Maskeradeball

De var begge blitt invitert på maskeradeball, Ariana hadde brukt flere timer på å gjøre seg klar, da hun plutselig ble stått av en voldsom hodepine. Ektemannen kom inn på badet i sitt kostyme, en svart kappe som dekket hele ham, en flosshatt satt på hodet hans og en svart maske dekket halve ansiktet. Han skulle være Jack the Ripper den kvelden. Da han fikk se smerten i øynene hennes, bråstoppet han. – Hva er hendt? Han grep henne om skuldrene og støttet henne opp. – Det er bare en hodepine, hvisket hun og gned tinningen. – Kanskje vi burde bli værende hjemme, sa han, men hun kunne høre motviljen i stemmen. Dette var hans selskap sitt maskeradeball og han hadde endelig en sjanse å få en forfremmelse.

Ariana visste John trengte å dra. – Du må dra, insiterte hun og la armene mot brystet hans, – Jeg får ta smertestillende og se om jeg blir bedre. Kanskje jeg kan komme senere på kvelden. Etter han dro, tok hun en smertestillende og stod i vinduet å se ham dra. John var en av de beste advokatene i byen og jobbet i samme selskapet som faren hans hadde åpnet i sine yngre dager. John var en tro utgave av sin far, hun ville trodd faren hans hadde sett akkurat slik som John gjorde nå, i sine dager. Nå ble det holdt et maskeradeball for å feire selskapets suksess. Hun gikk til sengen og la seg, hun hadde virkelig hatt lyst til å dra på dette ballet. Flere timer senere våknet Ariana og reiste seg fra sengen. Hodepinen var forsvunnet.

Det virket ikke som hun ville få sove noe mer, så kanskje hun bare skulle dra ned i byen og på maskeradeballet. Det fristet virkelig. Det gikk ikke lenge før hun ga etter og gikk bort til kostymet. Det var mer enn utfordrende, og de fleste ville helst brukt det inne på soveværelset og ikke utenfor. Men siden hun ville være maskert, var det like bra. Strømpene stoppet midt på lårene og ble holdt oppe av strømpeholdere. Et kort skjørt som nesten ikke dekket rumpen hennes stod ut. Korsettet presset brystene hennes opp og sammen, raskt ordnet hun håret igjen som var blitt rusket til i sengen og fikset lett på sminken. Ektemannen hadde ikke sett kostymet hennes, og hun gledet seg til han fikk se henne komme inn. Et kikk i speilet før hun gikk ut, tok nesten motet fra henne, men hun måtte gjøre dette. Ingen ville vite hvem hun var heller.

Hun tok på seg en lang kåpe og gikk ut i bilen. Veien var ikke lang og hun kunne høre musikken og se lysene før hun kom frem. Hun fant en ledig plass på parkeringsplassen og gikk mot bygget. Da hun kom inn, gikk det opp for henne at kostymet ikke ville skille henne så mye ut. Flere hadde noe i nærheten, et blikk rundt seg og hun kunne virkelig ikke tro dette var så anstendig som de hadde tenkt seg. Alkoholen hadde allerede kommet i systemet på de fleste. På dansegulvet danset en flokk med mennesker, alle danset tett og hender var overalt. Ariana smilte svak, tok på seg masken før hun gikk ned og begynte å se etter John. Hun håpet virkelig ikke alle hadde på seg det samme. Lenge gikk hun rundt og så etter ektemannen, flere menn la an på henne, men hun feide dem bort. Blikket gled over dansegulvet, så fikk hun øye på ham. Han stod et kort stykke fra dansegulvet og snakket med en gruppe menn og kvinner.

Først ville hun storme mot ham, men hun stoppet. Så visste hun akkurat hva hun skulle gjøre. Det gikk en stund før han gikk fra gruppen, hun gikk raskt bort til ham og grep ham i armen, han snudde seg overrasket og så ned på henne. Først var det bare overraskelse i blikket hans, men det forandret seg og et smil gled over ansiktet hans da øynene gled over henne. De stoppet ved brystene og ned langs bena. Han åpnet munnen for å si noe, men Ariana la en hånd over leppene hans og dro ham mot dansegulvet. Han fulgte uten en protest og tok henne i armene da de kom inn i gruppen med mennesker. Armene hans la seg rundt henne og Ariana begynte med det samme og vrikke og vri på kroppen mot hans. Hendene hans la seg rundt henne og gled ned over ryggen hennes og opp under skjørtet.

Støt gikk gjennom kroppen hennes da hendene gled over den bare huden mellom trusen og strømpen, hun gned seg tettere mot ham og kjente at han allerede var blitt hard i buksene. Hun smilte og bet seg i leppen. Musikken dunket i ørene, luften var tett og varm, de dansende kroppene var svette og ingen brydde seg om hva som skjedde på dansegulvet. Det eneste som stod i hodet deres var dem selv. Hendene gled over rumpen hennes og løftet henne mot den harde kuken, Ariana gispet mens hendene hans gled mellom lårene hennes og langs rumpesprekken. Fingrene hans fant stringtrusen hennes og fant frem til det våte varme stedet mellom lårene. Leppene hans la seg mot huden på halsen og fingrene kom seg forbi silkestoffet og fant veien inn i hennes varme hemmelighet. Plutselig forsvant fingrene hans og hun ble dratt litt ut fra ham, hun ville protestere, helt til han begynte å dra henne mot utgangen.

Ariana fulgte etter uten et ord og de kom utenfor. Hun fikk med det samme øye på flere par som stod bak hjørnet på bygget og kysset. Mens hun ble dratt langs parkeringsplassen visste Ariana hva som ville skje, kriblingene gikk gjennom kroppen hennes, hun var så våt i trusen hun var redd det snart ville renne ned over begge lårene. Aldri kunne hun huske og kjent en slik følelse da hun var sammen med John, men det måtte være på hvordan dette skjedde. Først foran alle som kunne se på dansegulvet og nå dro han henne gjennom parkeringsplassen, alle visste hva de ville gjøre. Det ble heller ikke utvekslet et ord mellom dem, noe som fikk dette til å bli ende mer spennende. De kom frem til en limousin, hun kunne ikke huske at han hadde sagt noe om at de skulle kjøre den til festen, men det betydde ingenting. Han åpnet den og nesten skubbet henne inn døren. Hun satte seg på setet og ventet til han kom inn, vinduene var mørke og luken frem til sjåføren var lukket.

John fulgte henne inn og satte seg på kne foran henne på gulvet, han grep bena hennes og delte dem, før han lente seg over henne og leppene deres møttes. Ariana gispet og åpnet munnen for ham, tungen hans trengte inn i munnen hennes og møtte hennes, hun kysset ham vilt og slo bena rundt ham. Hendene hans gled mellom lårene og fant frem til trusen, hun hørte noe slite og forsto det var trusen hennes. Hånden hans la seg over brystet hennes og presset henne tilbake mot setene, mens han dro underlivet hennes lenger ut på setet mot seg. Hendene gled rundt rumpen og hevet henne mot seg, mens munnen hans senket seg og la seg på oversiden av strømpen, leppene hans brant mot huden og fingrene hans begynte å kna og dra rumpeballene hennes fra hverandre, munnen hans reiste lenger opp og snart kom han frem. Munnen la seg over klitorisen og sugde den inn i munnen, hun gispet og hevet fitta opp mot ansiktet hans og ba om mer.

Tungen gled langs sprekken hennes, saftene hennes fosset ut og ned over haken hans, tungen skjøt mot henne og penetrerte henne. Hun rakte frem hendene og grep hodet hans, hatten falt av og hun begravde fingrene inn i håret hans og presset ham mot henne. Tennene hans skrapte mot klitorisen hennes, noe som fikk det til å prikke gjennom hele henne og hun skalv av virkningen. Plutselig rev han seg bort og dro henne mot seg, Ariana strakte seg opp og kysset ham, smaken av henne var på leppene hans og hun slikket rundt leppene hans og kjente den salte smaken mot tungen. Han stønnet tungt inn i munnen hennes og han dro henne mot seg, raskt kom hun seg frem til buksen hands og knappet den opp. Kuken hans sprengte ut av bokseren og han hevet henne opp, leppene deres møttes igjen og hans skilte bena hennes. Kroppen hennes ble presset mot hans og hånden hans gled ned og førte kjønnet inn i hennes.

Den varme tuppen gled mot hennes noen ganger, lokket henne og fikk henne til å lengte. Hendene hans grep henne hardt om rumpen og så senket han henne ned på seg. Selv hvor våt hun var, kjente hun hvordan han nesten slet for å trenge inn i henne, hun stønnet lavt og det kjentes som han ville ha noe annet inn i henne, enn ham selv. Men det var absolutt en manns stav som presset seg inn, for sent gikk det opp for henne at dette ikke var John. Hender grep henne hardt om hoftene og han presset seg inn i henne, Ariana kom med et lavt skrik da den tykke staven presset seg inn i henne. Dette var absolutt ikke John. Hun skulle til å trekke seg bort, men mannens hender la seg om rumpen hennes og han presset seg dypere inn i henne. Han begynte å bevege seg og det var umulig for henne å stoppe ham, eller stoppe seg selv. Hendene hans la seg over rumpen hennes og presset henne tettere, klitorisen hennes ble presset mot huden hans over kjønnet og det tykke lange kjønnet gled ut og inn av henne.

Mot hennes vilje begynte kroppen hennes å bevege seg, hun kjente varmen spre seg gjennom kroppen mens tempoet økte og han ble røffere. Dette var ikke Johns forsiktige hender. Rumpeballene hennes ble spredd og hun kunne kjenne fingrene hans smøre saftene hennes ut mot det andre hullet hennes, hun ville protestere, men kunne ikke få frem et ord. Fingeren hans fant frem og begynte svakt å presse seg mot det bakre hullet hennes. Aldri hadde John vært i nærheten, og tanken hadde aldri falt henne inn. Fingeren hans presset seg inn og fikk henne til å trekke sammen muskelen, men han spredde dem med harde hender og tok over kontrollen. Fingeren gled ut og inn sammen med kjønnet hans. Det tok ikke lang tid før Ariana kom i en voldsom orgasme og hun skrek ut. Kroppen hennes buet seg. Da trakk han seg ut, uten å tenke grep hun etter mannen, men han styrte dette og snudde henne over på magen, brystene og ansiktet ble presset ned i setet og han hadde full utsikt til kjønnet hennes. Hun kunne kjenne det renne safter fra henne og hånden hans kom tilbake, strøk henne og videt henne ut.

Fingrene smurte saftene opp mot anusen og fingrene hans trengte inn igjen og igjen. Ariana brydde seg ikke om hva som skjedde, hun kunne ikke huske sist hun hadde hatt orgasme sammen med John, og en slik følelse som nå hadde hun aldri kjent. Flere fingre fant veien inn i henne og han løftet kuken opp mot hullet hennes. Fingrene hennes gravde seg ned i setet og hun holdt pusten da han begynte å trenge inn i henne igjen. Saftene på kuken hans og saftene som var blitt smurt inn i henne, fikk musklene til å gi etter og han gled inn i henne. Hun kom med et lavt skrik, en blanding av smerte og nytelse, fingrene hans fant klitorisen hennes og gned den, mens kuken hans gled inn og ut. Det var ikke mulig å hindre at en ny orgasme omfavnet henne og hun lot den ri henne. Han vokste i henne og så eksploderte han, hendene hans la seg hardt om hoftene hennes mens sæden hans pumpet inn i henne og fylte henne opp.

Han falt bakover og hun fulgte etter, armene hans lå rundt henne og hun kunne ikke bevege seg bort fra ham. Begge pustet tungt og armene hans gled rundt henne og begynte igjen å stryke over kroppen hennes, denne gangen dro han korsettet ned og blottet brystene hans. Da han fikk se dem kjente hun at han igjen ble hard. Men så kom hun til fornuft. Hun hadde nettopp vært utro mot John, ikke bare det, men den personen hun hadde ligget med, var helt ukjent for henne. Hun dro seg ut av grepet og begynte å rette på klærne, før hun åpnet døren og kom seg ut. Svakt kunne hun høre han rope etter henne, men hun brydde seg ikke. Raskt løp hun over parkeringsplassen, heldigvis møtte hun ikke på noen på veien tilbake til bilen. Når hun kom frem til bilen dro hun opp nøklene og låste opp bagasjelokket, heldigvis hadde hun trent den dagen og glemt baggen i bilen. Nå tok hun ut håndkleet og la det i setet.

Hun var allerede våt og klissete ned over lårene, hun satte seg i bilen og startet den. Raskt kjørte hun ut av plassen og tilbake til huset. John var ikke hjemme enda, og hun løp opp på soverommet og hoppet inn i dusjen. Hun var rask å vaske seg og få bort alle luktene, før hun rev til seg klærne som lå på gulvet og stappet dem ned i en søppelpose. Søppelet ville bli hentet neste dag, så John ville ikke finne ut av dette. Hun gikk tilbake til soverommet og la seg i sengen. En bil kjørte opp foran huset. John var tilbake. Hun satte seg opp i sengen og grep en bok, håpet han ville tro hun hadde vært her hele tiden. Hun pustet fremdeles hardt. Ville han se det på henne? Ariana så opp da ektemannen kom inn på soverommet. Han hadde ikke lenger kostymet på, men en forretningsdress.

– Jeg ser du føler deg bedre, John smilte og gikk inn på badet. – Hvor er kostymet ditt? Ropte hun til ham. – Far hadde bestemt seg for å jobbe i kveld. Men jeg overtalte ham til å bli med på festen. Jeg ga kostymet mitt til ham. Hjertet stoppet i brystet hennes. Mannen i limousinen hadde vært svigerfaren.