lyssky fantasi | Kondomeriet

lyssky fantasi

Jeg lå hjemme her en natt og fantaserte mens jeg lette etter en god unnskyldning til å leke med meg selv.. jeg tenkte på han som jeg hadde skrevet litt snuskete mld med de siste dagene.. jeg møtte han helt tilfeldig, spennende.. han er litt yngre enn meg, har aldri synes d har vært aktuelt før,men han hadde en seksuell utstråling.. han har sagt han skal komme og overraske meg en natt..det er nok derfor jeg ikke har låst dørene på en uke.. ;) så da ligger jeg der på magen,med rumpa i været og vibratoren er inni meg.. d er rett før jeg kommer da jeg hører en som kremter.. "jaså, det er dette du driver med på natta" jeg synker sammen og prøver stille å ta fatt i dyna.. han griper den før jeg får den.. "nei denne får du ikke på en stund, jeg vil se deg gjøre deg ferdig..!!!!"

Han løftet meg opp på knea igjen og lot vibratoren skli inn i meg igjen.. la to fingre på klitoris og jobbet med rytmen min. jeg kom så det ristet i hele meg, da jeg sank sammen flyttet han hånden sakte, kjente hvor våt jeg var før han trakk seg bort.. begynte og ta av seg klærne sine, men stoppet før han hadde tatt av seg boxeren han hvisket inn i øret mitt "jeg vil prøve hvor lett den vibratoren sklir inn i deg".. brutalt snudde han meg rundt og dyttet den opp.. jeg vridde meg i velllyst..

Tagg han om at han skulle la meg få han.. han tok av seg boxeren og jeg trodde jeg skulle få hele han .. men nei.. han ba meg suge han.. det dryppet av meg når jeg satt meg på kne foran han. han var meget velutstyrt.. så deilig og suge pikk.. jeg drev på lenge, masse fukt og mye tunge til slutt fjernet han meg og fikk igjen pusten.. jeg la meg ved siden av han og ventet i spenning.. hendene hans søkte over hele kroppen min..

Kjente på runde pupper,bet i nipplene, tok nedover magen,mens han kysset over hele kroppen min .. han lot meg vente lenge, likte at jeg lå å tagg etter han.. til slutt la han seg over meg, sank dypt inn i meg og lot meg kjenne på han, sterke armer som lå rundt meg, deilig manne kropp som lå over meg.. jeg var helt på bristepunktet da han ikke lot meg vippe over ble jeg helt gal...

Han hvisket "du har alt fått en, du får pent vente"han skulle bli kjent med fitta og kroppen rundt den.. etter han hadde fristet meg lenge nok trakk han seg ut av meg, jeg må ha sett desperat ut for han begynte nesten og le.. tok tak i hoftene mine snudde meg rundt på magen samlet bena mine og letta litt på rumpa mi..

"ligg sånn" .. han var nesten litt streng.. å, det sitret i hele meg.. da han kom tilbake la han seg over meg og trengte inn i fitta mi, plutselig lurte han en hånd inn under meg og la ett vibrerende egg mot klitoris.. "lek med deg selv, la meg kjenne du trekke deg sammen rundt meg når orgasmen kommer.. jeg lot egget skli sakte over og kjente at han burde ikke vente lenge.. han jobbet seg mot klimakset sitt,men når han kjente jeg begynte og komme så stoppet han opp, lot min orgasme hjelpe han over i sin egen... han forsterket min sinnsykt og for første gang sprutet jeg.. helt fantastisk .. han lå over meg en stund og bare kjente på meg så rullet han seg over på siden og begynte og stryke.. vi sovnet tett sammen ...