Natteravnen | Kondomeriet

Natteravnen

«Litt uvant å høre en dame i 60-årene snakke sånn, men igjen syns han det var veldig pirrende. (...) Inge var med på alt nå, og så kåt av denne voksne skjønnheten».

Det var mange folk i sentrum denne lørdagsnatten, og Inge hadde kost seg på pubrunde med venner og kolleger, og fått i overkant mye "slalombrus" innabords. Dette vet jo alltid de østeuropeiske horene å utnytte, og et par av dem var veldig pågående når han prøvde å komme seg til nattbussen. Hun som kalte seg «Natalia» stod tett inntil han og knep rundt den harde pikken hans allerede. Det var jo selvfølgelig deilig å bli tatt på, men situasjonen var jo merkelig.  

«Come with mewe'll have a nice time», sa hun med store dådyrøyne. Det var da redningen dukket opp. Natteravnene. Tre eldre, to damer og en mann, geleidet Natalia og venninnen høflig og myndig vekk fra Inge, og han gikk litt videre sammen med dem. Han var «edru» nok til å tenke at han ikke var i målgruppen for de som ravnene skulle våke over, og spurte dem om det. I samme øyeblikk sa to av dem «takk for i kveld», og Inge ble stående igjen med den siste damen.  

 Jeg hørte hva du sa, og det handler jo om å bidra til et godt samfunn, og at du ikke skulle gjøre noe du ville angret på resten av livet, sa hun.  Forresten så heter jeg Oddveig. Inge presenterte seg og gav henne instinktivt en klem.  Det var veldig snilt av deg og dere da. Oddveig tok han i armen, og de ruslet bortover langs bryggene.  

 Du ser ut som du trenger noe alkoholfritt, sa hun. Og før han hadde tenkt noe mer, hadde hun kjøpt en flaske vann og en hotdog på Narvesen. Inge takket henne så mye, ville vippse henne for utlegget, men Oddveig insisterte at det var «på huset». Hun fortsatte å holde armen rundt albuleddet hans, og de gikk videre bort fra sentrum.  

Hun fortalte at hun var enke, og mente hun kunne vært moren hans. Inge svarte at det var trist å høre, og at han var da 45 år så….  Og jeg er 65, så…. DA kunne det stemt godt da, svarte Oddveig fort.  Wow, da holder du deg virkelig godt, sa Inge. Han hadde nå sett litt mer på denne damen i gul boblejakke, som nå hadde tatt av hetten, og så at hun faktisk var ganske søt og fresh bak brillene sine.  

 Men hvor bor du da, spurte hun. Inge ble litt forfjamset da han oppdaget at siste nattbuss ut til øyene allerede var gått.  Jeg bor «ut mot havet», jeg, og nå blir neste buss klokken 08.00 faktisk, men det går bra, det har skjedd før, hehe Ikke sjans at du skal sprade rundt her i byen i 5 timer, med alle de «farer» som finnes. Jeg bor 5 minutter herfra, og har god plass og cola i kjøleskapet til deg. Du skal få overnatte på gjesterommet.  

Inge var ikke fullere enn at han opplevde en form for forføring nå, noe som var en ny opplevelse. For han som alltid måtte jobbe for å «få seg noe». Men han visste jo ikke hva Oddveig la i det da. Uansett så takket han selvfølgelig ja, og gav henne en ny god klem. Denne gangen kjente han parfymeduft fra henne, og følte at hun gned seg mer inntil han. Hun fortsatte å holde «arm-i-arm» -grepet, og etter kort tid kom de til inngangen i blokken der hun bodde, og de låste seg inn.  

Det var ryddig og koselig der inne. Han så et brudebilde fra sikkert 60-tallet og tok sjansen:  Du var jo en nydelig brud da.  Ååå, tusen takk, Inge, det var veldig snilt sagt. Nå var han varm i trøyen, så han fortsatte:  og du er nydelig i dag også. Oddveig, som nå hadde fått av seg boblejakken og avdekket en stram kropp, kastet seg rundt halsen på Inge.  Åååååå, sa hun bare. Slik som jenter og kvinner kan gjøre når de ser babyer og kattunger. Og hun slapp ikke taket, så han tok armene rundt ryggen hennes. Og slik stod de i kanskje 20 sekunder.  

Inge kjente nå at det beveget seg der nede. Pikken stivnet, og han tenkte at det fikk han ikke gjort noe med nå. Oddveig fikk jo selvfølgelig det resultatet hun var ute etter, men spilte litt videre med Inge:  Du, jeg har jo lovet deg cola. Sett deg i sofaen, så henter jeg. Etter et par minutter kom hun tilbake med en flaske glasscola til han og et stort glass rødvin til seg selv.  

Inge så på denne nydelige eldre damen, og tenkte at hun var jo noe av det mest sexy han hadde sett. Og at en så gammel dame hadde glasscola i skapet, var jo ikke vanlig, noe han påpekte. Oddveig forklarte at hun hadde ofte barnebarn på besøk, som jo måtte «smøres» litt…  Tvillingene er forresten ganske sexy unge damer, sa hun plutselig og pekte på et bilde av to nydelige russejenter. Wow, tenkte Inge, ganske sprøtt å si sånt om sine barnebarn.  Men, men, sa Oddveig.  Velkommen til meg! Jeg tok meg den frihet å ta litt vin, men du får ikke, for du har fått nok i kveld, lo hun idet hun satte seg ned inntil han i sofaen.  

Han takket for gjestfriheten og la armen rundt henne på instinkt. De skålte i vin og cola, tok en slurk og satte glassene på bordet. Det ble stille i noen sekunder før Oddveig snudde seg mot Inge, så på han bittelitt, og så bøyde seg frem mot han. Han satt helt rolig, men holdt armen litt hardere rundt henne, i tilfelle hun prøvde å bøye seg tilbake. Det var helt unødvendig, fordi hun hadde allerede lukket øynene og bøyde seg helt frem og kysset han. Inge var selvfølgelig ikke vanskelig, og besvarte kysset.

Ømt, forsiktig og kjærlig. Og for et kyss.
Hun hadde så myke lepper.
Og nå kjente han tungen hennes mot sin.
Like øm og kjærlig. Og leken.

Herregud for en kysser, tenkte Inge. Samtidig kom hånden til Oddveig rett på pikken hans. Som var kjempehard. Idet hun tok rundt kuken utenpå buksen, midt i det ømme kysset, kom det et stønn fra henne. Hun trakk seg litt unna, og han så det slørete blikket hennes.

 Vet du? Jeg har hatt lyst på deg siden hun der horen sto og knep deg på pikken. Inge syns det var rart at en eldre dame snakket sånn, men likevel digget han det.  Så deilig å høre da. Og så deilig at en så deilig dame blir kåt på «lille meg» Åååååå, kom det i babystemme fra Oddveig igjen.  Du er jo virkelig en gentleman også.  

Hun reiste seg opp nå, tok en god slurk av vinglasset. Inge skulle nå få en rett-på-sak-kommentar han aldri hadde opplevd:  Få av deg klærne! Jeg vil se kroppen din! Inge var jo fremdeles beruset, men ikke verre enn at han ikke ble skremt. Han reiste seg og kneppet opp skjorta. Oddveig fulgte med, knapp for knapp. Han hørte pusten hennes. Og hun hvisket noe som «oh så deilig kropp». Han følte seg ikke så sexy etter å ha lagt på seg 7-8 kilo siste året, men lot være å si noe.  

 Åh, sa Oddveig, når skjorten fløy bort til en stol.  Buksen også, kommanderte hun. Og Inge adlød. Egentlig veldig pirrende å få så klare beskjeder. Han tenkte å pirre henne litt ekstra, så han snudde ryggen til, tok forsiktig av sokkene, og så lot han buksen og trusen gå samtidig. Oddveig hvinte som en russejente igjen.  Snu deg da, snu deg da! Han stod nå naken med ryggen til henne, og så ned på den knallharde pikken sin.  Nu kör vi, snoppen! tenkte han. Og snudde seg.  

Det «åååååå'et» som kom fra Oddveig nå var overhodet ikke med baby og kattestemme. Det var det kåteste «åååå'et» han noen gang hadde hørt. Hun stupte nesten ned på kne og gapte over de stive 15-16 centimeterne hans. Og hele pikken gikk rett inn i munnen, og må ha gått forbi svelget også. For han kjente underleppen hennes på ballene sine. For en opplevelse. Og så kåt som dette hadde han sikkert aldri vært klokken 4 om natten noen gang.  

Oddveig holdt hodet helt i ro nå. Lenge. Han kjente bare varmen fra munnen hennes, og at pikken dunket. Det var hinsides deilig. Han kunne se at neseborene hennes beveget seg. Godt hun fikk puste i alle fall, tenkte han. Etter det som føltes som mange minutter, trakk Oddveig seg forsiktig tilbake, så opp på han og smilte.  

– Fy faen, så deilig pikk du har!
Litt uvant å høre en dame i 60-årene snakke sånn, men igjen syns han det var veldig pirrende.  

Han parerte kjapt:  Men, jævlig urettferdig at bare jeg er naken da.  Det får du da gjøre noe med lille venn, svarte hun kjapt. Og stilte seg opp på gulvet med armene litt ut. Inge lot seg ikke be to ganger, og begynte å kneppe opp blusen hennes. Det gikk visst litt for tregt, for etter kun to knapper tok Oddveig over og bare vrengte den over hodet. Da viste det seg DEN sexy bh'en. Med blonder og rødt mønster på hudfarget stoff.  Wow så deilig du er, sa han.  Ååååå. Der kom kattestemmen igjen.  

Han strøk litt over de faste og passe store puppene hennes, utenpå bh'en, før han tok hendene bak på ryggen. Og fikk løsnet låsen med en gang, sikkert til hennes store glede? Det føltes nesten litt som at ting ikke gikk fort nok for henne?  Nå har du sluppet hengepuppene fri, sa hun muntert. Men for noen hengepupper, tenkte Inge. Han hadde nå sett mer slappe pupper på 30-åringer enn dette, uten å si noe om det.  Nei, de er perfekte, sa han da bh'en fløy bak sofaen. Et nytt «ååååh» kom fra Oddveig.  

Nå måtte jo han smake også, og tok vortene i munnen en etter en, og gjett om de stivnet. Og hun stønnet.  Oh, så deilig du suger. Vortene vokste seg store som bringebær, og det virket nesten som hele puppene strammet seg. Etter en stund suging, tok Oddveig tak i hendene hans som var rundt ryggen hennes og førte dem ned til buksekanten. Hun hadde selvsagt hjulpet til med knappen foran. Og glidelåsen, fordi nå gikk buksen bare rett i gulvet, og han kjente på den deilige stramme og bare rumpen hennes.  

 Hmmm, ingen truse, tenkte han først. Før han traff «tauet» på stringtrusen. Wow, tenkte han, det overrasket ikke at denne sexy damen også bruker string. Han lot munnen gå nedover magen hennes, mens hendene strøk over rumpen og bak mellom skinkene. Oddveig stønnet nå høyt, og stod med beina litt fra hverandre. Han kom ned til fronten av blondetrusen, som var samme hudfarge med rødt mønster som bh'en 

 Fy faen så sexy du er, sa han igjen.  Åååååh, kom det sedvanlige svaret. Han fjernet det lille tøystykket uten mer «dikkedarier». Og nå kjente han lukten av fitte. Han var jo kun 10 cm unna. Han bøyde seg frem og kysset det hårløse partiet over sprekken. Hun luktet fantastisk av blomstereng i tillegg til ferske fittesafter. Inge lot tungen gå nedover og toughet utenpå klitoris. Nå kom det «åååå'et» som var litt råere igjen…  Kom, sa hun, og dro han med seg inn på soverommet. Og slengte seg på rygg i sengen.  Slikk meg nå, lille venn!  

Inge var med på alt nå, og så kåt av denne voksne skjønnheten.
Og måten hun var så frigjort og kåt. 

Han tenkte at han måtte yte sitt ytterste for denne deilige våte og kåte fitta. Og når det nå var et par timer siden siste enhet alkohol, så følte han seg klar for å vise henne… Inge satt seg foran beina hennes, og spredte dem og bøyde dem utover og bakover. Hun var svært myk, og hjalp til. De gikk nå omtrent bakover skuldrene hennes, og hele fitta hennes åpnet seg for han. Hun hadde det deiligste fittelepper han hadde sett, så røde og oppsvulmet… og sprekken var søkkvåt. 

Han bøyde seg ned, lot tunga begynne nederst rett før rumpehullet, og slikket seg raskt og litt hardt opp hele sprekken hennes, til han traff klitten hennes rett på.  Åååååå. Denne gangen skrek Oddveig. Det var så frigjort og deilig at han tok seg i å stønne han også.  Jeg er så kåt nå, Inge, slikk meg til jeg kommer! Dette var nok en ny opplevelse for han, og tenkte at nå skulle han jaggu adlyde. Og begynte å slikke henne opp sprekken en gang til og sugde på den stive klitten hennes. Men forventet ikke det som kom allerede etter 10 sekunder. Plutselig strammet Oddveigs underliv seg, hun grep tak i hodet hans og presset han inntil klitoris, og skrek og skrek…: 

– Jeeeeg koooooommmmmeeeeerOhohohohååååååååååååh… Det kraftigste «å'et» han noen gang hadde hørt. Inge lot den følsomme klitten få litt fred mens Oddveig fikk igjen pusten. Men klarte ikke å la være å la fingrene stryke over fitteleppene, eller å gli innenfor. Og sakte, men sikkert gikk dette over til fingerpuling med tre fingre.  

Fittesaftene hennes rant nå, og hun hadde igjen fått tilbake pustingen og pesingen. Og stønningen. Og til slutt snakkingen:  Åh, ja, mer, mer, mer…. Knull meg med de deilige fingrene dine! Borte var ømheten i underlivet hennes, og hun lå nå og jukket imot han. Inge lot fingrene presse oppover mot magen når de var inni henne, og plutselig opplevde han noe han kunne hadde vært med på en gang. Squirting 

Det begynte å sprute blanke safter ut av fitta hennes. Hun lå merkelig stille nå. Men det skulle bare være en stille stund før den virkelige stormen. For makan til orgasme hadde Inge aldri vært med på, verken i virkeligheten eller på film. Det føltes som flere liter «vann» som sprutet ut av henne, og hun hylte og skrek sånn at han tenkte at nå vekket de hele nabolaget. Dette var den råeste opplevelsen han noensinne hadde opplevd.  

Han hadde holdt hånden hardt inni henne, opp mot magen og g-punktet idet hun kom, og dette forsterket visst orgasmen hennes, noe hun uttalte når hun fikk pusten igjen.  Fy faen Inge, dette kunne du! Det er den desidert kraftigste og lengste orgasmen jeg har hatt noensinne. Du er jo en drømmeelsker jo! Og jeg er SÅ glad for at jeg «rappet» deg fra rumenerne.  Og fy faen så glad jeg også er for akkurat det, Oddveig, svarte han.  Selv om jeg er ganske brisen ennå, er dette det deiligste jeg har opplevd noen gang jeg også.  

Da svarte Oddveig:  Hehe, du har jo ikke opplevd noe som helst du ennå. Legg deg godt ned på ryggen nå, for nå er det «payback-time». Han svarte raskt at det viktigste for han var å gi nytelse, og når noen nøt den sånn som hun åpenbart gjorde, så var det det deiligste for han. Hun smilte til han, bøyde seg frem og kysset han og sa:  Vent å se!  

Han nøt kyssene hennes, og han regnet med at hun likte smaken av sin egen fitte siden hun ville kline i flere minutter nå. Underveis hadde hun tatt takk i pikken hans, og holdt rundt den, strøk over den og tok ballene i hånden så ømt og forsiktig.  Er det noe du IKKE liker innen sex, spurte hun plutselig.  Tja, hva mener du med det egentlig? svarte han uten å tenke seg om. For hun stod bare og smilte mot han, og tankene hans gikk mot at det var for det meste godhet i henne. 

 Jeg er imot tiss og bæsj i alle fall, og ellers ikke noe keen på smerte. Var det godt nok svar?  Veldig bra, svarte hun og smilte mer.  Jeg tipper du er bifil også? Den kom litt brått på Inge, men han var jo det, så han var kjapp med å nikke.  Å, så deilig, sa hun da. Han forsto ikke helt greien med det der og da, men adlød når hun ba han legge seg på rygg i sengen.  Stoler du på meg, spurte Oddveig plutselig.  Selvfølgelig! Du har jo reddet meg i dag. Du har full frihet, svarte han uten å tenke så nøye på hva han sa.  

 Ååååå, kom det nok en gang. I en tone blandet av kattunge og råskap.  Ta på deg dette, sa hun og rakte han et øyebind. Inge var nesten ikke overrasket lenger, over hva denne kåte voksne damen kom opp med. Han hadde lekt med blindfold tidligere, og elsket den følelsen av å være enten hjelpeløs eller den som gav behandling til en hjelpeløs. Og hjelpeløs ble han bokstavelig talt, for etter å ha tatt på bindet, så hørte han en lyd av borrelås. Og plutselig var håndleddene hans låst, armene strakt ut til siden, og båndet bundet fast.  

Der lå han uten å kunne gjøre noe, uten å se,
med dunkende pikk ut i luften,
og ventet på hva denne deilige damen ville finne på nå.

Oddveig ba han sette hælene ned og løfte opp rumpen. Og under kom det noen tepper eller lignende som løftet rumpen opp sikkert 10-15 cm. Det ble litt knotete å ligge sånn når beina var strekt ut, men Oddveig gav ordre om å bøye beina og trekke knærne oppover og finne en posisjon han slappet av i.  

Inge tenkte at det blir jo ikke så lett for et «pinnedyr» som han, men når hun gjentatte ganger ba han puste rolig og finne roen, kjente han at det var behagelig. Nå var fokuset dratt litt mot dette, så ereksjonen hans hadde lagt seg litt og han kjente at når han nå slappet av i underlivet, følte han at rumpehullet nesten åpnet seg litt. Han forventet at noe skulle skje her nå, og det skulle det til gangs. 

  Har du blitt knullet noen gang? spurte Oddveig plutselig. Det hadde han jo, og bekreftet det.  Ok, av leketøy eller ekte varer, lurte hun på. Her var det jo bare å innrømme alt, så han fortalte om eksperimenteringer fra små dildoer til ganske store, og at han også var blitt knullet av noen menn, med forholdsvis middels pikker. 

 Likte du det da? Likte du en hard og varm pikk i rumpen? Oddveig var igjen veldig direkte,
og Inge elsket det, noe som hadde resultert i full ståpikk igjen nå. 

 Ja, etter hvert har det gått over til bare nytelse, svarte han, men det gikk en tid før jeg lærte meg å slappe av bak der. Og det var akkurat det han fikk ordre om nå.  Du skal slappe av 100% nå, sa Oddveig.  Og gi beskjed om det er vondt, for det skal vi ikke ha noe av. Han lå stille og pustet rolig, og var egentlig 100% avslappet og tillitsfull til hva hun ville finne på. Han hørte lyder fra et skap, og romstering fra kasser og poser. Og plutselig kjente han hendene hennes stryke over lårene og rumpen.  Jeg kan se at du er rolig, og det er så deilig, sa hun.  Og deilig å se at rumpehullet ditt er klar. 

Før han fikk tenkt ut et svar, kjente han noe fuktig rett mot åpningen. Det var selvfølgelig noe olje eller glidekrem. Det rant litt bakover rumpesprekken, kjente han, men fort kom hånden hennes og smurte han rundt åpningen og opp mot pungen. Han kjente nå en fingertupp mot rumpehullet. Inge slappet så godt av at den bare gled rett inn.  Wow, sa Oddveig.  Du kunne virkelig slappe av, dette skal bli gøy. Og før han fikk tenkt så mye på hva denne gøyen var, hørte han en summende lyd. Han regnet med at det var en vibrator, og det var det.  

Hun lot han ikke vente, og lot hodet på denne gummipikken presse mot åpningen hans, bevege seg litt rundt og på en måte varme han opp litt. Hun presset den forsiktig litt mot, og så at musklene hans rundt og i åpningen bare gav etter.  Flink gutt, Inge, sa Oddveig.  Jeg blir så kåt av å se og høre hvordan du nyter.  

Inge registrerte nå sin egen pust og at han faktisk stønnet også.  Mmmm, sa han.  Du er så deilig, og jeg vil at du skal gjøre «alt» med meg.  Åååå, kom det fra Oddveig igjen.  Det kan jeg love deg at jeg skal… Nå kjente han pikkhodet på vibratoren gli inn, og passerte åpningen. Den var nok godt smurt, fordi dette kjentes bare deilig. Han kjente hvordan den gled lenger og lenger inn, og Oddveig var så øm og forsiktig. Stoppet opp, lot den gli bittelitt tilbake før hun presset forsiktig innover.  

Nå kjente han det presset mot den andre «åpningen» inni der…  Wow, denne er jo stor den. – Ja, svarte Oddveig. – 25 cm, men ganske tynn egentlig.  Oh, det er bare SÅ deilig, svarte Inge. Oddveig skrudde nå på hastigheten og rytmen, og han kjente hvordan det pirret han enda mer. Og når hun begynte å knulle han forsiktig samtidig, var han solgt.  Åh, oh, ja, deilig, stønnet han.  

Hun øket tempoet på knullingen nå, og nøt å se på denne hjelpeløse «gutten» hun hadde foran seg.  Heldige meg som fant han her, tenkte hun, før hun presset vibratoren så langt inn at hun kun hadde to fingre på enden til å holde igjen så den ikke gikk helt inn. Hun tenkte også på hvor kåt hun faktisk ble av dette, og da var det snart klar for «plan B». Men først måtte hun smake litt på pikken hans.  

Hun holdt vibratoren i ro helt inni hans mens hun bøyde seg ned mot den knallstive kuken. Det piplet precum ut av den, og hun slikket i seg dråpene.  Mmmm så deilig du smaker.  Åh, så deilig du er, svarte han. Hun gapte over kukhodet, og lot den gli inn i munnen. Den var så hard og deilig, og hun elsket å suge så kåte pikker. Inge kjente det bygget seg opp til noe nå, og det merket nok Oddveig også. For plutselig stoppet hun sugingen, og trakk forsiktig ut vibratoren.  

Det kom en litt rar surklelyd idet hele kom ut i friluft igjen. Og Inge slapp fra seg et ukontrollert «Oh» Og ganske umiddelbart kjente han noe nytt litt kjøligere mot åpningen, det gled rett inn, og føltes faktisk noe mindre. Dette var nok fordi han var blitt vant til å ha noe i rumpen. Denne nye dildoen uten vibrering ble bare presset lenger og lenger innover. Han kjente den gikk enda lenger innover enn den forrige, og Oddveig presset forsiktig, tok pauser, presset mer og uttalte flere ganger hvor flink han var til å slappe av. 

 – Oh, Inge, jeg blir så kåt av dette, vet du at du snart har en hel dobbeldildo inni deg. På nesten 40 cm? – Wow, svarte han. – Og det føles bare godt. Fy faen så god du er Oddveig! – Og det er jaggu du også, Inge!  

Det neste som skulle skje var nytt for han. Etter å ha knullet han en stund med hele dobbeldildoen, kjente han at hun holdt den i ro sånn ca halvveis inne, og det var plutselig mye romstering i sengen. Han kjente hennes føtter på siden av skinkene, og det var jo ikke så rart med hennes intensjoner. Hun var nå i riktig posisjon, og dermed satte Oddveig fitten sin rett nedpå den andre enden av dildoen. Og gled helt nedpå den, så ingenting av den var i friluft. De begge stønnet nå.  Herregud så rå du er, Oddveig!  Og herregud så deilig du er, Inge.  

Oddveig begynte nå å bevege underlivet opp og ned, og den søkkvåte fitten ble bare enda våtere og glattere.  Ohohoh, stønnet hun. Og Inge kjente en nytelse han sjelden hadde kjent.  Nå skal vi «rumpedobbeltknulle», stønnet Oddveig plutselig. Og før Inge fikk tenkt seg om, hadde hun byttet hull.  

Hun hadde på forhånd smurt seg selv med glidekrem, så dildoen gled like raskt og deilig inn i rumpen som i fitta. Og hun kjørte på videre, med å vekselvis gli opp og ned dildoen og så å knipe igjen, så den gled ut og inn av rumpen til Inge. De klarte å finne et godt samarbeid med hvem som knep og hvem som slappet av. Begge to stønnet og peste nå. Inge tenkte at dette måtte være det deiligste han hadde opplevd uten at pikken hans var involvert? Og han forventet ikke den involveringen som skulle komme.  

For plutselig reiste hun seg litt opp, og uttalte at «nå skal du få kjenne noe deilig». Han tenkte at det kunne vel ikke være mulig å oppleve noe deiligere enn dette. Men det var før han kjente en klissete hånd på pikken sin. Oddveig gned nå over kukhodet og nedover skaftet, og det viste seg å være en god dæsj med glidekrem. Og nå gikk tingene unna, for med ett kjente han kukhodet bli presset mot en åpning. Og før han fikk sukk for seg, gled den inn. Og SÅ trangt og deilig.  

Oddveig hadde nå presset den knallharde pikken til Inge inn i rumpen sin,
og samtidig tok hun 
«sin ende» av dobbeltdildoen inn i fitteåpningen.  

Hun presset underlivet forsiktig nedover, og siden både hun og han var så avslappet, så gikk det kun sekunder før hun satt nedpå han, med hele pikken inni rumpa og en dobbeldildo som kun var en cm eller to synlig mellom fitta hennes og rumpehullet hans.  Oh, stønnet Inge.  Dette har jeg ikke sett på film engang.  Fy faen, så deilig.  Ikke jeg heller, svarte Oddveig.  Men jeg har drømt lenge om å gjøre dette. Og jeg er enig med deg: FY FAEN så deilig!  

Igjen klarte de å finne en rytme som fungerte, og Inge kjente at nå var han nær ved å komme. Noe han også gav beskjed til Oddveig om. Når hun hørte dette, begynte hun å fingre klitten sin, som var kjempefølsom og stor igjen. Samtidig stønnet hun og kommanderte Inge:  Kom igjen, knull meg med den deilige kuken din, og sprut meg langt inn i tarmtottene.  Ohohoh, ja, ja, ja, kom det bare fra Inge. – Jeg nærmer meg!  Jaaaa, skrek hun.  Spruuuut inn i meg!  

Oddveig gned seg hardt mot klitten, og var kun sekunder unna ny orgasme. Dermed ble magien fullført. De skrek i kor og om hverandre, Inge sendte den svære og varme satsen sin langt inn i rumpen hennes og Oddveig kom igjen i en søkkvåt og ristende orgasme. Det var så følsomt at hun umiddelbart stupte nedover sengen, så pikken til Inge nesten «fløy» ut i friluft. Og siden han hadde slappet mer av og hun var anspent i fitta, dro hun samtidig med seg dildoen ut av rumpa hans med et «slupp» 

Det ble helt stille. Lenge. Kun pusten deres hørtes. Inge lå på rygg, fremdeles med beina bøyd. Oddveig lå krøllet sammen nederst i sengen. Dildoen var glidd nesten helt ut av fitta hennes, og hun kjente noe inni rumpen, som nok var all sæden til Inge? Etter mange minutter brøt hun stillheten.  

Med skjelvende stemme sa hun bare:  Tusentusen takk, Inge! Dette var det deiligste denne gamle kåte "bitchen" har opplevd på 50 år med sex. Jeg elsker deg!  Wow, det var jo fort da, svarte Inge, og fortsatte:  

 Men det er jo jeg som skal takke mest da.
For at du reddet meg, tok deg av meg
og lot meg få oppleve min livs opplevelse i sengen, sa han. 
 

Hun hadde nå kommet til seg selv igjen, fjernet alt leketøy og tepper, og tok av han blindfoldet. Heldigvis var nesten alt lys av, så han ikke skulle få det ubehagelig. Hun la seg opp ved siden av han, tett inntil. Mens han fremdeles var bundet med armene opp og ut.  Nå får jeg ikke holde rundt deg, sa Inge.  Det kommer, svarte hun, men først skal jeg holde rundt deg.  

Hun la seg på siden inntil han, bøyde foten sin over magen hans og armen over brystkassen. Mens hånden tok tak i hodet hans, vred det rundt slik at de havnet i det deiligste tungekyss han noensinne hadde opplevd. Det var to fornøyde kropper som lå og pustet ut og klinte, og det gikk ikke lang tid før Inge kjente at pikken var i bevegelse igjen.  

Han lå og tenkte at dette umulig kunne være sant, og at han var i en drøm fremdeles, og denne følelsen skulle han få igjen flere ganger senere. Mulig fortsettelse følger...