Middag hos svigers

Hver tredje fredag spiser vi middag meg foreldrene hans, siden jeg ikke liker de særlig godt, begynner vi alltid å krangle før vi skal dit. Denne gangen hadde krangelen kommet totalt ut av kontroll, og jeg orket ikke å snakke til han under hele bilturen. Han forsøkte å snakke til meg, men jeg bare så ut vinduet. Langt ut i middagen, klarte ikke jeg å sitte ved bordet lenger. Jeg unnskyldte meg og gikk ut for å ta meg en røyk.

Før jeg fikk tent i røyken, kjente jeg noen som klemte meg bakfra. Jeg ble kysset på halsen og strøket over brystet. Etter en liten stund, snudde han meg og kysset meg! han stakk hånden ned i buksen min, og det var først da jeg kjente hvor kåt jeg var. Han kneppet opp buksen min og dyttet meg inn mot veggen, jeg kjente tungen hans slikke meg. Tanken på hvor stor sjanse det var for at noen så oss, gjore meg enda kåtere! Han begynnte å fingre meg, og så opp på meg. Jeg kunne se at han var hard, jeg lengtet etter å kjenne han inni meg, "snu deg". Jeg gjore akkurat som han sa, jeg kunne høre at han åpnet beltet sitt og hørte at buksen datt på bakken. Han tok tak rundt hoftene mine, dro meg inntil han og jeg kjente den varme, deilig, harde kuken hans presse inni ryggen min. Han dyttet overkroppen min ned mot gelenderet, og jeg kjente han komme inni meg. Den deilige store kuken hans! Han knullet meg veldig hardt, holdt meg rundt hoftene mine, og jeg kunne ikke bevege meg. Han trakk seg at av meg og snudde meg, løftet meg opp og presset meg mot veggen, jukket meg hardt og slikket brystet mitt. Det var så godt, jeg ville ikke at han skulle slutte, så jeg ba han roe seg litt.

"Sug meg!" jeg satt meg på kne og slikket hodet, og begynnte å suge. "se på meg" jeg så opp å kjente at han ble enda hardere da jeg så på han. Han stønnet høyt og prøvde å være stille. "jeg kommer" Jeg forsøkte å stoppe, for jeg ville mer, men han sprutet over hele ansiktet mitt. Han reiste meg opp og slikket meg hardt, bet meg i klitten, jeg kom så kraftig at jeg hylte. Vi begynte å kle på oss, og han brukte t-skjorten hans til å tørke annsiktet mitt. "jeg tror vi har vært her ute litt for lenge" vi gikk fort inn, tror ikke de helt forsto hva som hadde foregått men at noe hadde skjedd. Han satt og strøk meg på innsiden av lårene hele kvelden!

Gleder meg til neste middag, skal sørge for en skikkelig krangel.