Min bestevenn

Tor la seg ned i sengen. "Legg deg på brystet mitt, så skal jeg holde rundt deg", sier han. Hun la seg ned på det kraftige myke brystet. Han tok dynen over dem. På veggen hang det et par røde boksehansker. Kanskje Tor bokset? Hun fikk seg ikke til å spørre. Han strøk henne forsiktig over håret. Hun visste ikke helt hvorfor, men plutselig begynte hun å gråte. Genseren til Tor ble nok våt. "Vilde, gråter du?" "Nei, eller jo…". "Hva er det?". "Han, han ville gjøre meg vondt", sa hun og satte seg opp i sengen. "Hvem snakker du om? Har Marius gjort deg noe? For da skal jeg slå han ned og gi han juling!" Hun fikk frem et lite smil. "Nei, han har ikke det. Kan jeg få sove her hos deg i natt?" Han smilte og nikket. "Så klart kan du det". 

Vilde dro genseren over hodet, så den blå bh-en hennes kom til syne. Hun så at han beundret henne da hun tok av seg buksen også. Det var varmt på det lille rommet, enda vinduet sto på gløtt. Hva var det hun gjorde? Hun visste at dette var galt, men hun ville ikke hjem. Tor hadde en så fin ro og han fikk henne til å føle seg trygg. Det var nettopp det hun ville være i natt, etter besøket hos Tonje og Sverre. Hvis de kom til å lete etter henne var ikke dette det første stedet de ville lete. Tor kledde av seg og slang klærne på gulvet. De la seg ned, med hodene mot hverandre og han tok henne inntil seg. Hun kunne kjenne hans pust og hjerteslag. Det var som om tiden stoppet opp. At det bare fantes de i hele verden. De vakre øynene hans glitret til henne, som om de sa at her er du trygg. Vilde ville glemme alt. 

Da han strøk henne over ryggen, var det som om hun mistet fullstendig forstanden. Leppene deres møttes og kysset hverandre. Hun vet ikke hvem som kysset først, de ble bare trukket til hverandre. Det føltes mykt og godt. Det var ikke helt det samme som med Marius og det føltes ikke som om dette var feil. Hun så på han for å si noe, men en finger stoppet henne. "Hysj, ikke si noe. Jeg vet hva du ville si". De kysset videre og lenge. Det var som om hun svevde. Marius måtte aldri få vite dette her, for det var jo han som var kjæresten hennes. Hun skammet seg ikke, det var det verste. Ikke en gang da Tor tok av henne bh-en. Hjertet dunket fort av lyst, og hun lot han ta på henne. "Tor, du vet at det er Marius som er kjæresten min. Hva er det vi driver med?" Han så på henne. "Nei, hva er det vi gjør. Du skulle sove i sengen min", sa han med et lurt smil. "Vi kan ikke…" "Jeg vet, men la meg leve ut drømmen min i natt. Jeg har jo vært forelsket i deg fra første gang jeg så deg. Vet du hvor vondt det er å være forelsket i noen som har en kjæreste?" Vilde kysset han og la seg på brystet hans. Øynene glippet og hun sovnet.

Hun våknet med et rykk av at det banket på døren. Tor dro dynen helt over Vilde i full fart. Faren åpnet døren. "Skal du stå opp snart? Du kommer for sent til skolen hvis du ikke står opp nå", hørte hun Jan si. "Hva er klokka?" gryntet Tor. Hun holdt pusten under dynen og stirret rett på underbuksen hans som struttet ut. Han ville ha henne, i alle fall sto den rett opp. "Klokka er halv ni."  "Kommer snart", sa Tor da hun tok tak i han. Han var varm og myk. Hun dro av han boxeren da døren ble lukket igjen. Tor løftet dynen vekk og fikk se Vilde sirkle rundt med tungen på lemmet hans som sto rett opp. Han smilte og stønnet. "Å Vilde, å…" Hun fortsatte, og tok den inn og ut av munnen. "Hvis du vil ha din drøm oppfylt for en liten stund, må du love meg å ikke fortelle at du fant meg gråtende på gaten i går. Jeg kan gjøre hva som helst for det, og du er jo min venn. Jeg vil ikke at du skal ha det vondt og vite at du ikke kan bli kjæresten min. Hvis jeg ikke hadde hatt Marius hadde jeg valgt deg og det mener jeg." "Ja, jeg er med." "En dag vil du gjøre en jente lykkelig, og da har du glemt meg". "Jeg vil ikke glemme deg. Det var veldig deilig det du gjorde og jeg er gjerne med på leken din". 

Vilde lente seg over han og kysset han først, før hun fortsatt der hun slapp. Hun så at han nøt det hun gjorde. Stakkars Tor, hvis det bare hadde vært lov til å ha to kjærester i denne verden. Hun gjorde det som en venn, men venner gjorde ikke sånt med hverandre. Hun fikk dårlig samvittighet. Her satt hun med pupper som struttet i bestekompisens seng og gledet seg til at han skulle komme. Før ordene var tenkt gikk det for han og han sprutet inn i munnen hennes. Hun følte at det sitret i underlivet da hun så han komme. At han nøt det. Det rant fra munnviken hennes, så hun tørket det bort. Tor gliste og han var så fin der han lå. Det var utrolig deilig. Vilde tok håret sitt bak skulderen. Døren gikk opp, og faren sto i døren. Tor tok tak i henne og dro henne ned på han for å dekke henne til. Faren kremtet. "Jasså, ja, er det derfor du ikke dro på skolen i dag". "Pappa gå ut, da!" Tor dro dynen over dem. "Jada. Bare ungdommen vet hva de gjør. Jeg har noen kondomer liggende på badet hvis…." Vilde begynte å fnise. "Pappa!" "Ja da, jeg skal gå. Jeg rusler ned på jobben en tur", sa han da han lukket døren igjen. De lo begge to, før de kysset hverandre. 

Tor krabbet ned i sengen. Vilde spredde bena. Tungen hans sirkulerte rundt kjønnsleppene hennes. Han tok inn en finger i åpningen hennes. Hun var så våt og hun stønnet av nytelse. Han tok inn flere fingre. Hun smilte, hun visste selv hvor stor åpning hun hadde. Han slikket mot klitoris og hun glemte alt av tid og sted. Det var som om hun svevde. Hun rakk så vidt å tenke at hun var nære nå, før hun vred på seg. Den ubeskrivelige, deilige følelsen og hun kom. Vilde stønnet, nesten skrek av den deilige orgasmen. Hun ville ha han nå, med en gang. "Jeg vil ha deg. Ta meg hardt!" Tor var rask med å føre inn pikken. Hun nøt det og tok benene sine over skuldrene hans. Hun følte ikke anger nå heller, hun følte lyst. Hun dyttet han ned på sengen og satte seg oppå han. Red han fort. Hun kastet håret bakover. Da hun kom igjen, kom han også. Det deilige strømmet inn i henne og hun la seg ned på han. Tor kunne virkelig vekke hennes lyster, men det kunne jo Marius også. Tenk om hun kunne få de begge på en gang. Begge to i sengen samtidig. De skulle slippe å gjøre noe sammen, men hun kunne ha sex med den ene og så den andre etterpå. Eller en kunne ta henne forfra og en bakfra. Hadde det vært mulig? Tor slikket puppene hennes. Hun stønnet da han bet.