Nakenbadet

«Hun ble både kåt og forlegen av å stå der i vannet og se på dem, de hadde enda ikke oppdaget henne. Det var først da de var uti vannet, at de oppdaget henne»

Egentlig visste hun det ikke var lov å bruke svømmehallen alene, men fristelsen ble for stor. Hun hadde fantasert om å kjenne vannet kile underlivet når hun kunne svømme naken uten badedrakten i veien. Det var en befriende følelse å kjenne vannet strømme mellom beina hver gang hun spredte dem i et svømmetak. Brystene som fikk flyte fritt og brystvortene som nærmest ble massert i det deilige vannet...

Hun låste seg inn i den mørke gangen og lot være å skru på noen lys, ingen trengte vite det var folk her inne. Hun kledde av seg i garderoben og tok en deilig dusj. Vannet masserte kroppen hennes, fikk brystvortene til å knuppe seg og sende deilige kåte bølger gjennom kroppen. Hun såpet seg grundig inn og lot fingrene kjæle litt ekstra med brystene sine. Det var lenge siden hun hadde hatt sex og kroppen verket etter å bli befølt av andre fingre enn sine egne....

Da hun gikk inn i svømmehallen tok hun et håndkle rundt seg.  Hun var temmelig sikker på at ingen kunne se henne fra utsiden, til tross for de store vinduene der inne. Det var like mørkt ute som inne, og hun gled uti vannet som en liten havfrue. Hun la på svøm, fram og tilbake i bassenget, mens hun nøt følelsen vannet ga kroppen hennes. Hun nøt hvert et svømmetak og merket at hun ble kåt. Det skulle ikke så mye til om dagen, så understimulert som hun følte seg. Hun stoppet opp og lot en hånd gli ned mellom beina sine. Ganske riktig, der var det allerede blitt vått. Hun lot fingrene sine leke litt ut og inn i det våte hullet, før en av fingrene fant veien fram til klitoris. Hun stønnet et nesten lydløst stønn, før hun fortsatte svømmeturen sin.

Hjertet hoppet nærmest over et slag da hun hørte det gikk i døra. Herregud, kom det andre hit nå? Hun turde knapt røre seg i bassenget, men snudde hodet for å se om hun kunne se hvem det var. Det var to skikkelser som kom mot henne i mørket, den ene skikkelsen var litt mindre og mer spe enn den andre. Var det en kvinne og en mann? De stoppet på veien mot bassenget og omfavnet hverandre. Hendene deres gikk søkende over den andres kropp, mens de stod der og kysset. Hun ble både kåt og forlegen av å stå der i vannet og se på dem, de hadde enda ikke oppdaget henne.

Det var først da de var uti vannet, at de oppdaget henne. Det var vanskelig å skjule at de alle tre var splitter nakne. Mannen hadde allerede fått seg en saftig ereksjon. Nesten som pikken hans visst hva som var i ferd med å skje. Og som om hun ikke var tilstede, forsatte de kyssingen og befølingen av hverandre. Kvinnen hadde tatt pikken hans i hånden sin og runket den bestemt og sikkert. Hånden hans gikk grådig over brystene hennes, der vortene hennes knuppet seg for å vise at de nød behandlingen de fikk. Selv stod hun som frosset fast på sin plass i vannet. Hun var så kåt at hun knapt klarte styre seg. Dette overgikk alle fantasier hun hadde hatt den siste tiden. Og når kvinnen kikket opp mot henne, tolket hun det som en invitasjon til å være med.

Brått var det hun som var i mannens armer, mens tungene dere lekte med hverandre. Bak henne kjente hun to struttende brystvorter gni mot ryggen sin og to sett armer gikk på oppdagelsesferd rundt på kroppen hennes. Hun lukket øynene og bare nøt.... Hun våkner opp igjen når hun ble lagt på den kalde kanten av bassenget, og beina hennes blir sprett godt ut. Kvinnen setter seg over ansiktet hennes, mens mannen finner veien med tunga på de andre leppene hennes. Herregud, det svartner nesten for henne så godt er det. Hun slikker den andre kvinnens kjønn med myk tunge, slik hun liker det selv. Det er ikke vanskelig å finne fram til kvinnens aller helligste og hun hører hun stønner deilig av behandlingen hun gir henne. Mannen slikker og bruker fingrene på henne, før han stopper opp med tungen og løfter hodet sitt opp mot kvinnen hun har oppå seg. De kysser. Hun tar seg i å lure på om det smaker av hennes kjønn på mannens lepper?

Hun har latt to fingre gli inn i det våte underlivet til den andre kvinnen. Hun er stram, våt og stønner så deilig at hun selv nesten går fra forstanden. De kommer begge i hver sin orgasme nesten samtidig. Hun kjenner musklene i underlivet sitt stramme over fingrene som jobber ut og inn av henne, på samme måte som den andre kvinnens underlivsmuskler strammer over fingrene hennes. Begge to stønner så høyt at det går ekko gjennom svømmehallbygget.

Han er brått i henne med pikken sin. Hun kjenner at den jobber ut og inn av henne med et voldsomt tempo. Hun er på nytt i ferd med å komme, og når kvinnen tar en brystvorte i munnen, mens den andre glir lekent over det andre brystet, må hun gi tapt. Hun kommer som en vulkan og orgasmen bare varer og varer, mens pikken jobber ut og inn av fitta hennes. Hun kjenner hun fylles med de varme saftene han pumper ut og pikken hans strammer seg inni henne, mens han stønner.

Den andre kvinnen drar henne opp, og inn i garderoben der hun setter på dusjen. Hun tar fram såpen og smører inne hele kroppen hennes. Hun er enda nummen etter den siste orgasmen, men kjenner kroppen våkne til liv av behandlingen disse kvinnehendene gir henne. Såpen skummer herlig og dufter deilig. De kysser. Myke, myke lepper, mindre grove enn en manns og mer forsiktige, møter hennes. Hun gnir seg mot kvinnen og fordeler noe av såpen over på hennes kropp. De masserer hverandres kropper med såpe, mens de kysser.

Han står og betrakter dem. Pikken hans er enda stiv, eller kanskje har den hatt pausen den trengte? Han lukker opp døra til badstuen og de går inn. Først legger de seg bare på hver sin benk der inne, men det tar ikke mange sekundene før hendene deres er over hverandres kropper. Like grådige som sist. Hun gaper over pikken hans, og suger ham, mens fingrene runker det som ikke får plass i munnen. Det slår henne at den andre kvinnen ikke har fått kjent ham i seg enda, og raskt bytter hun plass, slik at han kan gli inn i henne bakfra. Hun hører kvinnen stønne høyt, og blir ør av tanken på hvor godt det hadde vært for henne når hun fikk samme behandling. Hun setter seg sånn at den andre kvinnen slipper til med munnen sin, mens hun selv leker med fingrene over underlivet sitt.

Kvinnen slikker like mykt og deilig som hun kysser. En myk tunge som glir rundt og rundt klitorisen hennes og får henne til å stønne høyt i nytelse. Hun er i ferd med å komme på nytt, og hun merker at mannen øker tempoet og pusten til de andre to øker. Alle tre kommer på likt i hver sin orgasme inne i den heite badstuen. De er svette og utmatta der de ligger og prøver å få tilbake pusten.

Hun er først ute i det kalde rommet for å dusje og kle seg. Hun tar seg i å lure på hva som foregår i den varme badstuen ide hun går ut ytterdøren og ut i den mørke natten.