Lørdagskvelden

Etter en fest på lørdags kvelden hadde kompisen min klart å ta med en dame hjem til leiligheten min, leiligheten er ikke så stor sånn at jeg lå allerede i sengen min da kompisen min fra Tromsø kom hjem med en virkelig deilig dame. De var småfulle inn døren og trodde vel ikke at jeg var våken, for de gikk rett bort på sovesofaen jeg har på rommet mitt.

Der kastet hun Andreas ned på sengen og dro av han buksene, han ble litt nølende da han så at jeg lå i rommet. Men man kan mildt sagt si at hu fikk han til å roe seg ned. For hun tok tak i kukken til Andreas og begynte å stryke den varsomt. Jeg kunne se at Andreas digget det rått og enda mer da hun puttet kølla i munn. Det virket som hun aldri hadde gjort noe annet. Hun slapp taket på andreas sin pikk og stillte seg opp på gulvet, hun startet med å ta av seg toppen sakte, før hun tok av seg skjørtet og til slutt fikk tatt av seg sin BH. Da fikk jeg se at hun hadde noen fantastiske pupper.

Den deilige dama hadde til og med gått uten truse på byen. Hvorfor kunne ikke jeg møtt ei sånn jente? Jeg følte at hele situasjonen ble surrealistisk for her lå jeg å så på det som føltes som live porno. Men jeg kunne ikke snu meg bort og jeg kunne ikke unngå å merke at jeg ble sjalu da jeg lå der under dyna mi med en kukk som var så hardt at det kjentes som den skulle sprekke. Så jeg måtte ta tak i situasjonen, siden jeg fortsatt var litt i fin slag selv klarte jeg å samle nok selvtilitt, jeg tenkte litt på hvordan jeg kunne angripe situasjonen.

Jeg og Andreas har snakket om å dele en dame før så det hadde vel gått i orden for han. Mens Andreas lå naken på ryggen med jenta stående på alle fire å sugde han, reiste jeg meg opp fra sengen og snek meg innpå bakfra på hu. Jeg satte meg ned bak hu og tok hun på ræva, hun skvatt til og snudde seg. Hun så på meg, hjertet mitt banket villt av spenning på hva som kom til å skje.

Til min største glede snudde hun seg bare tilbake og fortsatte å suge Andreas sånn at jeg kunne ta vare på henne. Jeg tok den høyre hånden min fra rompa og strøk den sakte mot kjønnet hennes. Når jeg kjente på musa hennes var den kjempe våt, jeg startet med å stryke den forsiktig med hånden. Tålmodigheten min var kort etter å ha ligget å sett på slik at jeg tok bort hånden min og puttet kukken min i fitta hennes.

Så der sto jeg da og tok dama i doggy mens hun sugde Andreas. Det tok ikke lange tiden før alle tre nærmet seg et høydepunkt, slik at jeg og Andreas bytta litt plasser. Dama kunne virkelig å suge, munnen var omtrent bedre enn fitta. Andreas slet litt med å komme inn i fitta hennes med sin Nordnorske konge kobra, men merka fort når han klarte det. For hun startet å riste og hun ristet med jevne mellomrom. Hu ble super ivrig hver gang hun fikk orgasme.

Da tok det ikke lange tiden før jeg kom inn i munnen hennes, hun svelget alt det jeg kom med. Og da jeg skjønte at Andreas også hadde kommet ble det god stemning og Andreas holdt opp hånden. Jeg gav han en high five og la meg strålende fornøyd tilbake i sengen min.