Lesbisk poesi

Jeg kler av henne sakte. For å pirre. Oss begge. Saktere. For å pirre mer.

En halvsvett kropp møter meg i døren, masturberende. Et sløvt, kåt blikk. Jeg vet hva hun vil. Jeg vil. Jeg kler av meg jakken, den er kjølig grunnet snøen. Jeg tar rundt henne, klemmer lett på rumpen hennes, kjenner over ryggen, den er klam. Ikke våt, bare nesten. Gåsehud. Vi rygger inn på soverommet, gjennom en trang gang. Den trangeste jeg har vært borti. Hun stritter så vidt imot, bare for å pirre meg. Hun vet hvilke knapper hun skal trykke på. Et øyeblikk tror jeg nesten hun ikke vil, men hun leker med blikket, tar meg rundt livet og ber meg ta henne, hardt. Hun hvisker meg lett i øret, med mye pust, det gir meg frysninger, men jeg nekter å adlyde hennes overkåte ordre.

Jeg skremmer henne lett ved å ta henne hardt rundt de følsomme håndleddene. Spør henne om hun vil bruke håndjern, men venter ikke på svaret – bare følger mine egne ønsker. Hun stritter lett imot, nekter med kroppen, tillater med kroppen. Tvetydig. Jeg følger instinktet. Jeg strekker meg etter de rosa håndhjernene, og de sorte, begge med pels. Kan jeg ta pelsen av? Jeg vil gjøre henne vondt, godt. Jeg vil binde henne fast i begge ender. Hender. Føtter. Jeg vil ha kontroll. Jeg kjenner lukten av henne, mens hun ligger på magen. Den nydelige dunsten, blandingen av Jean Paul parfyme og fitte. Våt, klam fitte – og hun er fortsatt påkledd. Klærne kan ikke tas helt av. Håndjernene kommer til å stoppe klærne, ytterst, ved de myke håndleddene. Så myke, jeg vil slikke dem. Det egger. Det hisser meg opp. Ekstremt. Jeg kjenner det stikker i klitoris. Godt. Nydelig. Jeg kan ikke beskrive. Vondt. Deilig. Ordene stopper. Jeg fantaserer. Jeg stønner lett av lysten på henne. Prøver å skjule det, men det er umulig. Jeg klarer ikke holde igjen. Og hun har ikke en gang rørt meg. Bare sett. De øynene. Leppene hennes. Under nesen. En bøy. Oppover. Som et avkast. Pekende mot meg. Elskende. Forførende.

Jeg kler av henne sakte. For å pirre. Oss begge. Saktere. For å pirre mer. Jeg knepper opp brystholderen hennes, uten vanskeligheter. Jeg løfter cupen rolig av hennes stive brystvorter og ser brystene falle i sin naturlige plass. Nydelig. Jeg kysser dem forsiktig, rundt brystvorten. Jeg slikker midtpunktet lett, suger, som hun liker det. Jeg drar trusen hennes ned over lårene hennes, jeg kjenner den er klam, fester seg litt i leppene hennes. Den marineblå trusen er mørkere der vagina ligger, i midten. Jeg sender henne et lengselsfullt blikk. Jeg drar den over leggene og legger den forsiktig på anklene hennes, over de sorte håndjernene. Øynene hennes ber meg rive av henne klærne, hardt. Voldelig. Men jeg vil ikke. Jeg vil være forsiktig i dag. I kveld. I hvert fall nå. Jeg vil elske med henne. Rolig, forførende, sensuelt, kjært. På samme tid er det lite som stopper meg fra å halvveis voldta henne. For jeg vet hun vil, jeg ser hun vil. Øynene hennes forteller meg mer enn hva hun selv vil innrømme. Øyelokkene legger seg over iris som et mykt teppe av begjær. De hyler i stillhet. Varmt. Kaldt. Ta henne. Jeg må nesten gråte. Teatralsk. Smil til det skjulte kameraet.

Jeg smører henne inn med glidemiddel, Eros fra Kondomeriet, kun det beste. Hundre og nittini kroner, hundre og uendelige timer med deiligheter. Nytelse. Kjærlighet. Elskov. Jeg lar den myke konsistensen erte meg, mens jeg føler meg fram over brystet hennes, langs magen, ned til den indre siden av lårene hvor jeg vet hun er følsom. Jeg stryker forsiktig over det mest følsomme og lar hendene gli over lårene, leggene og ned mot fotroten. Jeg vet hun elsker å bli massert nederst. Det er ikke bare pirrende, det er nytt. Jeg kysser henne lett på fotbladet og stilner mens jeg avventer reaksjon. Håpefullt. Lengtende. Merker hun at jeg bøyer meg for henne? Merker hun at jeg elsker. Elsker. Alvorlig. Og kåt. Jeg ber henne inn i meg, selv om hun ikke kan berøre meg. Hun er fanget. Saftene sildrer ut av meg. Jeg vet hun vil smake. Ta. Føle. Jeg kjenner at hun vil ut av lenkene, at hun vil ta meg, nå, min tur. Jeg avventer litt, jeg vil hun skal ville enda mer. Jeg vil se henne villere enn noen gang. Jeg vil se dyret inni henne, jeg vil hun skal rope. ”Slipp meg løs!”. Ingenting er som ei våt, nybarbert fitte.

Jeg løsner lenkene som holder henne borte fra min kåte kropp. Hun strekker seg opp og vil bare kaste meg over på siden, men jeg legger vekten på henne, overmanner den kåte skapningen og presser henne ned mot det våte lakenet igjen. Hun stønner høyt og river lett i håret mitt. Tvinner fingrene inn å de lange lokkene mine, tar hardt rundt nakken min og presser meg ned mot hoften hennes. Stønn. Jeg føler meg fram mellom lårene hennes, ser hennes lepper komme til syne. Jeg nyter synet av en våt fitte. Jeg bøyer meg sakte mot den, leker med tungen ved siden av det mest følsomme. Lar den gli over på tvers av hennes sensitive klitoris. Kysser hennes indre lår lett. Ertende. Hun presser seg mot meg. Lengtende. Jeg kveles av meg selv, min tunge pust. Mine stønn. Alene, med henne. Jeg vil knulle henne, mer. Jeg skriker etter mer, beskjedent, fryktløs. Jeg biter meg i leppene for ikke å skrike, stønne, rope. Hun ber meg spre beina mer. Lengre. Videre. Jeg gjør som hun befaler. Jeg trodde jeg var på topp i kveld, men hun er min overordnede, min sjef, min sadistiske leder. Jeg kan ikke vri meg unna, jeg vil ikke. Jeg vil hun skal ta meg. Hardt. Hardere. Ikke be meg slutte, du kan ikke be meg slutte. Det stemmer. Jeg vil bare hun skal ta meg hardere. Stikke fingrene lengre inne. Vri tunga i utenkelige stillinger, ønske å slikke, hardt, voldelig, forsiktig, kjært. Jeg vet ikke hva jeg vil, annet enn at hun skal ta meg. På sin måte. På hennes måte. Jeg vil hun skal la meg slippe løs, den ville jeg er, den kåte jeg er. Det er skremmende. For jeg vil aldri kunne dette, som jeg kan nå.

Jeg stønner. Høyt. For høyt. Hører naboene meg? Jeg tror det, jeg håper det, jeg vil det. Hør meg. Hør meg nyte. Min kjære, min elskede. Min elsker. Kjærlig, lesbisk poesi. Så sensuelt, så forsiktig, så rått. Uredd livnærer jeg meg på hennes lyst, hennes skjelvende kvinnelemmer. Føl meg, jenta mi. Huden hennes, den myke, forførende - bare ved tanken. Å kjenne ujevnheter, små ubarberte hår, stikkende – uforklarlig opphissende. Et sirkus av følelser. Elsk med meg! Hun vibrerer. Musklene mine rister av opphisselse. Vi rister, sammen. Hun ser rett gjennom meg. Som våre leker av glass. Peg Twirl, Spinal G. Delikatesser. Nydelige av følelse, av syn, som pyntegjenstander - bruksgjenstander. Ikke bare dem, dobbeldildoen lengter etter oss begge, den er rosa. Upassende, passende. Ikke for tykk, tre komma fem centimeter tykk og nok lang til å rekke mellom oss når vi ligger fitte mot fitte, eller rygg mot fitte. Våt mot hverandre, mens hun drypper på meg mellom de vide lårene, stort sett alltid på topp. Jeg liker det. Jeg vil bare holde rundt henne, hardt, hardere. Jeg vil ta henne i den trange ræva hennes. Glinsende. Kjenne det stramme rundt fingrene mine, trangt. Deilig. Glidemiddel over det hele. Vått. Uvått. Spennende. Ugrasiøst. Virkelighet. Anbefalt glede, skremmende glede, jeg vil sprute på henne. Kvinnelig ejakulasjon. Uhørt. Dristig. Jeg lar meg forføre av hennes yndige skapning. Kom ned fra din pidestall og ta meg, gullhår!

Hun ber meg snu meg. Legge min våte fitte over fjeset hennes. Fuktig jente. Hun ber meg bevege hoftene, sakte, rolig. Pent. Hun ber meg oppføre meg pent. Snill pike syndrom. Jeg vil ikke være en snill pike, jeg vil være slem. Som hun, og jeg, ønsker. Jeg roper av smerte, nytelse, smerte – jeg vet ikke. Deilig er det, uansett hvordan du vrir og vender på det. På meg. - Vri. Vendt. Roter. Meg. Du elsker. Jeg tar meg en røyk og lar den brenne. Ser røyken stige og tenker over dagens erobring.