Midt i blinken

"Du tar av meg klærne mine og masserer brystene mine, du kniper litt i brystvortene mine som står stivt ut for deg"

Jeg ankom festen jeg hadde gleder meg til, omringet av venner, bekjendte og kanskje noen ukjente. Jeg var singel, klar og kåt. Alkoholen gikk fort unna og jeg kjente jeg var brisen, i det du kom inn døra. Øynene mine brente seg på deg, den fine figuren og det søtet lille uskyldige smilet. Heldig for meg var den eneste ledige plassen i sofan rett ved siden av meg, og du satte deg ned. "Hei, Sunniva" sa jeg og rekte ut hånden min, "line" sa du søtt og smilte.

Jeg ble helt betatt av det smilet ditt og vi kom fort i prat. Etter å ha pratet med deg en stund fikk jeg vite at jeg egentlig vet hvem du er, du hadde jo gått i samme klasse som en av mine beste venner. Du kom frem til at du visste også hvem jeg var sånn ca. Jeg la handa mi på låret ditt og du smilte lurt til meg. Etter noen minutter så søler du drinken din og skylder på meg, fordi jeg er så søt der jeg sitter, jeg lener meg mot deg og kysser deg forsiktig, du svarer med og ta handa di bak hodet mitt og holde meg der, tungen din kommer inn i munnen min og finner fort min.

Handa mi som fortsatt er på låret ditt glir foriktig opp mot musa di. Du stopper opp og åpner en øl som du tømmer innpå, fasinert ser jeg bare på deg intill jeg må på do, før jeg rekker og lukke døren kommer du inn. Du låser døren og jeg smiler til deg, jeg tar tak i deg og skyver deg inn mot veggen, jeg kysser deg intenst menst jeg kler av deg. Jeg stopper noen sekunder for å se på den nydelige kroppen din, for å føle vær millimeter av deg inn i håndflaten min.

Du tar av meg klærne mine og masserer brystene mine, du kniper litt i brystvortene mine som står stivt ut for deg. jeg små stønner og du skjønner jeg er klar, du tar tak i meg og skubber meg inn mot veggen, du kysser deg nedover halsen min, på brysta mine og videre nedover magen. DU ber meg spre beina litt og jeg kjenner den myke varme tungen din treffe klitoris. Jeg kjenner også 2 fingrer som kommer inn i vaginaen min og jeg stønner enda mer nå. Inn og ut menst du suger og slikker klitorisen min.

Jeg kjenner varmen i hele kroppen min og merker at jeg kommer. Du stopper opp og kysser meg på munnen menst fingrene dine fortsetter på klitoris til jeg kommer. Noen begynner å hamre på døren og du kler fort på deg, du tar mobilen min, skriver inn nummeret ditt og sier: Ring meg senere i kveld, så drar vi opp til meg" Jeg smiler og sier:" Da er det min tur" Det ble mye sex den kvelden!