Nyskilt venninne & hjemmekontor

"Jeg tok den rosa dildoen og skrudde den på. Trine snudde seg og gliste, «alt er lov».. Hun tredde seg ned på kuken og jeg måtte kjempe for å ikke sende hele satsen av gårde."

Noen ganger er det slik at flaks og litt frekkhet er fin fin kombo... Endelig hjemmekontor for å få unna litt greier, høres ut som en god plan ikke sant? Allerede kl. 9 surfer jeg innom kondomeriet og leser litt noveller. Jeg har skrevet om en nyskilt venninne i nød tidligere og den gjør meg like kåt hver gang jeg leser den. Facebook er jeg jo på, og jeg ser at Trine- den nyskilte venninnen- er på Messenger. Smileys og takk for sist-meldinger først, deretter spør jeg hva hun gjør og får svar «Jeg er på hjemmekontor og nyter det», svarte hun. Pulsen stiger, og jeg svarer at jeg kommer bort om 10 minutter med stort glis.. «Alltid velkommen», svarte hun og la til et bilde av et godt glis. «Bare kom, døren er åpen». Jeg var heldigvis påkledd og nydusjet. Bilturen var kort, og jeg handlet før fornuften slo til.

Døren er åpen, jeg låser den bak meg og går inn. Jeg hører ikke lyder og lister meg inn i leiligheten. Soveromsdøren er åpen, og der ligger hun naken på magen og nyter selskapet av en rosa dildo.. den summer rolig og hun beveger seg litt opp og ned. Jeg flekker av meg klærne og legger meg bak henne og nyter synet. Hun er veldig våt og puster godt allerede.. Vi sier ikke noe og jeg begynner å slikke henne fra korsryggen og nedover de deilige rumpeballene. Solskiller fra sommeren er tydelige og svært innbydende. Trine strutter med rumpen og stønner tungt.. «Slikk meg mer»…Jeg snur henne over på ryggen og ser at busken er borte- helt borte. Jeg skiller leppene og lar tungen leke opp og ned. Trine håndterer dildoen enda, hun tar en hånd bak hodet mitt og presser meg mot fitta si.

Roterende bevegelser nå, og så starter skjelvingene. Det går over i hikst og rykninger og hun nærmest uler... Jeg kjenner at det er mer vått enn noen gang og slikker i meg de deilige saftene hennes. Det renner fittesafter og hun er svett og smilende. «Hei.. så fint at du kunne komme», det var det første vi sa til hverandre. Kuken min var nærmest blå og steinhard. Trine tok ta i den og runket lett. «Denne har jeg drømt om mange ganger.» Hun vippet meg over på rygg og snudde stussen til meg og tok den i munnen. «69 er det beste jeg vet». Det tok ikke lang tid før hun satte seg over meg og begynte å ri rolig- først med kuken mellom skinkene sine. Opp og ned. Hun var like våt foran som bak, og synet var bare fantastisk! Jeg tok den rosa dildoen og skrudde den på. Trine snudde seg og gliste, «alt er lov».. Hun tredde seg ned på kuken og jeg måtte kjempe for å ikke sende hele satsen av gårde. Jeg lekte med dildoen i rumpesprekken hennes og hun struttet bakover og stønnet med en deilig mmmmm ja- lyd.

Jeg hold den mot rumpehullet og den gled inn uten mye motstand. Trines reaksjon var umiddelbart rykninger i musa. Det forplantet seg i kuken og vi holdt igjen så godt vi kunne- så lenge vi klarte.. Jeg peste og hun stønnet- det måtte gå som det gikk.. Det rykket så hardt i kuken at det gikk helt i svart for meg og jeg kom.. Tine ulte og kom på ny og på ny! Det rant sæd ut av fittehullet når hun bøyde seg mot en skuff, der lå det en svart monsterkuk-kopi! «Denne har jeg ikke prøvd ennå», sa hun og gliste til meg som bare kåte damer kan. Du får knulle meg bakfra med denne! Jeg nølte ikke, og hun stilte seg opp på alle fire. Hun sugde på monsterkuken, det var så vidt at leppene kom over den! Synet av henne bakfra kan vel ikke beskrives, det var bare helt magisk! Jeg tok monsterkuken og holdt mot åpningen bakfra, og hun begynte å gynge seg mot den.. Det var trangt, men vått og velsmurt!

Trine var nesten som i transe. Hun skalv og ulte, og rykninger var det hele veien.. Jeg hadde egentlig ikke tenkt på pikken, men den stod som en påle igjen! Det kom deilige våte fiselyder nå monsterkuken penetrerte henne dypt. Jeg lekte med kuken rund skinkene hennes og plasserte kukhodet mot åpningen.. Trine stønnet til svar og presset seg bakover. Jeg holdt den sorte dildoen inne og fikk nyte synet av når min egen gikk inn bak! Det var en surrealistisk drøm som gikk i oppfyllelse! Trine begynte en serie av orgasmer som jeg aldri noen gang hadde drømt var mulig! Jeg kom i henne for andre gang og det var bare helt fantastisk! Hun holdt ikke igjen på noe som helst og hun fortsatte til både min kuk og den store svarte var ute av hullene!! 2 timer etter første melding så var det på tide å komme seg hjem for å skrive her- noen opplevelser må bare deles !