Min bestevenn og jeg

Jeg våknet utrolig uthvilt og med en deilig følelse i kroppen, jeg strøk hendene nedover kroppen og lot minnene fra kvelden før komme strømmende. Vi hadde vært bestevenninner lenge og delte alt, ettersom det var en stund siden vi sist så hverandre, skulle vi denne helgen slappe av og kose oss med god mat og godt drikke hjemme hos meg og min samboer. Ettersom kvelden gikk, begynte vi alle å bli litt småfulle og samtalen fløt lett. Etterhvert kom vi inn på temaet sex, vi har alltid pleid å dele erfaringer og fantasier, men denne gangen ble det annerledes.

Mens min samboer gikk ut for å ta seg en røyk, bøyde hun seg mot meg og kysset meg prøvende. Leppene hennes var så myke, og hun luktet så godt. Da jeg kysset henne tilbake, stønnet hun lett og jeg kjente jeg begynte å bli drivende våt. Jeg fortsatte å kysse henne nedover halsen, kjente på brystene hennes og følte meg prøvende fram. Vi glemte tiden helt, og plutselig kjente jeg en hånd snike seg ned i buksa mi bakifra. Det viste seg at min samboer hadde kommet inn for en stund siden, han hadde bare stått i døra inn til stua og sett på oss, men nå klarte han ikke holde seg lengre. Jeg strøk en hånd over buksa hans, og kjente at han var hard.

"Er det plass til en til her eller?" spurte han og så lurt på oss. Jeg begynte å kneppe opp buksa hans, og mens jeg begynte å suge han, kjente jeg to fingre finne seg vei opp i, den nå kliss våte, musa mi. Vi holdt på sånn en stund, før jeg bestemte meg for at nå var det på tide å prøve noe nytt, jeg snudde meg mot venninnen min, la henne på rygg ned i sofaen og dro av henne buksa. Hele tiden mens jeg kysset meg nedover. Hun var helt glatt og smakte sinnsykt deilig, jeg ble mer og mer tent. Jeg lot tunga gli opp og ned i sprekken hennes, før jeg forsiktig lirket den inn mot klitten. Jeg fortsatte å suge og slikke klitten hennes, mens jeg hele tiden hadde to fingre inne i henne. Min kjære bestemte seg for å sette seg i sofaen på andre siden av oss, og bare se på litt. Og se det gjorde han, hele tiden mens han runket den deilige, og utrolig harde kuken sin.

På det punktet var jeg så våt at jeg kjente det rant nedover lårene mine av safter, spenningen av noe nytt og deilig samtidig som å se min kjære nyte det han så hadde sin virkning på meg. Så hørte jeg hun begynte å stønne høyere, og kjente krampene skylle gjennom henne idet hun nådde klimaks. Da reiste min kjære seg fra sofaen, og leide oss inn på soverommet for å fortsette leken der. Vi fant frem noe deilig massasje olje og smurte inn hverandres kropper, sultne på mer. Utforsket hverandres kropper, kysset, slikket og lette oss frem med uvante hender. Jeg la henne på rygg, og fortsatte min utforskning av en deilig jentekropp, og da jeg kom ned til den deilige våte grotten hennes med tunga, kjente jeg min kjære krype inntil meg.

Han lot pikken sin gli opp og ned rumpesprekken min ett par ganger, før han lot den gli inn i, den nå søkk våte, fitta mi. Jeg fortsatte så godt det lot seg gjøre å slikke, med en deilig hard kuk pumpende inni meg, og kjente orgasmen min nærmet seg. Idet jeg kjente hun spenne seg, og hørte orgasmen skylle igjennom henne, lot jeg det stå til og kom som ett uvær, mens jeg spente kroppen i noe av det som må ha vært den beste orgasmen noen sinne, kjenner jeg han komme. Han skriker ut og pumper på ett par sekunder til, før han faller over meg, tung og utmattet.

Vi legger oss på senga, tenner en røyk og smiler lurt til hverandre, mens vi blir enige om at dette må vi gjøre flere ganger.