Meldingene

Hverdagen er travel for alle, og vår er intet unntak. Likevel er det viktig å gjøre noen tiltak for at den ikke skal bli altfor grå. Det er min plan idet jeg sender deg ei melding. Meldingen inneholder kun et bilde av en dusj som noen nylig har brukt- og du skjønner at det er jeg.

Du ser på klokka og innser at du egentlig ikke kan dra fra jobb enda. Litt rådvill svarer du meg med at du snart kan dra, og at du da kommer hjem til meg.

Snart er ikke godt nok for meg, så jeg sender deg et nytt bilde. Denne gangen av min lilla hjelper på batteri, som kun brukes i nøden.

En kollega står på ditt kontor idet du hører plinget i telefonen. Du vil så gjerne se hva som står i meldingen, men kan ikke være uhøflig. Det plinger på nytt - nå er du virkelig nysgjerrig. Kollegaen går og du blir en anelse frustrert idet du ser min lilla venn. Neste bilde avgjør saken - du drar. Det et ikke aktuelt at den lilla vennen min skal inn i fitta mi. Det er du som skal fylle meg. Du finner på en unnskyldning og hiver deg i bilen. Du ringer meg opp for å fortelle at du er på tur. Jeg tar telefonen, men alt du hører er lyden av min batteridrevne venn og pusten min som går tyngre enn vanlig.

Døra mi er åpen når du kommer, men du låser den - for det vi skal gjøre er privat og kun for oss. Du kler av deg og kommer halvnaken inn på soverommet hvor min batteridrevne venn surrer på nattbordet. "Det var bra du kom kjekken, for jeg trenger deg.".

Kyssene dine som er harde og krevende. Som viser meg uten ord at jeg har vært uskikkelig, men at du liker det. Jeg får av deg resten av klærne og du er like klar som meg. Det er ikke nødvendig med noe forspill. Jeg er så våt og klar for deg. Staken din står i giv akt. Du er klar for meg.

Men nå er det slutt på at jeg får bestemme noe. Du kommer inn i meg sakte bakfra. Lar meg kjenne hver tomme av deg. Trekker deg ut og kommer hard inn i meg igjen. Så godt.

"Ta på deg selv", hvisker du. Gjør det godt for deg selv mens jeg tar deg bakfra. Handa mi finner gledesknappen min og samtidig som du setter tempoet er det for mye for meg. Handa di kjæler med brystvortene mine. Kombinasjonene er den beste jeg vet. Det er ikke mulig å holde igjen, så jeg kommer. Orgasmebølgene raser gjennom meg. Umulig å holde stønnene tilbake. Du kjenner krampene mine. Jeg strammer rundt deg. Du støter hardt i meg. Kommer med alt du har. Stønnene du ikke holder tilbake.

Du trekker deg ut og vi blir liggende å får igjen pusten. Ord er ikke nødvendige. Du har tilfredsstilt meg foreløpig, men det blir ikke siste gang jeg tester dette ut...