Min brors kompis er kinky

Facebook... en fantastisk oppfinnelse! Jeg kom i prat med min brors kamerat der. Hadde kun sett han, men aldri pratet med han. En stor og flott gutt, kraftige hender og en velbygd kropp. Etter hvert som vi chattet, kom vi inn på mer og mer kinky temaer, etter et par uker med kinky chatting og diskutering av temaet submissive og dominant, bestemte vi oss for å møtes for en sex-date. Dette skulle vise seg å bli helt rått!

Møtestedet ble et hotell. Jeg fikk beskjed om å møte han i 3 etasje klokka 16.00. Imens jeg gikk bortover gangen, fløy det tanker gjennom hodet mitt, skulle det bli slik vi hadde pratet om? Før jeg rakk å tenke noe mer hørte jeg en lyd bak meg, og før jeg fikk snudd meg var det en som tok et godt tak i skuldrene mine, det ilte gjennom hele kroppen og hjertet begynnte å slå kraftig. Han førte armene mine bak på ryggen og holdt et fast grep, så jeg ikke fikk kommet løs eller hadde mulighet til å snu meg. Mens han dyttet meg foran seg bortover gangen bet han meg i øreflippen og hvisket inn i øret mitt "nå skal du få som fortjent". Kroppen min begynte å skjelve, dette var helt sinnsykt spennende!

Han fortsatte å dytte meg bortover gangen til vi kom fram til rom 316, der trykket han meg opp mot døra og la kroppen sin tett inntil meg, jeg kjente han var stiv, han var tent. Han pustet tungt og jeg kjente varmen fra pusten hans mot halsen min. Han rotet frem nøkkelkortet fra lommen og låste opp døra, dyttet meg på innsiden og døra gikk gjen bak oss. Jeg hadde ennå ikke sett han, bare kjent hans store maskuline hender, kroppen hans inntil min og den varme tunge pusten hans. Jeg var så tent, og jeg kjente jeg ble våt. Jeg rakk ikke tenke, før han kastet meg ned på sengen, jeg landet på magen. Han satte seg over lårene mine og holdt meg nede, med en hånd plassert mellom skulderbladene mine. Jeg hørte det rasler i lenker, prøvde å stritte imot, men det var nytteløst, han var så sterk og klarte lett å holde meg nede. Han satte på håndjern, de var iskalde. Mens jeg lå der, bandt han også et skjerf foran øynene mine. Han gikk av, og der lå jeg, med bind foran øynene og håndjern på hendene. Hva skjer nå?

Han river av meg joggebuksa og stringtrusa, han legger en hånd på ryggen min og holder meg fast, så jeg ikke får vridd meg rundt, tar et godt tak rundt ene ankelen min og tvinger meg til å bøye beinet. Sokkene er visst fremdeles på, tenker jeg, men før jeg rekker tenke noe mer, kjenner jeg noe kaldt rundt ankelen også. Herregud, det er kombinerte hånd- og fotlenker! Jeg kjenner den kalde lenken som binder sammen hender og føtter, den ligger som en istapp over rompa mi. Han tvinger det andre beinet inn i lenkene også. Jeg skjelver i hele kroppen og det iler igjennom magen. Jeg er så tent! Han har nå gått ut av senga, det er helt stille. Her ligger jeg, med hender og føtter lenket fast bak på ryggen, uten bukse eller stringtruse og bind for øynene. Plutselig drar han tak i leggene mine og drar meg ut mot kanten av senga. Sprer beina mine og kjører kuken sin inn i meg, jeg rykker til og hyler. Det er både godt og vondt på en gang, han er så stor, han er så hard. Han legger de store hendene sine på hoftene mine, de er varme, klamme og holder et fast grep, mens han kjører meg hardt, det er et hav av følelser inni meg, spenning, iver, smerte, glede, nyskjerrighet, alt på en gang.

Han smekker til meg på rompa og trekker seg ut av meg. Kjenner det svir på baken og jeg er øm etter at han har kjørt meg så hardt. Han snur meg rundt, og drar opp toppen og BHen min, så brystene mine strutter ut, nå ligger jeg oppå håndjernene og kjenner de iskalde lenkene inntil den varme klamme kroppen min, fremdeles med beinene bøyd. Ganske ubehagelig stilling egentlig. Rekker ikke tenke noe mer på hvordan jeg ligger, for han sprer beina mine og klasker meg flere ganger på musa. Det stikker etterpå og jeg blir øm og varm. Så kjenner jeg hodet hans mellom låra, og den varme tunge pusten hans mot musa mi. Så en varm, våt tunge slikke meg over hele musa og på låra. Han gir en helt vill opplevelse, med en kombinasjon av tunge, tenner og magiske fingre. Den andre hånda kjenner jeg samtidig på brystene mine, og det iler plutselig til i ene brystet, hva er dette?! Jeg kjenner det klemmer til på ene nippelen og det slipper ikke tak, og jeg kjenner deretter hånda hans på den andre puppen samtidig som det fremdeles klemmer til på puppen. Han tar meg til klimaks og det iler gjennom hele kroppen, jeg skjelver og hyler til idet orgasmen river til gjennom hele kroppen og han gir seg ikke, jeg vrir meg unna og får snudd meg over på siden.

Da klasker han til meg på rompa og sier jeg skal gjøre som han sier. Han drar meg bort til kanten på senga, mens jeg ligger på siden trenger han inn i meg igjen og kjører meg hardt, mens hans kraftige hender holder meg fast så jeg ikke skal bli dyttet unna. Idet han når klimaks trekker han seg ut og vrir meg rundt, så han spruter over hele brystet mitt, det blir varmt og vått, jeg ligger der og hikster av ekstase. Han låser deretter opp hånd- og fotlenker, men lar bindet for øynene være på. Han løfter meg lenger inn i senga og tørker av sølet på brystet mitt, tar av nippelklemmen. Så brer han dyna over meg, kysser meg på panna og sier "flink jente" og går ut av rommet.