Litteraturklubb - del 2

"Jeg var sprekkeferdig av kåtskap men måtte bare holde meg. I morgen skulle vi jo få besøk av Tonje og det ville jeg være med på..."

Dette er del 2 av denne erotiske novellen. 

Dagene fram mot lørdag var uutholdelige. Kona som vanligvis er så tilbakeholden begynte å gå toppløs i stua på kveldene og strøk meg rett som det var over bulen på buksa mi. Jeg forsøkte å smyge fingrene under skjørtet hennes men fun feide meg vekk. Den karen du har i buksa skal være klar til lørdag. Ikke prøv deg før!

Jeg ble kåtere og kåtere og forsøkte forsiktig å få meg et lite runk etter at vi hadde lagt oss fredagskvelden. Men kona sov ikke som jeg trodde og kommanderte meg til å stoppe. Hold hendene unna, ellers blir det ingenting på deg i morgen! Jeg var sprekkeferdig av kåtskap men måtte bare holde meg. I morgen skulle vi jo få besøk av Tonje og det ville jeg være med på!

Klokken gikk langsomt mot 4 og i tretiden gikk jeg for å ta meg en dusj og barbere meg. Da jeg sto ut av dusjen sto kona med fitta dekket av barberskum og høvelen min i hånda. Pikken skvatt til og jeg kjente gleden av å endelig skulle få se henne hårløs der nede. Jeg spurte om jeg skulle hjelpe henne og hun svarte bekreftende. La seg på rygg og spredte bena. Jeg barberte forsiktig vekk alt håret rundt hennes deilige grotte og tørket av henne. Hun reiste seg opp og tok på seg en lekker liten g-streng og stayup-strømper og en matchende silke-bh.

Pikken sto nå som en spett og idet hun hadde fått på seg
et kort skjørt ringte det på døren.

Tonje var kommet. Kona gikk for å åpne og jeg fortet meg med min egen barbering. Idet jeg var ferdig hørte jeg stemmer på utsiden av badet. Det var Tonje som spurte: nå, har du fått liv i ham igjen? Sjekk selv, sa kona og åpnet døren. Der stod jeg med en kjempereisning og Tonje kom rett bort og klemte rundt den. Satte seg på huk og tok den i munnen. Masserte baller og roterte tungen over hodet mens hun runket meg lett. Jeg stod i total nytelse mens kona stod ved døren og smilte. Og etter et par minutter var det ingen vei tilbake. Jeg sendte hele ladningen i Tonjes munn mens jeg stønnet. Hun svelget unna alt, reiste seg og gikk bort til kona og gav henne et lagt kyss. Godt jobba, sa hun.

Kona tok av seg skjørtet og Tonje kledde også av seg til de begge stod i bare truse og BH. Tonje hadde strømper med hofteholder og med de deilige puppene sprengede mot BHen var det et fantastisk syn. Jeg syntes jeg kunne se antydningen til fuktighet i konas truse så Tonjes behandling av meg hadde ikke gått ubemerket hen. Tonje åpnet vesken og tok ut en svart liten sak. Gikk bort til kona, vippet trusen ned og førte den inn. Den svuppet raskt på plass, så her var det vått, ja.

Det er lørdag, jeg vil ha vin! Utbrøt Tonje. Vi var enige og gikk innom kjøkkenet for å hente en Chablis før vi satte oss i stua. Jeg kunne se kona gikk litt underlig og kjente nok på det som satt i fitta. Vi drakk etpar glass og pratet om løst og fast før Tonje fant fram mobilen og styrte litt. Hun gliste mot kona og trykket på skjermen og kona rykket til. Vibrator med fjernkontroll. Kult. Jeg tok et glass til mens Tonje lekte litt med mobilen og kona satt mer og mer urolig og kom med små utrop. Jeg kjente pikken reagere på dette og der satt jeg plutselig med en kraftig reisning mellom disse to halvnakne damene.

Jeg hektet løs Tonjes BH og begynte å leke med de fantastiske brystene.

Kysset og bet niplene til de sto stive i været. Kona kikket på oss og rykket til. Pikk! Jeg vil ha pikk! Brølte hun. Reiste seg opp og trakk ut vibratoren som var av en type som stimulerte klitten så vel som grotten.Hun la seg på rygg i sofaen og sprikte med bena. Jeg gikk bort og trengte meg til bunns i et eneste støt. Kona hikstet og ropte på mer. Jeg peiset på det beste jeg kunne. Tonjes hånd fant ballene mine og masserte dem før hun plutselig helte noe kaldt over rumpesprekken min og viste meg en plugg. Hun flirte og stappet den bestemt inn i rumpa mi. Jeg kvakk til men kom kjapt til meg selv og fortsatte rittet. Stimuleringen der bak kombinert med min hylende kone og den deilige strammingen run kuken gjorde sitt. Jeg jukket til i to-tre harde tak for å komme helt til bunns og tømte meg i min kone.

Tonje dro meg til siden og la seg ned. Slikket kona ren og tok til å bearbeide klitten. Og da kom hun med et vræl. Så høylytt har hun aldri vært i senga før, det er sikkert. Jeg måtte bare sjekke, og en rask føling mellom Tonjes ben bekreftet at dette hadde varmet henne godt opp. Trusen var dyvende våt og da jeg lirket en finger under trusekanten skvatt hun til. Jeg fuktet fingeren med fittesaft og beveget meg bakover og begynte å massere rumpehullet. Hun stønnet og bøyde hodet bakover og gav meg plass. Kona begynte å massere puppene og småbite i niplene. Tonje stønnet høyere. Jeg stakk en finger forsiktig i henne der bak og begynte å massere rolig. Hun stønnet stadig høyere og situasjonen gjorde underverker med pikken min som nå begynte å nærme seg klar til dyst.

En finger til og et lite skrik. Og et stønn. Dette liker hun.

Jeg reiser meg opp på kne og setter meg mellom lårene hennes. Trekker av henne trusen og bøyer meg fram. Fanger klitten med munnen og leker litt. Hun rykker til igjen. Slikker litt og lar sakte tungen bevege seg nedover. Lar den rotere rundt anus før jeg stikker den inn og tungepuler rolig. Så tar jeg bena hennes godt fra hverandre og løfter dem opp. Legger en pute under rumpa hennes og setter pikken mot det ventende hullet. Kona smiler og flytter hendene ned fra brystene hennes og begynner å erte henne rundt klitten. Tonje begynner å vri seg mens hun stønner stadig høyere.

Til slutt kommer det: Ta meg. Få kjenne deg i rumpa! Jeg stikker den stive staken inn, centimeter for centimeter. Venter litt og fortsetter. Etter kort tid er jeg helt inne. Kona har nå funnet klitten hennes og leker med den med langsomme bevegelser. Jeg vinker til henne at hun skal sette seg over Tonje og hun setter seg overskrevs og lar Tonje få fri tilgang til fitta. Hun begynner å suge og kona ynger seg. Jobber videre med Tonjes fitte, og nå er jeg så kåt at jeg ikke kan vente lenger. Begynner å pule henne i langsomt tempo men må snart øke på. Tonje ynker seg såvidt hørbert far konas fitte og hun på sin side sitter med lukkede øyne og småklynker mens hun presser seg ned på Tonje.

Nå starter jeg for alvor. Synet av disse kvinnene som bearbeider hverandre kombinert med pikken i Tonje stramme rumpe gir meg ingen annen mulighet enn å kjøre på, så nå er rittet i full gang. Jeg kjører pikken så hardt og dypt jeg kan og etter noen minutter eksploderer jeg igjen. Jeg er ferdig! Men de to fortsetter å nyte hverandre til ennå en orgasme. Helt ustoppelige kvinner her! Og så kommer kommentaren fra Tonje: tror han trenger å knulles. Grundig. Men da må han nok bindes fast. Har strap on hjemme. Hva sier du? Kona rødmer lett og jeg skjønner at hun tenner på ideen. Hun griper hardt om balle mine. Og svarer: han her er tilgjengelig når det måtte passe. Neste helg? Joda, litteraturklubber skal man ikke kimse av...

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: