Min bestevenns mamma

Jeg var på helgebesøk hos en gammel kamerat - vi var så og si bestevenner på barne- og ungdomsskolen. Denne fyren hadde verdens deiligste mamma.

Jeg husker tilbake til ungdomsskolen og pubertetstiden, da jeg ofte ville overnatte hos kameraten min i helgene kun for å være i nærheten av moren hans. Jeg hadde nemlig et håp om at jeg en gang fikk ligge i sengen med henne istedenfor å ligge tilføttes med kameraten min. Flere tanker svirret rundt i hodet mitt da jeg var på overnattingsbesøk hos han. Jeg krysset fingrene for at han kanskje skulle si at han ikke ville ha selskap i sengen sin og at jeg måtte ligge en annen plass i huset - og andre ganger vurderte jeg å late som om jeg hadde hatt mareritt og gå inn til henne. Dette ble selvfølgelig aldri noe av - jeg var jo ikke gal… bare veldig, veldig kåt.

Årene hadde gått og vi var begge blitt eldre, eller viktigst av alt; jeg hadde blitt eldre. Jeg var ikke bare lenger en kåt gutt i begynnelsen av puberteten. Nå var jeg i midten av 20-årene og godt erfaren med det motsatte kjønn. Jeg kan huske hvordan jeg hele tiden så på henne da jeg var på besøk hos kameraten min - hun hadde de største puppene jeg noen sinne har sett.. og det var disse jeg ønsket meg til kvelds da jeg var yngre. Jeg tok toget etter jobb en fredags ettermiddag for å besøke kameraten min. Det tok ca 2 timer med toget og jeg skulle være hos han til søndag. På denne togturen dro toget også forbi plassen hvor moren bodde, som bare var 1 time unna sønnen og meg. Hun bodde altså midt i mellom oss begge.

Helga fløy og vi hadde det morsomt med alkohol og mimret tilbake til gamledager. Etter frokosten på søndag sendte jeg en hyggelig melding til moren hans på Facebook. Jeg fortalte at jeg var hos sønnen nå og at vi hadde hatt en trivelig helg sammen. Hun ble veldig glad da hun hørte dette og var glad for at vi fortsatt hadde kontakt med hverandre. Etter litt tomprat spurte hun hvordan og når jeg skulle tilbake igjen. Jeg fortalte at jeg hadde jobb mandagsmorgenen og at jeg derfor var nødt til å ta toget hjem på ettermiddagen. Deretter ringte telefonen til kameraten min og det var moren hans som var i telefonen. Hun foreslo at kameraten min kunne skysse meg hjem i løpet av kvelden og at vi kunne komme på en kopp kaffe til henne - siden det var så lenge siden hun hadde sett oss begge. Kameraten min ga meg et noe usikkert blikk, men takket ja til tilbudet. Jøss, tenkte jeg. Nå skulle jeg endelig få se henne igjen.. nesten 10 år senere. Var hun like deilig nå?

Tankene svirret rundt i hodet mitt. Dette var akkurat som i gamledager; kompisen min, jeg.. og den deilige mora hans. Skuffelsen var stor etterpå da kameraten min sa at han ikke hadde tid til å besøke moren allikevel og heller ikke skysse meg hjem. På vei til togstasjonen plinget det på mobilen og det var en melding fra moren hans. Hun hadde nettopp fått beskjed fra sønnen og sa at tilbudet fortsatt gjaldt for meg, om det ikke ble for vanskelig med tanke på togreisen og sånn. Jeg sa at jeg skulle tenke på det, men at det sikkert gikk bra. Like etterpå poppet det opp en ny melding på Facebook, nok en gang fra henne. Hun tilbydde seg at jeg kunne overnatte hos henne og heller ta toget i morgen tidlig, sånn at jeg slapp å stresse med toget og sånn på kvelden. Jeg aksepterte selvfølgelig tilbudet og gikk på toget… Togturen gikk lynraskt og det føltes ut som den var unnagjort på 4 minutter. Hun hadde gitt meg adressen og ved hjelp av telefonen min kom jeg meg frem til blokka hun bodde i.

Jeg sto nesten og skalv etter at jeg hadde ringt på og ventet på at hun skulle åpne opp døra. «Heeeei!!» sa hun og ga meg en lang og god klem - herregud så deilig det var å kjenne puppene hennes inntil kroppen min. Jeg ble kåt med en gang og ville egentlig bare droppe småpraten og spørre om veien til soverommet.... Vi gikk inn i stuen og på bordet sto det kaffe, baileys og litt småkaker. Bak bordet kunne jeg se «barskapet» og der var det litt av hvert. Vi satte oss ned, mimret litt tilbake til fortiden og pratet om alt og ingenting. Etter hvert kalte naturen og jeg spurte hvor toalettet var og hun geleidet meg til toalettet. På veien til toalettet la jeg merke til hvor liten leiligheten egentlig var og at det kun var ETT soverom der. Tankene begynte igjen å svirre i hodet mitt, hvor hadde hun planlagt at jeg skulle sove? I badekaret? På sofaen? I samme seng som henne!!? Skulle dette virkelig skje, tenkte jeg. Jeg orket ikke spørre henne og latet bare som at jeg ikke hadde sett at det kun var et soverom.

Vi satt i stuen og koste oss med baileys og cognac.. og tiden fløy. Da det ble pause i filmen som gikk på TV3 sa hun at det kun var ett soverom i leiligheta, men at senga var stor nok for oss begge.. og hun håpte at det gikk bra. - Ingen problem, svarte jeg. - Du som skal opp tidlig i morgen bør vel kanskje komme deg i seng, sa hun. Jeg nikket og gikk på badet for å stelle meg. Hun sa hun skulle sitte oppe litt lengre, men at hun også skulle ta kveld snart. Etter at jeg var ferdig på badet, gikk jeg inn i stuen og takket for en hyggelig kveld i tilfelle jeg dro før hun våknet i morgentidlig. Jeg gikk inn på soverommet og der sto en stor dobbeltseng. Helvete, tenkte jeg.. da jeg så de to dynene. Men å håpe på at vi skulle dele en og samme dyne var kanskje litt for optimistisk. Jeg la meg under dyna og var lysvåken, samtidig hørte jeg at vasken på badet sto på… og gikk av. Det var mørkt i rommet, men ikke bekmørkt. Hun kom inn i morgenkåpen sin og så at jeg var våken. Hun tok av seg kåpen og holdte den ene arma foran brystene sine. Herregud,så deilig hun er, tenkte jeg.. og nå var BH-en borte.

Så der lå vi, begge med ett plagg under hver sine dyner. Jeg ante ikke hvordan planer hun hadde i hodet sitt, men planen min var klar.. jeg kunne ikke bare sovne i senga uten å ha prøvd meg på noe som helst. Det var stille i rommet - jeg lå på rygg og så opp i taket.. og ville overhodet ikke sove, mens hun hadde allerede lagt seg med ryggen mot meg. Avvist? tenkte jeg. Hun ville vel ikke lagt seg sånn om hun hadde lyst at noe mer skulle skje? Jeg pustet tungt ut, sukket litt.. på en måte. Hun tok hintet, virket det som.. for bare sekunder senere bevegde hun seg mot midten av sengen, rygget litt.. på en måte. I tillegg falt dyna litt annerledes slik at jeg så store deler av ryggen hennes. Dette gjorde meg enda kåtere. Jeg skiftet posisjon i senga og la meg akkurat sånn som hun lå - det var akkurat som om vi spoonet.. bare at det var litt rom i mellom oss.. men jeg lå veldig nærme. Jeg lå så nærme at hun kunne kjenne åndedragene mine på ryggen - og jeg hadde ikke hvilepuls. Jeg var spent.. og veldig kåt - rett og slett opphisset. Noe hun garantert merket…

Uten å ha tenkt særlig over det la jeg merke til at foten min hadde havnet under dyna hennes, og der var det veeldig varmt. Plutselig skvatt hun til.. på grunn av foten min. Den iskalde foten min. Herregud så kald du er på beina, kom det fra henne. Hun la foten sin inntil min for å varme den. Nærkontakten var et faktum og det var nesten som jeg var i ferd med å komme. Dynene våre overlappet så vidt hverandre og den ene arma hennes tok så vidt på låret mitt. Jeg la med enda nærmere henne - kun noen få centimeter unna. Jeg fant ikke noen behagelig plass å legge høyrearma og valgte derfor å legge den på midja hennes. Det gikk ikke ett sekund før hun svarte med å ta et godt grep rundt den harde penisen min. I det hun begynte å dra forhuden min opp og ned tok jeg et godt grep rundt brystet hennes. Hun stønnet… Hun kjente hvor hard jeg var og snudde seg mot meg. Jeg fikk et glimt av de enorme puppene før hun forsvant under dyna og begynte å suge meg. Aldri før hadde jeg opplevd noe så godt.. Jeg sa til henne at hun måtte ta det rolig for jeg kjente at jeg var nær ved å komme. Hun roet overhodet ikke ned og gjorde ting med tunga som jeg aldri hadde opplevd før. Hun sugde og runket meg helt til jeg kom.. og for en herlig følelse det var å komme i munn hennes. Det hadde jeg aldri gjort på et kvinnemenneske før.

Penisen min var heldigvis ikke ferdig for kvelden.. hun fortsatte å suge og runke meg og det tok ikke lang tid før penisen var hard igjen. Hun tok av seg trusa og satte seg oppå meg, mens hun stønnet høyt. Dette likte hun, det var ikke vanskelig å forstå. Jeg klemte hardt på puppene mens hun satt oppå meg og red. Kan du ta meg bakfra - det er favorittstillingen min, sa hun. Jeg var ikke vanskelig å be og kjørte hardt på sånn at hun stønnet enda høyere. Jeg klasket henne hardt på rumpa og kjente at jeg kom til å komme enda en gang… I redsel for å komme nok en gang trakk jeg meg ut fra henne. Hun la seg på rygg og spredde beina - jeg la meg oppå henne og begynte å slikke, suge, slikke og suge enda litt mer på de deilige puppene. Jeg laget sikkert flere sugemerker, men jeg brydde meg ikke.. og det tror jeg heller ikke hun gjorde. Hun tok tak i penisen min og førte den inn i henne. Jeg var tydeligvis ikke den eneste som var sprengkåt. Herregud så godt, sa jeg og sa at jeg sikkert kom til å komme en gang til om ikke så alt for lenge. Hun tok et hardt grep på rumpa mi og sa at jeg bare måtte komme når som helst. Jeg kjørte på som bare det mens jeg så på at de deilige puppene hennes ristet som bare det. Og dette gjorde meg bare enda kåtere.. Hun stønnet høyt og det samme gjorde jeg i det jeg tømte meg inni henne. Etterpå spoonet vi litt og jeg benyttet anledningen til å ta på puppene en siste gang.