Nyromantisk teaser

Se for deg et stort rom i gammel stil, et sånt rom med stor himmelseng, et rom som gir romantisk stemning med talglys. Fra himmelsenga henger det englehvite slør som dekker for innsyn og utsyn. Sengklærne er i silke sånn at det er aller best å ligge naken.

Før du legger deg går du runden rundt senga og stryker hånden over senga. Kjenner den herlige følelsen av silke mot hud. Du merker en skygge i kanten av øyekroken, men du er så opptatt med å komme deg i senga. Men du mistenker at skyggen i øyekroken er meg. Du kler sakte og forførende av deg. Du står bare i undertøyer når du tar runden rundt for å slukke talglysene,  men du lar et nærme senga enda brenne. Du er i sikkelig terge humør... Du lar BH-en falle sakte. Du lar trusa falle til gulvet før du kryper oppi senga.

Følelsen av meg rommet og silke mot naken kropp gjør deg heilt yr i kroppen. Du lar ei hånd skli nedover kroppen og inn mellom lårene. Du stryker deg selv forsiktig over leppene dine. Du puster litt tungt. Men plutselig stopper du på grunn av en skygge på utsiden av sløret rundt senga. Sløret åpner seg og opp i senga kommer jeg, naken og muskuløs med maske over øynene. 

Jeg legger meg oppå deg og kysser deg hardt og intenst. Siden stemninga og vi begge er så tent nå er forspill unødvendig. Jeg trer kuken inn i deg, jeg puler deg med rolige og harde støt, mens vi kysser. Rytmen og tempoet øker, du stønner kraftigere og jeg biter deg i leppa for å holde igjen. Du kommer, og jeg kommer kraftig. Vi synker sammen og nyter pulsen på hverandre, og kysser lett. Du sovner i armkroken min i det romantiske rommet med den perfekte stemningen.