Meldingene på Facebook

"Trine sendte nå flere bilder og den lilla dildoen ble godt smurt i mellom fitteleppene- de var hovne og våte."

Facebook er supert for å holde kontakt med venner og kolleger- både nye og gamle. Men det kan jo være litt fristende og farlig når en sender etter en litt fuktig bytur.. Jeg hadde vært ute på byen en fredag. Kone og barn var hos sine foreldre på sørlandet og det ble jo et par glass men ikke overstadig. På kvelden traff jeg en nabodame som skulle ta nattbussen og vi slo følge. Hun var også alene hjemme. Hennes mann var på hyttetur med deres barn. Hun var godt påseilet kan en si etter at hun hadde vært på boble & prosecco fest med venninner.

Vi satt langt bak i bussen og det var ikke så mange rundt oss. Hun hadde deilige brune bein og kort skjørt på og sommer bluse som vise fin blonde bh under. Turen var bare et kvarter- men jeg satt og drømte om henne og det begynte å banke godt i mine lyse chinos. Trine la en hånd på låret mitt og hvisket, deilige mannebein du har, og fniste. Du klarer deg godt du også sa jeg og klemte hennes lår med den hånd. Å det skal bli deilig å komme ut av klærne fniste hun, jeg lo med og kunne jo bare tenke meg hvordan hun så ut uten. Vi gikk av og tok følge oppover gaten. Vi kom til hennes hus først og vi stoppet i innkjørselen. Synd at du ikke kan være med inn sa hun, jeg er jo så våken enda. Samme her, svarte jeg. Jeg blir våken av så godt selskap.

Jeg gav henne en klem og hun klemte hele seg mot meg. God natt & gode drømmer- jeg gikk litt videre. Vel hjemme så havnet jeg på sofaen og tok fram mac én- facebook meldinger fra kona, bilder og surfet innom bildene til nabo kona på profilen hennes- vi var venner allerede. Ny melding- er du på nett? Trine hadde sendt melding.. Pulsen steg raskt! Kunne hun se at jeg var på og så på bilder av henne? Jeg svarte : Jepp- sitter her og savner deg med smilemunn - takk for godt selskap. Skal du legge deg skrev Trine? Jeg trenger litt selskap. Jeg svarte kjapt, jeg kan ikke legge meg når du trenger meg. Så sendte hun bilde av seg selv, godt å få av seg litt klær.

Hun satt i bare BH-en jeg hadde drømt om! Herlig skrev jeg tilbake- jeg tok fra mobilen og sendte bilde av meg som gliste godt. Hm svarte hun.. jeg ventet og svarte hmm ja.. hva tenker du på? Jeg lurer på om vi tenker på det samme.. jeg svarte- helt sikkert! Vi kan jo hjelpe hverandre.. Trine svarte ikke med tekst.. kun et bilde som sa alt Hun hadde tatt av alle klær- solskillene på brystene og bikini trusen var helt tydlige! Wow skrev jeg- heng på.. jeg fiklet med mobilen og fikk av meg klærne. Kuken var halv stiv men banket godt. Bildet ble sendt.. Trine la til nytt bilde, på sengen denne gang med en lilla fin dildo mellom brystene. Jeg vil at du ser på og runker med meg i tankene.. Nytt bilde fra meg. Kuken stod som en påle nå, blodårene sprengte på.

Trine sendte nå flere bilder og den lilla dildoen ble godt smurt i mellom fitteleppene- de var hovne og våte. Jeg skrev som sant var at jeg ville slikke henne til hun kom! Sprut for meg skrev hun- sprut alt det du kan gi meg- og det tok ikke lang tid! Jeg tok bilde at satsen som hadde sprutet oppover magen, og sendte henne.. Etter dette kom det kun en melding : Takk.. Morgenen etterpå- jeg var oppe tidlig som alltid og lurte på hvordan det stod til med henne. Dette var jo langt utover hva våre bedre halvdeler ville likt! Jeg skrev melding. God morgen, formen fin?

Smilemunn fra Trine- Litt tung i hodet men ja, jeg skal i dusjen en tur, vil du være med? Ja svarte jeg, lås opp døren din så kommer jeg ned en tur, ny smilemunn. Jeg jo med at dette var en ok spøk etter nattens hendelse. Ok. det var alt hun skrev. Jeg fikk høyere puls på flekken. Jeg var jo nydusjet og klar for å gå ut å jobbe i hagen. Skulle jeg virkelig gå ned til henne? Jeg gikk ut og tok med en stige som jeg hadde lånt av mannen hennes.. På veien traff jeg ingen. Jeg la stigen på plass og gikk inn ytterdøren som helt riktig var åpen, den stod litt på gløtt i tillegg.

Jeg hørte dusjen oppe i andre etasje og gikk opp, hun hadde latt døren være åpen og jeg fikk følelsen av å være kikker! Pulsen steg og jeg listet meg nærmere. Hun stod i dusjen og barberte leggene nå, jeg nøt synet og hun visste at jeg så på nå. De lange beina ble omhyggelig barbert, deretter tok hun for seg busken.. den ble frisert like omhyggelig og når hun var ferdig steg hun ut- jeg gikk inn og satte meg ned foran henne. Vi sa ikke noe- jeg bare begynte å slikke henne, hun gynget litt og jeg slikket i takt! Hun stønnet tungt og jeg knadde rumpeballene hennes samtidig..

Det tok ikke lang tid før hun hev etter pusten og jeg kunne kjenne at hun spente muskler for det dirret og hun kvalte et skrik i et stønn.. Fremdeles sa vi ingenting. Hun bare stilte seg opp på alle 4 foran meg lot pikken min gli inn.. vi fant en deilig rytme og jeg var sprengklar.. Hun masserte seg selv både foran og bak nå og sa det som skulle til.. sprut på meg .. spruut nåå. Ladningene som ble sendt ut var seige og lange og jeg holdt på å svime av og hun maserte seg frenetisk til hun kom på ny.. Pustende tok hun pikken i munnen og slikket den grådig. Sånn, nå er vi klar for en ny dag.