Moren til Odd Erik

"Dette ble litt mye for meg og uten forvarsel eksploderte jeg i munnen hennes. Hun kom opp og kysset meg. Min sæd rant inn i min munn. Jeg var så kåt at jeg tenkte ikke, bare svelget litt og forsvant ned mellom de frodige, faste ridelårene til Wenche. "

Wenche, moren til Odd Erik, er en frodig og formfull dame på 50 år, men hun har vært flink til å ta vare på seg selv. Det er ikke få gutter som har fantasert om henne alene på gutterommet. Så for noen år siden gikk jeg i lære som elektriker. Jeg fikk i oppdrag av sjefen å sjekke opp en mulig feil i sikringsskapet hjemme hos henne. Det var fryktelig varmt den dagen, så jeg gikk i T-skjorte og shorts for å holde ut. Jeg kom frem og så at hun lå og solte seg på terrassen. Fy fader så stram hun var i kroppen, tydelig at det lønner seg å trene.

Hun reiste seg opp og kom mot meg, og viste meg hvor sikringsskapet var. Jeg spurte om det var noe hun hadde behov for elektrisitet til, for jeg måtte ta strømmen. Hun smilte og sa at det var det ikke. Jeg gikk ut i bilen og hentet hodelykta ettersom det var lite tilgang på lys utenfra. Da jeg kom ut så jeg at hun lå på magen og hadde tatt av seg BH- toppen. Jeg så litt av de store flotte brystene hennes. Et lite rykk i trusa gjorde den. Jeg svelget og gikk inn igjen. Tok av meg T-skjorten og begynte å jobbe. Fant feilen forholdsvis raskt. Men måtte reise og hente en ny del. Jeg gikk ut og sa “jeg er tilbake om 20 minutter”. Da jeg kom tilbake lå hun ikke på verandaen.

Jeg ble så skuffet. Døren sto åpen og jeg ropte, “da er jeg tilbake”. Jeg gikk inn, skiftet den ene automatsikringen og kom gående ut av det tekniske rommet. Wenche sto der iført kun bikini, med et glass iskaldt vann med isbiter. –Vil du ha?, spurte hun.  – Ja, det så veldig godt ut. Hun lurte på om jeg likte å være lærling og om jeg trivdes i firma. Jeg sa at det gjorde jeg. – Liker å bruke hjernen og kroppen. Hun sa – Har du flere oppdrag eller er du ferdig for dagen? Jeg sa – Jeg er ferdig, så nå skal det bli godt å komme hjem og ta en dusj. Hun tok to steg mot meg og ga meg glasset med vann. Hun kikket på meg og sa –den dusjen må du gjerne ta her. Jeg har sett hvordan du har sett på meg, Kristian, og jeg har hørt jentene i stallen har sagt du er velutstyrt.

Hun tok to steg til mot meg og strøk meg over brystet og nedover magen. Jeg mistet glasset og ble fryktelig forlegen og flau. Vi bøyde oss ned begge to for å plukke opp isbitene og det knuste glasset. Hun kikket på meg og sa ba med la det ligge. Så tok hun tak i beltet på shortsen og dro meg med inn på badet. Hun fjernet bikinioverdelen og de store deilige brystene hennes duvet foran meg. Så tok hun trusen og gikk inn i dusjen. –Skal du bare stå der? undret hun. Jeg gikk etter henne mens jeg dro av meg truse og shorts. Så sto jeg der med det jævlige brødet. Jeg var allerede sprengkåt. Hun grep etter pikken min og trakk meg forsiktig inn. Hun satte på vannet og begynte å såpe meg inn. Samtidig var høyrehånden hennes hele tiden på pikken min. Hun masserte den sakte og bestemt. Jeg tok såpe i hendene og snudde meg rundt og såpet inn henne. Jeg var som paralysert.

Hun skyldte såpen av oss begge. Så tok hun hånden min og sa –Jeg er alene i hele helgen. De andre i huset er borte. Vi gikk inn på soverommet og hun la seg i sengen, kikket bort på meg og vinket meg ned i sengen. Hun la seg over meg og kysset meg på munnen. Før hun fortsatte kyssingen på nakke og hals. Hun strøk fingrene sine nedover brystet og magen, før hun kysset meg hele veien ned og gapte over stoltheten min, og begynte å slikke og suge meg. Dette ble litt mye for meg og uten forvarsel eksploderte jeg i munnen hennes. Hun kom opp og kysset meg. Min sæd rant inn i min munn. Jeg var så kåt at jeg tenkte ikke, bare svelget litt og forsvant ned mellom de frodige faste ridelårene til Wenche.

Jeg begravde ansiktet mitt ned i skrittet hennes og nøt den friske nydusjede musa hennes. Hun var barbert nedentil, med en velfrisert dusk øverst. Jeg har alltid elsket å slikke fitte, men dette var så opphissende. Jeg bestemte meg for å slikke alfabetet med tunga, jeg sugde på og blåste kaldlufta på klitoris. Wenche vred seg i nytelse. Jeg kjente at hun pustet tyngre og tyngre. Så ropte hun, Kristian... ååååååå jeg kommer. Hun sa hun ville ha meg inni seg og jeg la meg over henne og lot staven gli sakte inn i henne.

Vi stønnet og jeg satte opp tempoet. Jeg tok tak i skinkene hennes og la all min kraft i hvert eneste støt. Hun pustet tyngre. Så sa hun – Jeg vil ri deg, Kristian. Hun satte seg oppå meg og red meg med rompa mot meg. Jeg kjente jeg ble enda mer opphisset av dette synet og på nytt kom jeg kraftig og tømte meg i musa hennes. Hun bøyde seg nå ned over pikken min og slikket den ren. Så sa hun – Jeg ringte og bestilte deg som elektriker i dag. Så tok hun meg med i dusjen og vasket meg. Så kom hun med rene klær til meg. – Håper de passer, for de er handlet inn til deg. Jeg kledde på meg de nye klærne og de satt perfekt. Så kysset Wenche meg på munnen og smilte mens hun sa – Kom i morgen og sjekk om sikringen fremdeles er som den skal. Det ble gjort på 5 sekunder, men jeg ble der til søndagsmorgen.