten ble tyngre- jeg hadde god kul i shortsen og presset kuken min mot henne utenpå klærne.

Jeg løsnet bh en og tok grådig på brystene hennes, hun stønnet og presset seg bakover mot kuken. Jeg trakk ned boxeren hennes og det var et deilig syn! Barbert fitte, innbydende rumpe og nydelige solskiller! Hun luktet både svette og fitte- en kombinasjon som jeg bare tenner helt på! Kuken var steinhard og klar for å slippe ut- jeg trakk den ned og der stod vi på kne med hver sitt plagg på knærene enda > kåte -stønnende og pustende. Trine tok kuken i en hånd , runket den litt i lange grådige tak og styrte den mot den våte fitta.. jeg var helt i drømmeland bak henne-og begynte å massere rumpeballene hennes i sirkler.

Vi var kåte som bare det men forsøkte å være tålmodige og nyte det samtidig.. Jeg stod på kne og hun brukte kuken som pensel og malte de deilige fittesaftene utover- oppover mot baken og nedover- rundt åpningen.. vi stønnet og nøt hvert sekund.. Trine presset seg bakover og stønnet når kuken gled inn- hun hadde allerede deilige små skjelvinger som forlantet seg.. jeg tok tak i hoftene og holdt kuken hardt helt inne i henne.. hun kastet på hodet og begynte å skjelve og lagde deilige lyder.... jeg trakk kuken rolig ut og kjørte den inn til bunns et par ganger.. jeg presset skinkene utover og hun stønnet høyt når kuken gled inn på ny.. hun presset seg hardt bakover og jeg trakk henne til meg- Trine skalv- lo og hikstet om hverandre hmjaaa jaaaa og kom..

Hun hadde trenkninger i musa som gikk rett inn i ryggmargen min.. når hun kom så trakk rumpehullet seg sammen i bølgene av orgasme og jeg kjente at det var min tur. Jeg trakk ut kuken og sprutet lange seige stråler utover den deilige baken hennes og det var like før jeg svimte av- både på grunn at orgasmen men også det deilige synet av å sprute utover den flotte rumpen hennes.. Vi sank sammen som sekker- pustende- glisende og på godt norsk som bare nypulte kan være- helt fornøyde! Det ble en innholdsrik helg- vi fikk faktisk malt ferdig i tillegg :-)