Min kusines bryllyp

"Ingen av oss ville ta initiativ, men til slutt bestemte jeg meg og kysset henne fra halsen og hele veien ned til musa hennes. Hun var plaskvåt. Jeg slikket henne lenge og hun begynte å dra i meg. Ville ha meg inni seg"

Den sommeren jeg hadde fylt 18 år skulle jeg se den 13 år eldre kusina mi gifte seg, turen gikk til Ålesund Jeg var ganske velutviklet og godt trent, og så noe eldre ut enn det jeg var. Jeg hadde kjøpt meg en ny dress, og synes selv jeg så flott ut, så jeg fremsto nok litt eldre for de fleste. Bryllupet var som bryllup skal være. Flott ramme, fine taler og pent pynta mennesker. Caroline som er venninnen til kusina mi, hadde jeg aldri sett før. Hun var så flott, med en nydelig ferskenfarget kjole mot den gylne huden. Det blonde håret var flott oppsatt. Alle mennene ga henne et ekstra blikk.

Under middagen gruet jeg meg veldig ettersom jeg skulle holde tale for brudeparet, så jeg tok noen ekstra slurker med vin. Talen gikk heldigvis fint. Så mange kom bort til meg etter maten og skrøt av meg. Caroline kom mot meg og smilte, ga meg en klem og sa, så utrolig flink du var. Vinen hadde gjort sitt, så jeg svarte «Tusen takk» Hvorpå jeg hørte meg selv plutselig si, «du er den flotteste dama i bryllupet» Hun kikket litt ekstra på meg og takket for komplementet. Jeg lurte på om hun ville danse og hun takket ja. Parfymen hennes luktet fantastisk. Jeg strøk henne på ryggen og jeg kjente noe begynte å bevege på seg i dressbuksen. Det kjente nok Caroline også. Jeg tenkte at nå forsvinner hun vel, men hun danset hele dansen ut og sa, «nå bør du putte hånden i lommen din, Kristoffer.»

Jeg gjorde som hun sa og vi gikk og satte oss ved et bord. Idet vi hadde satt oss, la jeg hendene på bordet. Caroline strøk hånden sin oppover låret og stoppet først når hånden lå over skrittet mitt. Hun grep rundt pakka og masserte den. Hun kikket ikke på meg, satt og snakket med en annen venninne på andre siden av bordet. Kusinen min kom bort til oss og satte seg ned. «Er Kristoffer en gentleman, Caroline?»

«Ja, han står i giv akt for meg», så lo hun. Jeg prøvde å virke så uanfektet som mulig, men nå var jeg så kåt. Jeg bestemte meg for å gå en tur opp på rommet alene. Jeg måtte lette på trykket. Jeg hadde så vidt kommet meg inn på rommet før jeg vippet ut kuken og onanerte. Det var ikke lange seansen. Jeg vasket meg og gikk ned igjen. Festen fortsatte til brudeparet forsvant og jeg ventet på at alle skulle trekke til rommene sine. Tilslutt sto kun Caroline og jeg igjen. Hun smilte og sa, «bli med meg opp på rommet mitt, jeg har besteforeldre med høreapparat på begge sider av rommet». Vi begynte å kysse i heisen, men stoppet da heisen begynte å bremse ned. Vi kom oss inn på rommet hennes, og hun måtte ha hjelp med å få av seg kjolen.

Glidelåsen ble dradd ned og hun hadde ferskenfarget blondeundertøy. Fy fader for en kropp, alt var perfekt. Hun sa «kom deg ut av dressen, Kristoffer.» Jeg var ikke vanskelig å be, raskt lå dressen på en stol. Jeg krøp opp i sengen og la meg tett inntil henne, hendene utforsket kroppene til hverandre. Ingen av oss ville ta initiativ, men til slutt bestemte jeg meg og kysset henne fra halsen og hele veien ned til musa hennes. Hun var plaskvåt. Jeg slikket henne lenge og hun begynte å dra i meg. Ville ha meg inni seg.

Nå var jeg glad for at jeg hadde vært på rommet tidligere på kvelden. Hvis ikke hadde jeg sprutet henne full på første støtet. Jeg hadde ikke hatt sex med noen som var eldre enn meg. Den eldste var Anett som også var 18 år, men dette var mye bedre.. Vi skiftet stilling og jeg tok henne bakfra og hun stønnet, «ååå knull meg, Kristoffer». Jeg økte tempoet og jeg kjente nå at det bygget seg opp i pungen. Jeg sprutet inni henne og vi sank sammen i senga. Når vi fikk igjen pusten, tok Caroline den i munnen. Fy fader, hun kunne suge. Den reiste seg raskt og hun satte seg på den og red meg. Hun red seg selv til orgasme og ikke lenge etter kom jeg igjen. Da vi var ferdig lå vi rolig og kikket på hverandre og smilte. Så sa hun, hvor jobber du? Jeg jobber på senteret etter skolen og i helgene. Hun sperret opp øynene. «Hvor gammel er du??»