Mer enn en flaske vin | Kondomeriet

Mer enn en flaske vin

Jeg måtte kjenne han inni meg med en gang, og det var ingenting annet som betydde noe...

Det var fredag kveld, og jeg var nettopp kommet ut av dusjen etter en lang dag. Min beste venninne hadde reist ut på byen for å finne seg en ny flørt, og resten av venninnegjengen var fullt opptatt med sine nye boytoys. Jeg hadde avslått flere tilbud om å bli med ut, jeg orket rett og slett ikke tanken på skyhøye stiletthæler og trange minikjoler etter den slitsomme arbeidsdagen jeg hadde hatt. Istedet hadde jeg planer om en lang kveld foran TV’en med romantiske komedier og en flaske rødvin. Men jeg fant fort ut at skjebnen hadde andre planer for meg ... Jeg hadde ikke annet valg enn å kaste meg i bilen og kjøre til butikken da jeg oppdaget at rødvinsflasken jeg trodde var uåpnet, faktisk var drukket opp.

Etter noen desperate leterunder i huset etter alkoholholdige drikker, besluttet jeg å reise til nærmeste utsalgssted for å raske med meg en flaske eller to før stengetid. Da jeg ankom butikken marsjerte jeg rett bort til rødvinshyllene og lot blikket gli nedover den milelange hyllen med flasker. Plutselig kjente jeg en skulder dulte borti armen min, og da jeg snudde meg kjente jeg med ett at pusten gikk titalls hakk fortere. Personen, som nå stod ved siden av meg, var høy, hadde mørkt, velstelt hår og skuldre bredere enn vinhyllene foran meg. Han var iført en stram, sort t-skjorte, lysvaskede Levi’s-bukser og øynene hans var store, mørke og intense. Blikkene våre møttes og etter et par sekunder var den litt pinlige, men mest spennende stemningen til å ta og føle på. Han smilte forsiktig mens han pekte på vinflasken jeg holdt i hånden. ”For et sammentreff”. Jeg kikket rundt meg for å forsikre meg om at det var meg han snakket til. Det var ingen andre i butikken. ”Det er min favorittvin!”. Jeg smilte og strammet grepet rundt flasken. ”Har du planer om å drikke opp hele flasken alene?”, spurte han, og kikket rundt seg. Jeg visste at jeg måtte ta mot til meg og invitere han med meg hjem, men frykten for å bli avslått var for stor til å ta steget. ”Jeg ..elsker vin”, stammet jeg frem og klemte flasken inntil brystet. Han smilte og tok tak i en annen flaske fra hyllen. Jeg visste at det var nå eller aldri. ”Vil du dele?”

Få minutter senere befant jeg meg i leiligheten hans. Jeg ble sittende på sofakanten mens han løp rundt i huset på desperat jakt etter vinglass. Etterhvert kom han inn i rommet med to fulle vinglass, men denne gangen var t-skjorta hans borte. Magemusklene hans bulet ut, og det var ingen tvil om at det var de største musklene jeg noensinne hadde sett på en mann. Jeg nøt synet så lenge jeg kunne, før han sank ned i sofaen ved siden av meg og rakte meg glasset. Jeg tok en lang slurk, og da glasset nesten var tomt dunket jeg det ned på stuebordet. Jeg hadde egentlig aldri vært typen til one-night-stands, men denne gangen hadde jeg en helt annen følelse inni meg. Jeg hadde aldri før kjent en slik spenning av å være i nærheten av et annet menneske, og kroppen hans var til å spise opp. Bokstavlig talt. Jeg lot fingrene forsiktig gli nedover den veltrente magen, og stoppet opp like før de traff beltet. Han satt fra seg vinglasset, dro meg mot seg og kysset meg langsomt mens han lekte med håret mitt.

Fingrene hans gled deretter videre nedover brystene mine, og den forsiktige berøringen ble heftigere og hefigere, etterhvert som kyssene ble til intens klining. Jeg tok et hardt grep rundt bulken som stadig vokste under buksene hans, og sakte, men sikkert hadde jeg klart å dra av han beltet. Han smilte tilfreds, dro av seg buksen og begynte å kneppe opp skjorten min. Jeg nøt følelsen av den varme tungen hans i munnen min, de ivrige hendene hans nedover brystet mitt og duften av mann. Jeg lot hendene mine gli inn under boxerkanten hans, og kjente den store, deilige kuken stikke ut mot meg. Jeg masserte den forsiktig før jeg bøyde meg ned og satt meg på kne foran han. Boxeren var nå rundt anklene hans, og kuken godt plassert inni munnen min. Jeg sugde han helt til han kom inni munnen min, og ansiktsuttrykket han ga fra seg da han kom var nok til å få meg overopphisset. Han tok tak i meg og løftet meg opp. Ferden gikk inn på soverommet hans, der han la meg ned på senga hans. Det tok ikke mange sekundene før BH’en min lå på soveromsgulvet, og jeg ble liggende nederst, med verdens deiligste mann over meg. Jeg pleide egentlig alltid å kreve forspill før sex, men jeg var rett og slett for tent til å vente et sekund til.

Jeg måtte kjenne han inni meg med en gang, og det var ingenting annet som betydde noe. Han oppfattet ønsket mitt og lot den gli hardt inn i meg. Jeg stønnet høyt og møtte blikket hans. Blikket hans var selvsikkert, og jeg håpet at han var like god i sengen som det virket som. Sekunder før jeg kjente jeg kom, kastet han meg på magen og tok meg bakfra. Spenningen av å ikke ha kontroll var så deilig at jeg ble kåt bare av tanken. Etter noen få sekunder kom vi begge, og han la seg tilsynelatende utmattet ned på ryggen. Jeg var ikke ferdig. Jeg klatret oppå han, og han ble med ett uthvilt og lysten på mer. Jeg ville ri han hardt, og det virket ikke som om han hadde så mye imot det. Jeg red han fort, roterte hoftene og plasserte hendene hans på brystene mine. Han masserte dem og stønnet om hverandre, og han kom dypt inn i meg. Jeg avsluttet med å suge hardt på halsen hans, og kikket fort opp på ansiktet hans for å se om han var tilfreds. Han lå med et herlig smil om munnen, og følelsen etter å ha kommet to ganger var helt fantastisk. Jeg kom til å tenke på venninnene mine. Jeg tvilte sterkt på at de hadde hatt like deilig sex som jeg. Jeg kysset han på kinnet og la meg ned ved siden av han under dyna. Selv om vi begge var utmattede, var han klar for runde tre, og det var visst jeg også.

Han grep hånden min og leide meg inn på et nytt rom. Denne gangen befant vi oss på baderommet. Rommet var helt mørkt, noe som gjorde det hele enda mer opphissende. Han satt på dusjen og ledet meg inn. De varme strålene kjærtegnet kroppen min. Han gned seg inntil meg, og nok en gang kjente jeg at kuken vokste og ble lang og hard. Han lot tre fingre forsiktig gli opp i meg, og da han så at jeg nøt det øket han hastigheten og fingret meg fort og hardt. Jeg stønnet av nytelse og kjente nesten at knærne sviktet under meg. Tungen hans slikket brystvortene mine mens fingrene trakk seg ut. Jeg grep kuken hans og ronket han sakte. Han dyttet meg opp mot den kalde veggen og trengte seg inn i meg. Dype og harde støt. Jeg bet han forsiktig på leppene mens han holdt hendene sine rundt hoftene mine. Vi kom samtidig, og begge ga fra seg lange, sensuelle stønn. Fullt påkledde og nyvaskede gikk vi inn i stuen igjen og fylte opp vinglassene. Vi lot glassene klirre mot hverandre, mens jeg smilte tilfreds for meg selv. Jeg hvilte hodet i armkroken hans og tok en slurk av vinen. For en kveld, tenkte jeg. Plutselig kjente jeg en hånd på låret, og et stemme hvisket meg i øret; ”Jeg er fortsatt kåt”.