Naboen

Jeg kom hjem fra jobb sent fredag ettermiddag. Det var begynt å mørkne til siden vi var kommet utpå høsten. Jeg hadde kjøpt en ferdigpizza som jeg skulle ha til middag. Etter at jeg hadde spist middag, gikk jeg opp på loftstuen der jeg hadde pc'en min. Den stod ved vinduet som jeg så over til naboen i. Da jeg satt med pc'en og så på finn.no så jeg over til naboen, ned til stuen der hun hadde tv'n. Etter en stund så jeg at tv'n hennes ble slått på og at hun gikk rundt der i tights og fin overdel med litt utrigning.Hun var fin, høy og blond, men ikke for høy, fine faste lår, rumpe og bryster. Mens hun satt der tenkte jeg at jeg skulle ta motet til meg og gå over en tur på besøk. Jeg hadde jo tross alt klippet plenen hennes en del ganger i sommer. Jeg sa til meg selv at jeg kunne likeså godt gå over dit en tur istedenfor å sitte her.

Jeg tok på meg en fleecegenser og trødde meg over og ringte på. Hørte at hun kom mot døren, låsen gikk rundt og hun åpnet med bredt smil rundt munnen og sa til meg; kom bare inn. Jeg nikket på hodet og sa takk. Hun viste vei inn til stua der tv'n stod og gikk. Hun spurte; vil du ha kaffe?" Jeg svarte; "ja, gjerne det". Hun gikk på kjøkkenet. Mens hun gikk klarte jeg ikke å holde styr på blikket mitt, det beveget seg sakte mot den fine faste rumpa hennes som vrikket fra side til side. Jeg gikk ut på kjøkkenet og småpratet litt om daglige ting og tang, vi flirte og koset oss. Hun ga meg noen frekke blikk og jeg kjente at jeg begynte å få litt bevegelse der nede. Det var tross alt 5 uker siden sist det hadde vært noe der.

Jeg tok mot til meg og holdt rundt henne mot kjøkkenbenken og strøyk henne forsiktig nedover ryggen og ned mot rumpa hennes. Da jeg kom ned dit klemte jeg forsiktig. Hun så på meg og begynte å småkysse meg i nakken, så tok hun hendene nedover mot skjortekanten, dro av meg fleecen og tok hendene under skjorta og befølte meg så fint på overkroppen. Jeg kjente jeg fikk større og større bul i buksa. Jeg dro henne unna og satt meg på kne atme henne og tok tak i tightsen og dro den forsiktig av, hun hadde gul string på seg og man kunne se tydelig at kjønnsleppene delte seg. Jeg befølte henne over rompa og opp mot puppene hennes. Jeg tok 2 fingre under stringen, kjente jeg at hun var våt.

Hun hvisket til meg; "det er lenge siden jeg har fått skikkelig omgang med et ordentlig mannebein". Jeg skled av henne stringen og la henne på benken og trakk ned persiennen foran kjøkkenvinduet. Og begynte å slikke henne. Jeg kjente at saftene hennes rant ut, og hun begynte å puste tungt. Hun stoppet meg og røyste seg opp, tok tak i buksa og kneppet den opp, og tok den av. Bokseren holdt på å sprenges så kåt var jeg. Hun lurte handa under bokseren og tok tak i penisen og begynte å patte på den. Jeg holdt på å komme og stoppet henne og la henne tilbake på benken.

Jeg røyste meg sånn høvelig opp og lekte med musa hennes før jeg trengte inn i henne, hun var varm, deilig og skikkelig våt. Jeg begynte rolig å gjorde det fortere og fortere. Jeg stoppet opp litt, dro henne ned av benken og stilte henne med rompa hennes mot meg og beundret den. Jeg lekte meg der nede før jeg pløyde meg inn i henne igjen, mens saftene våres rantt langs lårene hennes. Jeg hørte hun kom etter en kort stund. Det var ikke lenge før jeg kom også. Jeg klasket henne på rompa før jeg tømte meg i henne. Jeg ble helt skjelven i føttene etterpå. Hun snudde seg med et bredt smilte og sa; "håper du kommer flere ganger for å få kaffe". Det ble ikke mye kaffe den kvelden.