Lyst og begjær

Den etterlengtede meldingen tikker inn: ”Hei, nå er jeg på vei til deg”. Jeg småskjelver av forventning i det du kommer inn døra. Du glir tungt inn i armene mine og vi møtes i et langt, vått kyss, slik vi oftest gjør. Det er sommer og varmt i været og du har på deg en tynn tettsittende bluse uten BH, og et lett og flagrende lårkort skjøt. Du er barbent og rett og slett rålekker. Jeg stivner nesten øyeblikkelig mot venusberget ditt og vet at du elsker å kjenne det. Mens vi kysser smyger jeg en hand inn under sjørtelinningen din og kjenner at du har på deg en liten string også, det blir til sammen tre plagg. Jeg kjenner at du er klissvåt i rumpesprekken og nedover lårene og jeg vet at det ikke er bare svette. "Du har vært kåt siden du kjørte hjemmefra vennen min", tenker jeg, mens jeg kjenner sexlysten velte opp i kroppen. Det har gått noen dager siden sist vi elsket, og varme deilige solbad har vel vært med på å få hormonene i sving.

Jeg skjelver av lyst og er i ferd med å miste beherskelsen. Du merker det, slipper leppene mine og smiler litt triumferende til meg. Du elsker dette. Jeg er vill av begjær når jeg vrenger opp skjørtet ditt og løfter deg med et rykk opp på kjøkkenbordet som tilfeldigvis er ganske ryddig. Du lener deg lett bakover og jeg trekker av deg stringen og sprer bena dine godt tilside slik at den deilige våte og nybarberte fitta di står vidåpen mot meg som en vakker orkidè som bare venter på å suge meg inn i seg. Og den trenger ikke å vente lenge. Du vet at jeg elsker i slikke fitta di godt og grundig før vi knuller, men akkurat nå er jeg så sprengkåt at jeg ikke orker å vente med å komme inn i deg.

Jeg river av meg shortsen og glir direkte inn i den åpne, klissvåte, herligheten din. Det er så godt for meg at jeg skjelver i knærne og må holde meg fast i bordkanten. Du kaster hodet bakover og nærmest skriker ut en langt stønn. Jeg hører du prøver å si noe til meg, men jeg oppfatter ikke noe av det, jeg er allerede midt inne i orgasmen, jeg synker inn i ev vanvittig storm av nytelse mens jeg skjelver i kramper av vellyst samtidig som jeg spruter deg full.

Omsider får jeg syn og hørsel tilbake og jeg ser at du stirre vantro opp på meg. -Hva hendte nå da? Jeg har aldri sett det har gått så fort for deg. Jeg orker ikke å svare nå, i stede løfter jeg deg opp og bærer deg inn i sengen, tar av deg resten av klærne og kysser deg ømt og vått mens jeg ser inn i de vakre øynene dine. Så slipper jeg leppene dine og begynner i stede å suge puppene dine. Småbite deg i vortene og du ”maler” av vellyst når jeg tykker de stive kuken min mot låret ditt og jeg merker at du virkelig er kåt nå. Du hikster og skjelver når jeg flytter munnen min ned til dine hovne kjønnslepper og gjør et prøvende drag med tungespissen over din struttende klitoris. Jeg gaper over hele våte vakre musa di og lar tungespissen fortsette å leke med klitoris samtidig som jeg lar en tommelfinger trykke lett mot lukkemuskelen i rumpa di.

Du spenner deg mot meg og jamrer av vellyst. Nå kjenner jeg at kuken min står for fullt igjen, du hyler av fryd når jeg kommer oppå deg og lar meg sakte gli helt til bunns i den varme, glatte, velkjente og akkurat passe trange åpningen din. –skapt for meg tenker jeg. Jeg vet at jeg kan holde meg lenge denne gangen og gleder meg til å at det går for deg. Jeg vil nyte hvert enest sekund av orgasmen din, like mye som deg.