Min kamerats kone

Jeg hadde nå vært skilt i ett ½ år og ekskona hadde flyttet til en annen by med ungene. Som en følge av dette hadde jeg lite å gjøre når jeg kom fra jobben og i helgene. Det var tidlig vår og jeg hadde tilbydd meg å hjelpe et vennepar med å bytte panel og male huset. Vi hadde jobbet hver eneste kveld i 14 dager og nå var det fredag og det var kun maling som sto igjen. Kameraten min som heter Martin ringte meg på jobben og fortalte meg at vi måtte droppe malingen denne helgen, for han måtte dessverre reise bort på en jobb- konferanse, istedenfor hans kollega som var blitt syk. Bare dra du sa jeg, jeg kan jo male selv om du ikke er hjemme.

Jeg ringer til Heidi som kona til Martin heter, og sier at jeg kommer til å begynne å male tidlig på lørdagsmorgenen, så jeg kanskje jeg rekker et strøk på hele huset i løpet av helgen. Lødagen kommer og jeg er godt i gang med å male da Heidi kommer ut i morgenkåpa og sier hei. Jeg skal bare ta en dusj, så kan jeg komme å male litt jeg også, sier hun. Men jeg insisterer på at siden det er sol og skyfri himmel så må hun gjerne ligge og sole seg. Noe jeg vet hun elsker. Og samtidig får jeg noe lekkert å se på når jeg maler, legger jeg til. Heidi går på badet samtidig med at jeg må flytte stigen, og da kom jeg rett ved siden av baderomsvinduet. Da jeg klatrer opp i stigen kan jeg se rett inn til dusjen hvor Heidi står, hun har en fantastisk kropp så jeg kan ikke la være å tyvkikke litt på henne i dusjen. Heidi er 35 år, slank, og hun har store bryster, og en deilig rompe. Hun står med ryggen til meg til å begynne med, men da hun begynner å vaske håret snur hun seg og jeg får se henne helt naken for første gang. Det var tydelig at hun pleier å sole seg toppløs for det var ikke tegn til skille, men bikinitruse kan jeg konstantere at hun pleier å ha på seg når hun soler seg. Jeg ble litt kåt av å kikke men av frykt for at hun skal se meg klatrer jeg helt opp i stigen og fortsetter med å male. Etter en stund kommer Heidi ut i en lekker hvit bikini, hun flytter solstolen ut i sola i hagen, og legger seg på magen mens hun leser Se og Hør.

Etter en stund roper hun på meg, hun vil at jeg skal komme og smøre henne på ryggen med solkrem. Da jeg setter meg ned på solsengen spør hun om det er ok at hun tar av bh`n for hun vil ikke få solkrem på den hvite toppen. Dessuten så har du jo sett puppene mine tidligere i dag sa hun. Jeg så nok at du kikket på meg gjennom baderomsvinduet, likte du det du så? Jeg ble i hvertfall kåt når jeg la merke til at du kikket, sa hun. Jeg bare nikket bekreftende. Jeg begynner å smøre henne inn med solkrem og lar fingrene mine stryke oppover på utsiden av lårene, følger hoftens konturer opp og fram til magen, hvor jeg stryker solkremen litt rundt. Kroppen er varm. Et svakt stønn unnslipper leppene hennes og det tar jeg som en invitt til å fortsette opp til brystene. Jeg tar de mørkebrune knoppene mellom to fingre og masserer lett. Nok en gang stønner hun denne gangen litt høyere, samtidig sprer hun bena litt og da kan jeg se en våt flekk i skrittet på bikini trusa.

Storøyd og kåt ser at jeg ar hun viker trusa til side og lar meg se rett på i musa. Den er behåret men vellfrisert, jeg ser rett inn i et par myke kjønnslepper som halvt omslutter den ivrige, blanke klitorisen som titter ut, og de kjøttfulle, myke skamleppene under, som er blanke av kåtsafter fra skjeden de dekker.Jeg stryker nedover kroppen hennes igjen, stryker hardt nedover lårene og forsiktig oppover innsiden av bena, opp til det varme, lengtende kjønnet. Håndbaken min gnir venusberget og de sommerstussede kjønnshårene. En pekefinger stryker over åpningen, som renner over av våte safter som siver ut og forsvinner ned i rumpesprekken. Jeg tar med fuktighet opp til klitoris, og stryker lett over den blanke, lille erten.

Jeg skvetter litt da hun plutselig stopper hånden min og spør mykt om vi ikke skal flytte oss inn i senga hvor ingen kan overraske oss. Jeg vil suge deg, sier hun når vi kommer inn, ordene kom overraskende på meg, og uten å vente på svar, skyver hun meg bakover så jeg blir liggende på rygg i senga. Med sine lange fingre, og hender knepper hun kjapt opp buksa mi, før hun trekker den av meg, og uten videre snakk bøyer hun seg ned forsiktig begynte hun å slikke undersiden av pikken min, tungen hennes glir nedover, og stryker kjapt over ballene mine, før hun suger lett på den ene, så den andre inn i sin varme munn. Til slutt så åpner hun munnen og gaper over kukhodet, og samtidig som hun kaster hodet litt fra side til side, glir hun lengre og lengre nedover. Hun runker samtidig som hun suger, og det er rett før det går for meg når hun stikker en finger opp i anus. Hun merker det, stopper opp og gliser og ser på meg før hun fortsetter. Jeg kommer som en foss i munnen hennes og hun svelger nesten alt, men litt siver ut mellom leppene og renner ned på brystene.

Så legger Heidi seg ned ved siden av meg og vi begynner å kysse. Jeg fortsetter å leke med brystvortene hennes som er fulle av sæd, mens jeg kysser henne på halsen. Lar hånden min skli ned på kneet hennes og lar den sakte gli oppover på innsiden av låret, men stopper rett før jeg treffer kjønnet hennes og lar den gli ned igjen. Nå slikker jeg på brystvorten hennes og fortsetter å leke med låret hennes. Plutselig sier hun at hun ikke klarte å vente lengre. Hun vrir seg løs og setter seg oppå meg. Hun senker seg ned og lar pikken min gli sakte inn i seg. Hun gisper litt før hun fortsetter. Hun begynner å ri meg, samtidig som hun leker med klitorisen sin. Jeg er i en annen verden, bare ligger der og nyter det. Hun går av meg og stiller seg på alle fire og snur seg mot meg og sier med et sløret blikk ”ta meg, ta meg hardt.” Jeg reiser meg opp og stikker pikken min inn i henne bakfra og puler henne. Puler henne som om jeg hadde gjort det tusen ganger før. Vi holder på en stund før hun faller sammen på sengen og skriker orgasmen sin ut, og når jeg kjenner musen hennes trekke seg sammen går det for meg enda en gang og jeg tømte meg langt oppi henne. Etterpå ligger vi og får igjen pusten , og Heidi sier: I natt skal du sove hos meg, for vi skal ha mye mer sex før du gå hjem..........