Lengsel

Lyset siger inn mellom gardinene, og pirker borti øynene mine for å liksom si;" god morgen".Klokka var bare sju Det er varmt i rommet, og jeg sparker av meg dyna som jeg hadde tullet meg godt inn i kvelden før. Av mangel på noe annet å varme meg på,så ble det løsningen. Savner noen å legge meg inntil nå.Lenge siden sist,og kroppen higrer etter kjærtegn. Naken ligger jeg her, og hendene mine beveger seg forsiktig nedover kroppen på oppdagelsesferd. Brystene mine strutter av berøringen. Jeg stikker et par fingre i munnen. Klemmer deretter rundt brystvortene,og ruller dem forsiktig mellom fingrene. Det er pirrende, glatt og deilig,og den gode følelsen kommer. Rart å kjenne på hvordan kroppen reagerer.

Tankene går til mannen min som er ute og reiser. Gid det hadde vært han som hadde vært her og kjent på kroppen min og vekket følelsene. Men, nå var det ikke lenge til han kom hjem igjen. Ingen dato hadde han gitt meg,så det var bare til å vente. Jeg måtte ha tålmodighet sa han da han reiste. "Jeg kommer tilbake fortere enn du aner elskling , sa han da han kysset meg farvel for fjorten dager siden. Lengselen var til å ta og føle på. Den ene hånden min glir sakte nedover mot navlen min. Lager noen sirkel bevegelser rundt den, og går deretter videre nedover mot lysken. Myk og nybarbert bikinilinje. Leker litt med den lile lyse hårdotten som jeg sparte, før hånden flytter seg videre mot klitorisen min som venter på beføling. Er allerede fuktig i skjeden,og jeg kunne ønske elsklingen min hadde vært hos meg. Gnir to fingre mot klitorsen,og merker at det er ikke mye som skal til før vellysten kjennes. Piner meg selv litt,og tar bort fingrene defra. Stikker en finger inn i skjeden. Ut og inn,ut og inn. Puls og pust øker. Kjenner meg sløv og kåt. Veldig våt og varm nedentil. Åpner nattbordskuffen og henter leketøyet mitt- vibrator dildoen med klitorispåvirker. Er utålmodig nå,og setter igang dildoen. Fører den over brystene som strutter mer enn på lenge. Kunne ønske mannen min hadde vært her og sugd og slikket litt på dem.Skjeden min er helt klar for inntrenging,våt og ventende. Deilig,dirrende følelse. Skrur opp hastigheten på dildoen ,og kjenner at det er ikke lenge før jeg roper ut i vellyst. Plutselig eksploderte jeg opp i bue med kroppen min,og skriker ut min gode følelse.Kroppen slapper av igjen,og jeg lukker øynene mine. Det var en skikkelig god en denne gangen, og jeg ligger bare og smiler for meg selv.

"Var jeg for sen nå?",hørte jeg plutselig en kjent stemme si. Der sto mannen min ved senge-enden. "Nei, jeg bare varmet opp til deg",svarte jeg kjapt,og la meg innbydende tilrette. Han la seg oppå meg og vi kysset hett og lenge. "Velkommen hjem",fikk jeg sagt mens klærne hans ble kastet vegg-i-mellom av meg. Det varte ikke lenge før lysten meldte seg igjen hos meg. Jeg tok tak i penisen hans og fikk den inn i munnen min, og sugde med lange tak. Jeg kunne høre han stønne,og sa at hvis jeg ikke sluttet nå så ville han sprute munnen min full. Jeg stiller min vagina til disposisjon for hans munn,og han lar tunga leke med klitorisen. Suger,napper og slikker. Det begynner å bygge seg opp til en orgasme,og jeg ber ham vente litt slik at vi kan få en samtidig. Jeg setter meg oppå ham og trer meg på penisen hans.Den gled rett på plass,og vi er begge våte og kåte. Rittet begynner. Først rolig og følsomt,og så hurtig og mer og mer deilig.Hånden min hjelper til på klitorisen,og med ett så spenner kroppene våre seg og vi stønner og faller sammen i hverandres armer tett omslynget. Vi ligger og hører på at pusten roer seg,så står vi opp og tar en god og oppvikkende dusj sammen. Og hva som videre skjer er en annen historie.