Ny seng

Jeg har kjøpt en ny seng. Den er i mørkt tre med sprinkler i hodegavlen. Det er ingen fotgavl, så man kan vifte med tærne ut i det fri. Ved siden av senga står en ny lenestol også. Mørkeblå med armlener det går fint å slenge beina over. Madrassen er akkurat passe hard. Jeg liker ikke å synke ned i madrasser og begrave meg i myke dyner og puter. Madrasser skal være passe harde og forme seg etter kroppen min etter en stund. Ikke drukne meg. Du hjalp meg å kjøre møblene hjem. Lastet dem på tilhengeren og bar de opp trappene sammen med meg.

Hentydninger om madrasser og senger og hva vi kan finne på sammen. Monterte og skrudde sammen. Smilte og lo sammen med meg. Jeg fikk ligge i armkroken din når alt var ferdig og snuse inn lukten av deg før vi rullet rundt i senga; fnisende og småklinte. Kjenne på at du ligger over meg og holder armene mine over hodet mitt med dine armer, sterk og god. Så ta beinet mitt rundt låret ditt og rulle deg rundt så jeg kan se deg inn i øynene dine mens jeg kysser deg. Jeg ser bare smil og glede der. Og kanskje litt forventning. Vi må spise litt. Bæring, montering og latter tar på. Jeg tar deg med på det lokale pizzastedet.

Pizza og øl gjør godt for sultne mager. Hånda di på rumpa mi når vi går hjem igjen. Prøver du å finne ut om jeg har truse på under skjørtet? Eller hvor strømpene slutter? ”Det er strømper med blondekant øverst”, sier jeg. ”Så bra”, sier du og smiler. ”Men ingen truser”, fastslår du. Jeg kysser deg på kinnet og hvisker inn i øret ditt ”Kom så kan vi finne det ut i senga mi”. Måten du holder rundt ansiktet mitt og kysser meg ømt og heftig på en gang, det er så frustrerende deilig. Vil bare rive av deg alle klærne og ha deg der i gangen, oppetter veggen, nå med en gang.

Samtidig vil jeg bare at her og nå skal vare og vare, at du ikke slutter å kysse meg på den måten. Jeg trekker pusten og sparker av meg skoene, tar av jakkene våre og tar deg i handa og opp trappa og dytter deg ned på senga. Krabber oppover deg og jobber meg nedover igjen mens jeg tar av deg alle klærne på veien. Stiller meg ved fotenden, lar deg se på at jeg tar av meg alt utenom strømpene. Du tok feil, det var en truse der, en liten stringtruse lagd av svarte blonder.

Slenger den til deg så du kan få lukte og kjenne på den. Du legger deg på siden inntil meg bak meg når jeg setter meg på sengekanten. Setter foten min på armlenet på stolen og ruller sakte ned strømpene. Kjenner noe hardt mot den ene rumpeballen, du gnir deg sakte fram og tilbake. Så god og varm du er. Myk men likevel hard. Det overrasker meg hver gang jeg kjenner på deg; hvor myk du er å ta på. Jeg tar strømpene i høyre hånd og ruller deg over på ryggen igjen. Setter meg på brystkassa di med knærne i armhulene dine. Så lener jeg meg fremover og binder først den ene så den andre armen din til sprinklene bak hodet ditt med strømpene mine. Smiler til deg mens jeg sklir nedover magen din. Stopper akkurat tidsnok til at du kan kjenne varmen og fuktigheten mot pikken din. Du løfter hoftene mot meg, men jeg løfter mine også. Jeg smiler igjen. Vi kan jo vente litt. Du stønner. Ikke et tilgjort stønn men ett lavt ett. Jeg slikker forsiktig en runde rundt pikkhodet ditt før jeg reiser meg og setter stolen helt inntil senga så ser bedre. Setter den ene foten på gulvet og den andre over armlenet. Sklir rumpa helt ut på kanten.

Tar pekefingeren og ringfingeren og skiller leppene mine der nede. Lar deg få se. Stryker med langfingeren på klitoris. Kjenner den er følsom, det rykker til hver gang jeg er nær den. Lar den gli over klitoris og inn i meg. Bare så vidt innenfor og så ut igjen. Neste gang litt dypere. Neste gang enda dypere, roterer meg fingeren dypt der inn i meg. Det kjennes så varmt og vått. Du gnir lårene dine mot hverandre.Prøver desperat å få litt tilfredsstilelse. Ser på blikket ditt at du er kåt, virkelig kåt. At du snart bare må ha. Jeg bøyer meg frem og lar deg få lov til å lukte og smake på fingeren min. Bare litt da. Setter meg tilbake i stolen med det ene beinet over amlenet igjen. Lar to fingre gli inn i meg. Jeg er kåt, vil ha, vil ikke vente lenger.

Presser håndbaken mot klitoris mens fingrene går fortere inn og ut. Nesten helt ut og så, så langt inn jeg klarer. Om igjen og om igjen. Helt til jeg kjenner orgasmen komme. Kjenne det rykker til, følelsen av noe så vannvittig godt renne gjennom meg, forplante seg fra musa mi og ut i hele meg. Ser på deg gjennom halvåpne øyne mens orgasmen slipper taket. Du er kåt nå. Jeg vil ha en bit av deg også. Kjenne deg rundt meg, inni meg. Høre deg stønne inn i øret mitt. Jeg knyter deg opp og du ruller meg over på magen. Legger deg over meg med dine bein utenfor mine og kommer inn i meg i en lang bevegelse. Helt inn.

Du holder om skuldrene mine og skyver deg selv enda lenger inn. Kjenne deg gjøre det samme som jeg gjorde med fingrene mine. Bare større og varmere. Det bygger seg opp inni meg, varme som sprer seg, kroppen min som spenner seg, kroppen din som spenner seg mot min. Lydene dine i øret mitt som blander seg med mine. Orgasmen som kommer samtidig med at du skyver meg enda lenger inn og spruter der dypt inni meg. Forsiktige, myke fingertupper som løfter bort noen hårstrå fra ansiktet mitt, øynene som smiler og munnen din som kysser meg forsiktig. Jeg er glad jeg ble kjent med deg.