Litteraturklubb - del 1 | Kondomeriet

Litteraturklubb - del 1

"Jeg ble jo litt nysgjerrig, og listet meg inn i stua. Og der var de. Alle sammen? Nei. Kona og Tonje. Bare de to. Og svært lite klær. Tonje lå over kona i en nydelig 69 stilling og de nøt tydeligvis hverandres tunger og smaker i fullt monn."

Torsdag kveld og bokklubb. Kona og hennes venninner har en gruppe hvor de leser bøker og samles en gang i måneden for å diskutere og sette opp neste måneds 'pensum'. Jeg pleide å holde meg unna. Hjalp til med maten men så stakk jeg til byen for noen øl og en rolig stund for meg selv. Det er jo helt utrolig hvor mye kakling det kan bli av 8-10 kvinner i 40-årene kombinert med litt vin.

Uansett. Jeg tømte min andre øl og tok bussen hjem. Klokken var bare rundt 10 så jeg regnet med å måtte luske meg inn i medierommet for å se en film mens diskusjonen fortsatte i stuen. Det var merkelig rolig i huset, men det brydde meg jo ikke noe særlig. Gikk inn i medierommet og fant fram en av mine favorittfilmer og gjorde meg klar til to timers avslapning. Men en øl hadde jo ikke akkurat skadet. Så jeg tenkte jeg kunne snike meg opp og ta en fra kjøleskapet uten å forstyrre seansen.

Som tenkt så gjort. Stille opp trappen og til kjøleskapet. Hentet en øl og begynte returen. Og da hørte jeg lydene. Jeg hadde ventet en gruppe diskuterende kvinner, men det eneste jeg hørte var en anstrengt sukking. Jeg ble jo litt nysgjerrig, og listet meg inn i stua. Og der var de. Alle sammen? Nei. Kona og Tonje. Bare de to. Og svært lite klær. Tonje lå over kona i en nydelig 69 stilling og de nøt tydeligvis hverandres tunger og smaker i fullt monn. Jeg hadde vanskelig for å tro det jeg så.

Kona var jo vanligvis temmelig forsiktig seksuelt og det var ikke mange gangene jeg hadde fått henne til å suge meg. Men her lå hun altså å slurpet i seg en venninnes fitte mens hun ble tilsvarende behandlet av Tonje. Jeg ble litt satt ut av det jeg så. Her er det bare å lure seg vekk, tenkte jeg. Regnet ikke med at de ville sette pris på oppmerksomhet. Men så var det naturen, da. Om noen tror det går an å se to kvinner ligge og suge hverandre uten at pikken reagerer tar de kraftig feil. I alle fall for min del.

Det banket i buksa og pikken tryglet om frihet. Jeg måtte adlyde.

Kledde av meg og satte meg i lenestolen for å nyte showet. Og det må sies at jeg fikk valuta for pengene her. Et herlig intenst lesbeshow jeg aldri hadd trodd kona var i nærheten av å hverken ønske eller gjøre. Jeg satt med en hamrende pikk og så de ble mer og mer vågale med hverandre. Kona - slank og relativt høy - løftet Tonje opp i knestående og slikket hele området fra klitoris til anus. Tonje er en normalt høy kvinne (165?) med deilige faste og store pupper som jeg mang en gang har runket til i nattlige fantasier. Nå sto hun spredt foran meg meg puppene svingende mens kona begynte å massere henne bak med en dildo. Tonje stønnet og ba om mer og kona var ikke vanskelig å be. Besluttsomt støtte hun dildoen inn i den ventende fitta og dette ble mottat med høylydte rop om enda mer. Og det fikk hun.

Kona dundret dildoen i henne gang etter gang mens puppene slengte og etter noen minutter skrek hun ut i en orgasme. Nå var det konas tur og hun ble lagt på rygg mens dildoen ble funnet fram på ny. Tonje førte den inn og begynte et hardt knull. Jeg satt med pikken i hånden og fikk nå fullt innsyn i fitta og rumpa til Tonje der hun behandlet kona mi. Da klarte jeg ikke å holde meg lengre. Jeg reiste meg opp, gikk bort og spurte: kan flere være med på denne leken? De kvakk til og begynte å dekke seg til med dynen men det var jo alt for sent. Jeg sto med pikken struttende og etter litt fant de ut at de gjerne ville fortsette. Kona la seg på rygg og forlangte at jeg pulte Tonje mens hun tok henne med dildoen. Jeg var ikke vanskelig å be.

Hun sto på alle fire med ansiktet begravd i min kones fitte mens hun jog dildoen inn og ut. Pikken lekte seg oppover fitta og jeg skulle til å trenge meg inn da Tonjes hånd grep om staken og førte den mot sitt andre hull. Jeg trodde jeg skulle svime av. Der står den deilige dama jeg har fantasert om gang på gang og så forlanger hun å bli pult i rompa! Det var første gang jeg hadde fått lov il å ta noen bak, så den sjansen lot jeg ikke gå fra meg. Lirket pikken inn og støtte forsiktig mens Tonje hylte. Var det vondt? Nei! Hun ropte: ta meg nå. Hardt! Pul rompa mi så jeg kjenner det! Kona snudde seg rundt og begynte å slikke fitta hennes mens jeg fant fram til puppene jeg så lenge hadde fantasert om. Tonje ulte av kåtskap.

Jeg dundret pikken i rompa hennes for det jeg var god. Kløp de harde niplene og hun kom som en foss. Jeg klarte heller ikke mer og tømte meg med et brøl. Jeg trakk meg ut, og der lå kona og slikket fitta og jammen jepjet hun ikke i seg sæden som rant ut av Tonje. Hva gikk av den pripne kona mi? Hun grep pikken og slikket den ren og sa:det der både så og hørtes godt ut. Neste gang er det min tur. Jeg trodde ikke mine egne ører.

Jeg la meg på rygg og kona fortsette sugingen som jeg nesten aldri før hadde fått oppleve.

Og da Tonje satte seg overskevs over ansiktet mitt og tvang fitta si nedpå var det ikke lenge før reaksjonen kom. Jeg sugde det jeg var kar om og nøt den uvante fittesmaken i fullt monn. Hun hadde deilige rosa kjønnslepper og en trang fitte som jeg tungepulte litt før jeg stakk først en, så to fingre inn i. Hun jukket imot og begynte å riste i hele kroppen før hun skrek ut og sank sammen. Nå var det kona som kom seg på alle fire med stussen mot meg. Jeg var helt lamslått og lurte på om hun mente alvor. Men hun sa: pikken din er klar til aksjon, og jeg vil ha deg i rompa! Jeg kunne knapt tro mitt hell denne dagen og dirigerte raskt den sprengkåte pikken mot hullet. Var litt nervøs siden dette var hennes første forsøk og tok det svært forsiktig. Men det varte ikke lenge før hun jukket tilbake og ropte ut: Pul meg som du pulte Tonje! Jeg vil kjenne hele den harde pikken i rumpa mi! Ta meg! Da var det jo ikke annet å gjøre enn å følge kommandoen.

Jeg satte i gang et hardt ritt og lot konas rumpe få en skikkelig omgang med en pikk som verket av kåtskap og lengtet etter å tømme seg i hennes bakre hull. Mens jeg red henne begynte jeg å fingre fitta og Tonje kom over og begynte en massasje av puppene. Nå klarte jeg ikke å holde meg lengre og tømte ladningen i henne mens jeg ropte av velvære. Da kom hun også. Og som hun kom! Hun sprutet utover hånden som behandlet fitta mens hun ristet og skalv. Hun sprutet! Dette var virkelig en dag for nye opplevelser. Utmattede sank vi sammen og lå alle tre og kjælte forsiktig med hverandre. Jeg lå mellom dem og kunne leke litt med begge puppesettene. Himmel!

Jentene rullet over og kysset hverandre mens jeg masserte puppene deres. Kona rullet over på rygg og spredte bena så langt hun kunne. Fitta var plaskvåt og da jeg forsøkte å leke litt der nede rykket hun til og fortalte at nå var det nok. Men hva sier du, Tonje. Skal vi ta en litteraturkveld bare du og jeg til helgen? Tonje lente seg over og tok den slakke pikken sin i munnen. Lekte litt og reiste seg opp. Jeg er klar, sa hun, men tror du han blir? Det skal jeg fikse, svarte kona. Klokka 4 på lørdag?

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: