Midt i uken

"C trekker ut fingeren, men kun for å hente en til, skru fingrene inn i fitta og vrenger hele stasen åpen! Alt mens han fremdeles slikker klitten min. Jeg vrir meg av en nytelse jeg aldri har kjent, hiver etter pusten og må holde meg fast i lakenet!"

Bussen kjører forbi alle de kjente stedene i nærområdet. Forbi matbutikken, gamleskolen og den forrige jobben. Ingen av ansiktene på bussen er kjente for meg... og like greit er det. De tenker vel at jeg også skal til hovedstaden på jobb denne solrike morningen. «Det er en herlig morgen, det blir en fin-fin dag. Det er en herlig morgen, det blir en fin-fin dag», synger Michael Krohn, og jeg sipper til den varme teen min mens jeg smiler for meg selv. «Hvor er du? Få den helvetes skranglebussen til å få opp farten. Jeg står her kåt som faen og venter på deg» Meldingen tikker inn på iPhonen min og jeg kjenner pulsen øke. «Hotellrom er ordnet, og jeg ligger på senga med ståkuk!» Jeg så meg så tilfeldig jeg kunne over venstre skulder og innom sidemannen, bare for å være sikker på at ingen så på meg, og kunne lese meldingen over skulderen min eller høre hjertet mitt som banket helt vilt!

Ingen reaksjon fra noen rundt meg, de fleste satt med nesa i egne mobiler og med musikk i ørene. Kanskje det var flere enn meg som var på nye oppdrag i Oslo. «IKKE RØR, DEN ER MIN MIN MIN», skrev jeg tilbake, og nølte et sekund før jeg trykket send! «Da må du komme snart, for faen, jeg holder ikke ut lenger». Skimter operaen i Bjørvika. Den ligger der så hvit og skinnende i vannet. Sola skinner i alle glassvinduene og jeg er glad jeg tok på solbriller. «Kjører langsmed Barcode» skriver jeg, «neste stopp går jeg av». Beina skjelver når jeg reiser meg fra setet. Jeg er nødt til å holde meg fast i setet foran og ta små skritt frem og tilbake for å klare å gå ut av bussen uten å tryne. Vel utenfor stopper jeg ved en av benkene på bussholdeplassen. Fikk orden på de skjelvende knærne, danderte det florlette skjerfet rundt halsen og kneppet igjen ullkåpen. Plugget øreproppene skikkelig i, satte solbrillene på nesen og slang veska over skulderen. Med korte skritt på de høyhælte støvlettene prøvde jeg å få igjen fatningen og ruslet mot tigeren utenfor Oslo S. «Går mot tiger'n nå», skriver jeg. Pulsen øker, jeg ser tiger'n når jeg runder hjørnet, men ingen C! «...og du er ikke her» skriver jeg videre.

Jeg stopper opp og trekker pusten dypt. Henter meg inn igjen. "Han der ække sånn som deg, fort deg bort og ta han. Det er like godt som sex, å banke en stakkars faan..." synger Michael strengt inn i ørene mine. Jeg retter meg opp i ryggen og går videre. Øynene mine leter febrilsk etter mørke bukser, jakke og lue samt headsett. Og der! Der står han! Jeg bare skjønner det er han. Med sine 177 cm snur han seg mot meg og blikket stopper. Han er usikker på om jeg er den riktige han skal møte. Hånda beveger seg ned i lomma på jakt etter mobilen. Pulsen min øker jo nærmere jeg kommer, og jeg kan ikke la vær med å smile. C tar av seg headsettet og vender hele kroppen mot meg. Jeg går målrettet mot han med puls på 100, og smiler som en dust. C smiler også, og vi fester blikkene på hverandre. Han smiler også, og tenker «Wow... der kommer'a faktisk.. YES!! Hu er rå, hu er deilig!» Jeg gikk rett bort til han, sa «hei» og ga ham en nuss halvveis på munn/ kinn. C begynte å prate med en gang. «Så hyggelig, så fin du er, skikkelig rocketroll, hadde aldri fått sett kona mi i så kult antrekk».

Jeg takket og klappet meg på skulderen for bra klesvalg av sorte jeans som satt som støpt rundt rumpe, hofter og lår. Høyhælte, sorte iøynefallende støvletter, den sorte kåpen med et grått florlett skjerf i halsen. Toppet med den nye vesken min og favorittsolbrillene. Et antrekk jeg bar med stil og rak rygg. «Vi må handle kondomer - vi går forbi et apotek på vei til hotellet». Vi tuslet side ved side og pratet om løst og fast, musikk er et enkelt felles tema som alltid funker. «Hei, og velkommen» sa resepsjonisten da vi gikk gjennom lobbyen. «Hei» svarte vi og gikk og trykket på heisknappen. C trykket på 4. etasjeknappen, og heisen startet. Han snudde seg mot meg og førte meg bakover så ryggen min stanset i veggen. Munnen hans fant min, og tungene våre ble kjent med hverandre. Ilinger rett til fitta!

Vel inne på rommet gjør han det samme igjen, og jeg svarer med å legge hånden hans på buksa mi. Han klemmer litt og fitta mi er takknemlig. Av med jakker og sko! Jeg tar av meg buksen og underbuksen, stiller meg «face to face» med C, tar tak i hånda hans og legger den på den hovne fitta mi. Fingrene glir rett på plass i min varme, våte hule og jeg gispet mens jeg ser han rett i øynene. Munnen hans er åpen og jeg finner den - den varme tungen sleiker meg pirrende på overleppen. Jeg drar t-skjorten hans over hodet. Den havner på gulvet på toppen av en haug med klær. Hendene mine blir værende på hodet som er helt kortklipt bak, drar hendene gjennom det myke, deilige håret. Nedover ved ørene og over skjegget Hete kyss mens hendene våre lærer hverandres kropper å kjenne. Munnen og tungene passer perfekt og hendene vandrer ivrige rundt.

Vi kler av hverandre resten, mens munn og tunge leker. Klærne ender i en haug på gulvet og om ikke lenge står vi nakne og beføler hverandre ivrig. Fingre stryker og kjærtegner hals og nippler, hodet og bryst. Mine hender vandrer over magen... leker med hårene på brystet... videre innom navlen og ned til kjønnshårene. Kuken står parat og jeg tar den i høyre hånd og drar den forsiktig! C stønner! Jeg går ned på kne og legger leppene rundt kukhodet. C gisper! Jeg følger med og må lære meg lydene og de kroppslige reaksjonene C kommer med. Legger ballene i hånda og leker forsiktig med de. Stryker en finger bak ballene og opp mot anus, mens tunga mi finner strengen under kukhodet og venstrehånda runker kuken. C hiver etter pusten og jeg tar det som et godt tegn. Han nærmer seg klimaks og beina skjelver... pusten og stønningen øker. Jeg fortsetter å runke og suge til jeg kjenner ladningen hans i munnen. "Åhhh... herreguuuuud så jææææævla deeeeiiilig" stotrer C, mens jeg svelger unna sæden hans.

Tempoet roes helt ned og jeg suger han tom og ren. C støtter seg til veggen, som for å ikke falle. Han ser på meg i et halvt sekund og går rett på munnen min. Jeg tar villig imot og vi klarer ikke la vær å utforske hverandre. C beveger seg mot meg så jeg er nødt å gå et skritt bakover. Et skritt til og jeg faller over på senga. I knestående finner han frem til mitt helligste. Småkysser og slikker øverst på innsiden av lårene, mens hendene stryker glatt over hoftene. Tungen finner klitten min og jeg stønner takknemlig: guuuud for en nyyyytelse. C sprer leppene mine for å komme skikkelig til, stikker en finger inn i det varme og jeg kommer med et lite skrik! Masserer ømt mens tungen hans slikker og sleiker klitthodet mitt. Er det virkelig mulig å føle en sånn kåt lykkefølelse av en man kun har kjent en halvtimes tid?! Jaaaaaaa, er svaret om noen lurer! C trekker ut fingeren, men kun for å hente en til, skru fingrene inn i fitta og vrenger hele stasen åpen! Alt mens han fremdeles sleiker klitten min. Jeg vrir meg av en nytelse jeg aldri har kjent, hiver etter pusten og må holde meg fast i lakenet!

«Åååååhhhhh... herreguuuuud!!» C fortsetter å gjøre det han tydeligvis er god på, og jeg kjenner det bygger seg opp. Jeg kjenner den altomslukende orgasmen fra topp til tå, skjelver og stønner uten sidestykke, og takker hest, mens jeg prøver å få pulsen ned igjen. Vi ligger der sånn på tvers i senga. C ligger på min venstre arm. Han kjærtegner brystene og niplene mine. De trekker seg sammen og blir stive. C ser på meg mens han fortsetter å kjærtegne, kysser meg og begynner å synge samstemt med den lille bærbare høyttaleren jeg hadde med: «Natten er mild og du vet hva jeg vil. Jeg vil være snill. Du nøler, men jeg vet hva du føler. Det ligger en invitasjon i ditt blikk. La oss dyrke kunsten å elske uten å ønske å eie. La oss dyrke kunsten å elske uten å ønske å eie» Den lave hese stemmen til C passer perfekt til Ragas ballade 'invitasjon' og jeg begynner å små-le når han synger. For en surrealistisk setting å ligge naken med en jeg knapt vet navnet på, men der kjemi overgår alt, og høre på favorittmusikken bli sunget til meg på denne måten.

C fortsetter å fingre meg mens han kysser meg varsomt nedover halsen... Så brystet. Jeg lukker øynene og stønner idet C legger hele munnen over nippelen min og suger forsiktig. Kysser og slikker på hele det takknemlige brystet og jeg kjenner igjen at det begynner å pirre i underetasjen. C kysser seg bort til det andre brystet og gjør samme vidunderlige prosedyre der. Fingrene hans finner den våte fitta mi og han spør hest om han kan få pule meg. Jeg stønner frem et ja, og C er på pletten med en gang for å få på kondomet. Litt vel ivrig, og lucky number three sitter som et skudd. Mens C knoter med å tre dongen nedover staken, kommer det samstemt med høyttaleren: «Det er morgen igjen. Etter en lang lang natt. En av de beste jeg har hatt. Med elskov så sterk. At ingen vil tro det. Ekstase fra tærne og opp til hodet» Jeg smiler og små-ler der jeg ligger skrevende med mine fingre som holder klitten med selskap. «Det er en herlig morgen. Det blir en fin-fin dag. Det er en herlig morgen. Det blir en fin-fin dag» «Jeg ligger på senga- Ser opp i taket- Røyker en røyk -Og tenker frokost skal smake -Hun er på badet -Og tar seg en pille -Sola skinner inn av vinduet- Og verden puster stille» Idet Michael Krohn begynne på refrenget igjen, entrer C den dryppende hulen min med sin steinharde kuk. Vi gisper samtidig mens vi fortsetter: «det blir en fin-fin dag!» «Jeg vil ta deg bakfra!» C peser og trekker seg ut mens jeg snur meg og stiller meg på alle fire. C presser seg inn igjen og virker om mulig enda hardere. Støtene hans er bestemte og rytmiske.

Kuken passer perfekt i fitta mi, finner mine punkter, som jeg liker det aller best, og vi finner takten raskt. Pustende og pesende nærmer vi oss klimaks og svetten siler av oss begge når vi endelig henter oss inn igjen. «Bli med i dusjen» C tar hånda mi og leier meg inn i dusjen. Lekende og helt naturlig vasker vi hverandres kropper og lar såpe og vann vaske bort all vår svette, safter og synder. Tørre og rene legger vi oss under dynene og småprater... om musikk, sex, vær og vind. C kjærtegner brystet mitt og niplen reiser seg høflig. Han fortsetter å prate mens hånden hans beveger seg sakte nedover og øynene ser rett inn i mine. Brystene mine hever og senker seg fortere jo nærmere fitta mi han kommer. Lekende lar han fingrene gli over kjønnsleppene som nå er våte av fittesaft. Fremdeles holder vi den intense øyenkontakten. C smører mine safter rundt skjedeåpningen, indre kjønnslepper, «aaaaaahhh, ytre kjønnslepper...mmmm» idet C toucher den brennende klitten min kjenner jeg flammene bre seg utover. Øynene mine åpner seg helt, før jeg ikke klarer å holde de åpne lenger og siger dovent igjen idet jeg legger hodet bakover og kommer med et langt etterlengtet gisp! Med tommelen masserer C klitten min samtidig som to fingre finner det ruglete, deilige punktet i fitta mi og han fortsetter og fortsetter og fortsetter og fortsetter... «ahhhhhh... er det muuuuulig?!?!» Jeg kommer med et langt deilig stønn og smiler idet jeg åpner øynene igjen og ser rett inn i øynene hans.

Han har sett på meg hele tiden. Fulgt med på ansiktet mitt hvordan neseborene beveger seg, øynene åpner og lukker seg, pannen og øyenbrynene rykker ujevnt, munnen smiler beskjedent for seg selv og kroppen lever litt sitt eget liv i takt med alt det deilige C gjør med den. Han ser og kjenner orgasmen min komme, og spør beskjedent «var det godt?» Jeg bare nikker og smiler til svar. C finner frem en kondom og ruller den nedover kuken som igjen er hard som stål. Han setter seg i senga. Jeg er deilig våt av orgasmen, setter meg skrevs over han og trer fitta mi nedover den harde pikken. Begge stønner idet den glir inn, og stønner igjen når jeg sakte løfter litt på rumpa så kuken beveger seg ut og inn av den dryppende fitta. Leppene våre møtes og tungene leker lett med hverandre. Jeg beveger meg fortere opp og ned, vi kysser heftig og pulsen øker. C tar tak i rumpa mi og løfter meg mens han fremdeles er inni meg.

Han legger meg på rygg, tar tak i anklene mine og sprer beina mine maksimalt. Støter hardt i meg så det plasker i fitta! Åh Gud!! For en nytelse!! Jeg legger en finger på klitoris og masserer den samtidig som C knuller meg. Jevnt og taktfull, med noen harde støt som variasjon. Han legger beina mine på skuldrene sine og finner på denne måten et annet sted å tilfredsstille inne i min lunefulle hule! Ahhh... svetten pipler..., pulsen øker..., pusten er ujevn....C roer ned. «Jeg vil komme i munnen din» hvisker han hest. «Gjerne», svarer jeg og han trekker seg ut. Dongen rulles fort av og havner galant i søpla mens han halvveis legger/setter seg på rygg. Jeg setter meg på kne mellom beina hans og legger først ballene hans i venstre hånd. C gisper - Jeg legger høyre hånd rundt skaftet og drar forsiktig nedover. C trekker inn pusten, og idet jeg lar kukhodet presse gjennom mine sammenpressede lepper klarer ikke C holde seg oppe lenger. Han legger seg på rygg, puster ut mens en høy lyd av nyyyytelse overdøver musikken. Tungen slikker seg nedover staken og helt ned til ballene. Tar de i munn og suger på de. C vrir seg og de deiligste stønn kommer ut av ham.

Tungen fortsetter oppover igjen og leppene mine legger seg rundt kukhodet. Smådrar i ballene mens jeg presser en finger lett bak pungen. Beveger fingeren lengre og lengre bakover og finner inngang til anus. Sirkler litt rundt åpningen før jeg presser en finger inn. C kommer med noen uforståelige stavelser, men tolker ut ifra kroppens reaksjoner at det er godt. Tapper varsomt det svampelignende området mens jeg samtidig presser tommel lett på utsiden... C klarer ikke ligge rolig, og idet jeg presser tungen mot strengen kommer han som en prosjektil! Støtvis tømmer han sæden i munnen min og jeg tar imot. Fortsetter samme behandling og svelger unna sæden som fyller munnen min. C hikster og stønner om hverandre mens jeg suger kuken tom for sperm. Utmattet legger vi oss ved siden av hverandre. C var fornøyd med runden og betrodde meg at: 'Det er så jævlig digg at du VIL ha kukk! Du forguder penisen på en måte som er mannen verdig!! Det var en sånn holdning i blikket ditt som sa at!! Den kukken skal sprute!!! Du runket kukken, slikket på strengen, og gned ballene når jeg spruta og "endevendte " senga!! Den var ikke akkurat nyoppredd da jeg omsider kom til meg selv fra «Stjernehimmelen». C og jeg kledde på oss, ryddet opp og sjekket ut. Et kjapt kyss på kinnet før vi slang et 'sees', og gikk hver vår vei... Jeg satte med på kaffebrenneriet og nøt en chai latte. Raga fortsatte å spille i ørene mine, og Michael Krohn hadde helt rett: det ble en fin fin dag!