Lesbian lovers | Kondomeriet

Lesbian lovers

Det halvnakne kvinnen kom mot meg med stødige skritt. Jeg dro av meg singleten min og de slitte jeansene og tok tak i armene hennes i det hun ga fra seg et lite stønn.

Hun sto på andre siden av rommet. Andre ville ha oversett henne, men ikke jeg. Hennes lange, krøllete hår som snodde seg rundt skuldrene hennes, hennes grønne øyne som skinte som smaragder mot lyset i taket, leppene hennes, kroppen hennes. Jeg var som forstenet der jeg sto og beundret hver centimeter av den gudommelige skikkelsen bare meter unna meg. Plutselig snudde hun seg, og øynene våre møttes. Hun smilte uskyldig og så ned. Jeg gikk bort til henne og rørte ved hånden hennes. Hårene reiste seg på armene hennes og fra munnen hennes kom det et lite stønn. Hun så på meg. De grønne øynene hennes var som en dyp mørk skog fullt av eventyr og lyst. Jeg kjente den kalde søte pusten hennes mot halsen min.

Hun luktet som nysprungne vårblomster mot en tidlig sommernatt. Selv om lokalet var overfyllt av mennesker var det akkurat som om det var kun oss alene i hele rommet. Alt gikk i sakte film og jeg kunne se det glitre av huden hennes når hun snurret i takt med musikken. Når sangen var ferdig gikk vi ut og tok en taxi til min leilighet. Hun tok av seg pumpsene sine og jakken sin slik at hun ble stående i kun den hvite sommerkjolen sin. Jeg kunne skimte BH-en hennes gjennom den svakt gjennomsiktige kjolen. Lukten hennes fylte rommet og jeg følte meg beruset. Jeg gikk bort til den store sovesofaen min som sto omtrent midt i rommet og da jeg snudde meg så jeg at kjolen hennes falt mot gulvet. Det halvnakne kvinnen kom mot meg med stødige skritt. Jeg dro av meg singleten min og de slitte jeansene og tok tak i armene hennes i det hun ga fra seg et lite stønn.

Hun tok av meg BH-en og og kysset meg på brystene. Jeg dyttet henne ned på sofaen og kysset henne forsiktig på kinnet. Jeg åpnet BH-en hennes forsiktig og beundret de velformede brystene hennes. Jeg kysset henne på pannen, på kinnet, på øret. Hun unslapp stadige små stønn. Jeg kysset henne på munnviken og kunne kjenne et smil dannes på leppene hennes. Jeg beveget meg nedover. Jeg kysset kragebeinet hennes, brystene hennes, brystvortene hennes. Sakte nermet jeg meg trusene hennes. Jeg dro de av med tennene mine mens jeg hadde hendene mine på hoftene hennes. Hun var allerede våt og jeg holdt rundt lårene hennes med et godt grep. Hun hadde ikke mye hår, bare en delikat liten bust over hennes myke folder.

Jeg elsket hvordan de myke hårene føltes i kontrast til den absolutte glattheten inne i kjønnsleppene. Jeg begravde ansiktet mitt så dypt mellom benene hennes at jeg nesten glemte å puste, og jeg kjente benene hennes klemme rundt skallen min så hardt at hodet mitt begynte å spinne av fryd. Hun hadde et godt tak og skuldrene mine og klorte meg nedover ryggen. Jeg hadde full kontroll over kroppen hennes. Hvert stønn, hver bevegelse. Jeg skled forsiktig to fingre inn i henne og hun vred seg i nytelse. Jeg kunne kjenne musklene hennes presse pulserende rundt fingrene mine og den varme deilige juicen hennes renne nedover armen min.

Jeg knullet henne hardt mens jeg slikket henne. Hun beveget seg raskere og raskere i takt med stønningen hennes. Hun grep tak i håret mitt i det hun kom. Hun skrek høyt og la seg ned. Jeg kikket opp på henne og kunne se brystene hennes som perfekte buer som gikk opp og ned i takt med pusten hennes. Dråper av svette randt nedover ansiktet hennes. Jeg kysset henne ømt på skulderen og la meg inntil henne. Hun åpnet øynene og reiste seg opp. Hun satte seg oppå meg og smilte et lurt smil. "Din tur", sa hun.