Mcdonalds mer enn et sted å spise!

Jeg skulle møte en venninne i sentrum av byen der jeg bor. Det endte med at jeg satte meg ned inne på Mcdonalds i øverste etasje. Jeg visste at det var en stund før hun kunne komme hit, men jeg liker da god tid. Jeg sitter her uvitenende og ser meg rundt i alle hjørner av etasjen. Så fikk jeg øyekontakt med en som var litt eldre enn meg selv. Etter litt øyekontakt og smiling så kom han bort, å satte seg ved siden av meg. Hei,sa han med et stort hvitt smil. Hei du, sa jeg. Han lurte på hva jeg skulle, og jeg sa fint at jeg ventet på en venninne som kom rundt om en times tid. Å ja, trenger du selskap da? Jo da, hvis du ikke har noe annet å bedrive din verdifulle tid med, så er det helt greit for meg at du blir litt. Vi snakket litt, og jeg vet da ikke hvorfor, men han tente meg skikkelig. Jeg tenkte på offentlig sex med en helt random kar. Det føltes deilig å tenke på, mens jeg så på de deilige leppene som beveget seg, så våte og deilige. Jeg hadde mest lyst til å kysse dem ømt. Han lurte nok litt på hva det var, siden jeg så sånn på han med et kåt blikk. Jeg beklaget meg, og spurte om han kunne unnskylde meg mens jeg gikk på toalettet. Han spurte om alt var bra, men det var det. Mer enn bra, jeg var jo sprengkåt på en jeg ikke kjenner.

Så jeg gikk inn på det såkalte «funksjonshemmet» toalettet, uvitede om at jeg glemte å låse døra. Jeg tok ned toalettlokket, og tok av meg buksa. Jeg tok frem min lille vibrator som jeg alltid har i veska i tilfelle. Jeg satt der og tok meg på klitten, og skrudde på vibratoren med et trykk. Så tok jeg den inntil klitten min. Det føltes godt, og jeg var jo så kåt. Jeg så noen tok i håndtaket, men tenkte ingen fare. Døra er jo låst. Men så plutselig står han der. Jeg ble rød, og alt jeg greide å si var om han ville joine med et lite smil og røde kinn. Han var stille, og alt han gjorde var å lukke døra og låse den igjen. Så jeg tok det som et ja. Han kom mot meg, og tok fingrene inni meg. Og fingra den våte musa mi. Og jeg stimulerte klitten, der jeg satt på toalettlokket. Vi klina intenst samtidig. Han tok ut den store stive kuken sin, som jeg da tok et grep rundt, og begynte å suge og bruke tunga, tok pikken hans langt inn i munnen min. Han ble våt og stønnet små stønn hele tiden. Det tente meg enda mer. Og han tok den store harde pikken, inn i musa mi. Han tok den frem og tilbake, og han gikk hardere og hardere. Fortere og fortere. Han tok å klemte puppene mine. Noe som tenner meg. Tenner på litt smerte. Så han tok meg opp med hendene med kukken i meg enda og kastet meg inn til veggen og pulte meg hardt og intenst. Han tok ene armen rundt halsen min og klemte. Noe jeg synes er utrolig deilig og opphissende. Han kveler meg og knuller meg med pikken som går inn og ut, og hører musa mi er våt. Jeg kom med en syk orgasme, aldri følt så godt i hele kroppen min før. Og han kom akkurat i samme minutt. For en drømmemann og ha sex med for alltid. Han kysset meg på munnen, og jeg satte meg på do for å klemme ut litt av den deilige varme spermen.

Så gikk vi ut av toalettet. Og min venninne ringte akkurat i det sekund og spurte om hvor jeg var. Jeg kysset han og sa det var den beste opplevelsen i mitt liv, så gikk jeg min vei. Jeg møtte venninna mi. Jeg kunne ikke dy meg, og fortalte hele historien, hun ønsket litt det var henne og var misunnelig. Så ser jeg oppi veska mi med den brukte vibratoren. Der er det. Der står nummeret til karen jeg hadde meg med på en Mcdonalds-do.