Lyst | Kondomeriet

Lyst

«Følelsen av de sterke armene som tar tak i meg, vrir meg rundt på magen, dytter meg ned mot puten, (...) setter meg ut i et enormt stønn.»

Jeg hører bankingen på døren. Hele kroppen føles ukjent, det føles som om en annen har tatt over kontrollen, som om jeg selv blir dominert av en annen side av meg. Det banker igjen, han høres utålmodig ut, kanskje ikke så rart etter alt jeg har teaset med på snap. Jeg trekker pusten og lukker øynene, kjenner en frysning nedover ryggen og åpner opp.

Han står der på tredje trappetrinn, som alltid, men i dag går han fort opp til første trinnet. Hastende etter å ta meg. Jeg må smile, jeg ser og kjenner han vil ha meg. Men jeg nekter å miste masken så tidlig. Jeg gir han en bestemt dytt, og gir han et likegyldig blikk. Jeg snur meg og går med bestemte skritt mot rommet, klikkingen fra hælene og knitringen fra lær er det eneste som høres.

Han ser på meg med et blikk av anstrengelse, han biter seg i leppa og gransker meg med blikket, og jeg nyter det. Uten å miste masken kommanderer jeg han til å sette seg i senga, ta av seg skjorta og buksa.

Han adlyder. Klør seg litt usikker i håret. Perfekt, jeg har han akkurat der jeg vil.

Jeg strener bort til han, drar opp pisken fra de lårhøye bootsene og bruker den til å løfte opp haken hans. Jeg kikker han dypt inn i øynene med følelsesløse øyne. Slår pisken hardt mot bootsa så han rykker til. Jeg snur meg, går kort til kommoden og røsker opp tauene. Stanser foran han, leker litt med tauet mens jeg holder blikket hans.

Jeg gir han et lite smil før jeg stopper å leke med tauet, går mot han og strammer tauet mellom håndleddene mine. «legg deg ned» sier jeg når jeg står rett ved tåspissene hans. Han åpner munnen, men før han rekker lage lyd, kaster jeg tauet om nakken hans, setter meg over fanget, strammer til så han blir tvunget nærmere og se meg inn i øynene. «Hva var det jeg sa?»

Han ser opp på meg med et smil i munnviken. Endelig kan jeg kjenne kroppen hans mot min og det føles ut som om han setter like stor pris på det. Han forholder seg stille, men hendene hans begynner sultent å kjenne rundt på kroppen min, han beveger dem fra et godt grep om rumpa, til å kjærtegne brystene.

Han er på vei videre nedover kroppen min, men før han rekker å nå klitten, dytter jeg han hardt ned på sengen så ikke jeg selv blir fristet til å ta helt av.

Underlivet dunker, jeg kjente så altfor godt hva jeg hadde mellom lårene og hele kroppen sitrer etter det og hendene hans. Men jeg må beherske meg, det er min tur til å leke nå.

Mens jeg starter å binde opp hendene hans, lar jeg de blondekledde brystene mine lett stryke over brystet og ansiktet hans. Jeg kjenner tungen hans som prøver å nå nipplene mine, så jeg strekker de akkurat langt nok unna så han ikke når dem. Han prøver seg igjen, denne gangen med å løfte hodet og småbite etter nipplene.

Jeg stopper opp jobbingen med tauet og i en rask bevegelse tar jeg et bestemt tak i haken hans. «Ligg stille». Det er som om den andre siden av meg har tatt helt over. Jeg har aldri før hørt meg selv så streng og brutal i stemmen. Derfor gjør han som jeg sier. Jeg stiller meg opp i enden av sengekanten, kikker på de sterke armene som nå er bundet opp i hvert hjørne av senga.

Jeg ser videre nedover de stramme musklene til den deilige midjen og de veltrente lårene som også spiller under mine knuter. Jeg smiler fornøyd og går rundt sengen mens jeg stryker pisken over kroppen hans. Jeg stopper ved hodet, bøyer meg ned til halsen, puster lett og biter han lett i øret. Og bak hodet hans finner jeg frem blindfoldet.

Jeg knyter silkebåndet godt rundt hodet hans og begynner å kle av meg. Det eneste som høres i rommet er den evige lange glidelåsen på bootsene, knitringen når jeg tar dem av, lyden av bodyen min som kneppes opp fra bunnen og strikket som stramt fester opp en hestehale. Jeg finner frem det deilige glidemiddelet med favorittsmaken min.

Jeg setter meg igjen på fanget hans, men denne gangen leker jeg med han. Jeg griper håndleddene hans, biter han i leppa mens jeg sakte beveger kroppen min mot hans i en slangelignende bevegelse.

Hoftene mine ruller, jeg er altfor våt og glir nesten altfor lett opp og ned langs penisen hans. Jeg må bite meg selv i kinnet for å beherske meg, for å ikke bare la han skli rett inn i meg, ri han til jeg skjelver ukontrollert, hikste etter luft og kjenne hvordan hendene hans tar ordentlig tak i hoftene mine og kreve at de følger hans tempo.

Jeg løsner opp blindfoldet mens jeg kysser meg nedover halsen hans, fortsetter nedover brystet, magen, hoftene. Tungen og leppene mine teaser rundt den harde og pulserende penisen hans. Åh jeg skulle bare hatt han inni meg nå, tenker jeg, men jeg fortsetter å tease han. Jeg begynner å leke med ballene hans, kysse og suge forsiktig på dem, sakte føre hånden min nærmere penisen hans, bruke neglene for å kjenne på det som er mitt.

Jeg griper glidemiddelet, lar dråpene falle ned på penisen hans, legger meg ned, løfter blikket før jeg endelig fører han til tungen min. Jeg sørger for å tease han ved å holde blikket hans mens jeg leker rundt med tungen rundt tuppen. Jeg suger og sirkulerer tungen rundt hodet, tar et lett tak i penisen og begynner sakte å føre hånden opp og ned hele lengden hans.

Og så tar jeg hele han.

Jeg kjenner refleksene slå inn, lydene kommer ukontrollert ettersom jeg går dypere og dypere ned på han. Jeg ser musklene hans stramme seg, munnen forme et stort utpust og jeg kjenner han begynner å bevege seg under meg.

Jeg orker ikke motstå lenger, jeg reiser meg opp, befrir han fra tøylene og bare nyter. Tankene finnes ikke lenger, alt som finnes er følelsen av han. Følelsen av de sterke armene som tar tak i meg, vrir meg rundt på magen, dytter meg ned mot puten, glir inn i meg mens han tar et solid tak i hestehalen min som setter meg ut i et enormt stønn.

Han tar meg med deilig makt. Jeg klemmer bena sammen, klamrer fast til sengetrekket, skriker inn i puta. Han tar nok et grep i hestehalen, et grep som får meg til å reise meg opp fra puta og stønne høyt, uten filter. Et nytt grep om hoftene mine og vi begge utbryter et langt sukk.

Jeg kjenner han pulserer inni meg, jeg smiler.

Faen, han er for god.