Lekekamerater

Det hadde begynt forsiktig. Han hadde tatt kontakt med henne over nettet, fortalt hva han het, hvor gammel han var, og hva han var ute etter. Hun hadde vært skeptisk først. Ha sex med en hun aldri hadde møtt? Det var både pirrende og skummelt på en gang. Han ville betale også, ville behandle henne som om hun var en hore. Men skulle det skje måtte hun være hans. Han måtte ha lov til å bruke henne til hva han ville. Hun skulle adlyde hans ordrer. Hun hadde aldri gjort noe sånt før. One night stand`s hadde hun hatt, men ikke som denne. Men han overtalte henne, sakte men sikkert, og hun merket at det gjorde henne utrolig kåt, å være kjøpt av en deilig mann, som ville ha kroppen hennes.

Dagen da det skulle skje hadde hun kjøpt nytt undertøy. Han hadde bedt henne ha på noe sexy, så hun hadde funnet seg strømper, strømpeholder, og matchende bh og stringtruse. Utenpå undertøyet hadde hun en liten kjole, og en kåpe, med knytting i livet. Hun følte seg nesten som en hemmelig agent, bortsett fra at oppdraget hun skulle ut på slett ikke minnet om noe hun trodde agenter gjorde.

De hadde blitt enige om å møtes ute, i en stor park i byen. I den parken var det en liten lekeplass, der hun skulle vente på ham. Denne lekeplassen hadde et lite lekehus, der de kunne være relativt uforstyrret. Det var sent om kvelden og det hadde blitt ganske mørkt ute da hun kom frem på det avtalte stedet. Hun skulle ikke se mot det stedet han kom til å komme fra. Det hadde han sagt før de møttes. Og hun ville få mer penger, jo mer medgjørlig hun var. For henne handlet det ikke om penger, men mer om spenningen. Men hun hadde tenkt å gjøre akkurat som han ba om.

Hun hadde rukket å bli ganske nervøs der hun sto, da hun hørte lyder bak seg. Hun lukket øynene og trakk inn pusten. Grener knakk under føttene hans, og hun kunne høre pusten hans. Hender la seg rundt magen hennes, og han klemte seg inntil henne. Han flyttet litt på det lange håret hennes, slik at han kunne kysse henne i nakken.  Det var et varmt deilig kyss, og han tok seg god tid. Hun lente hodet bak, og lot seg synke inn i stemningen.

Hendene hans flyttet seg opp til puppene hennes, masserte dem litt hardt utpå kåpen. Han sto helt inntil henne, slik at hun kunne kjenne hele kroppen hans mot sin. Han kysset henne enda i nakken. Så førte han henne mot det lille lekehuset. Han presset henne opp mot veggen på utsiden. Så knøt han opp knyttingen på kåpen, og snudde henne rundt, så de sto ansikt til ansikt. Hun så ham nå for første gang. Han var utrolig vakker. Muskuløs, solbrun, høy, og hadde nesten svart hår. Akkurat slik hun likte det. Så bøyde han seg fram og kysset henne. Hun kysset tilbake, og straks var de i gang med å kline. Hun kjente hendene hans kneppe opp kåpen sakte. Snart var den åpen, og han tok den av henne. Så sto hun der, i den lille kjolen sin, som overlot lite til fantasien. Hun kunne se i øynene hans at han var fornøyd. Så snudde han henne igjen. Hele denne tiden hadde de ikke sagt et ord. Han ville bare høre henne stønne, ingenting annet. Det var en ordre.

Han ba henne bøye seg litt fram mot veggen. Hun bøyde seg, meget klar over at rumpa kom mer og mer til syne. Kjolen var utrolig kort, men ikke kort nok for ham. Han brettet den litt opp, slik at hele rumpa kom til syne. Hun følte seg utrolig pirret av å stå slik, halvnaken ute, på en lekeplass, der hun visste at han sto og så på rumpa hennes. Så kjente hun en hand mellom beina. Han strøk sakte og forsiktig på utsiden av stringen. Etter hvert kjente hun at han tok mer og mer i, og plutselig hadde en finger sneket seg inn på innsiden av trusa.

Hun hadde blitt plaskvåt av denne deilige behandlingen, noe han bemerket da han penetrerte henne med fingrene sine. Hun stønnet, og kjente en liten skjelving i knærne. Men akkurat da hun hadde det best, ba han henne snu seg rundt. Han ville at hun skulle gå inn i det lille lekehuset. Der inne hadde han laget til et lite teppe på gulvet. Der la han seg ned, og ba henne om å suge ham. Hun kneppet opp buksa hans, og dro den ned til knærne. Så trakk hun boxeren ned, og fikk se en av de fineste kukene hun hadde sett i hele sitt liv. Den var lang, akkurat passe tykk, og like solbrun som resten av kroppen hans.
    
Hun startet rolig, med å slikke den fra skaftet og helt opp til tuppen. Fuktet den med rikelig spytt. Hun ville det skulle vare lenge, og tok seg god tid. Hun kysset ham på ballene, og klemte dem litt mellom leppene. Han stønnet svakt. Så slikket hun engang til langs hele kuken. Trakk forhuden tilbake, og lot tunga sirkulere rundt hodet. Så tok hun hele hodet inn i munnen, sakte, og lot det være der en liten stund, mens tunga slikket litt nedfor hodet, slik hun hadde lært av tidligere erfaringer at var deilig.

Så tok hun hodet ut igjen, og kysset den over hele. Så tok hun hele kuken inn i munnen, så langt inn det bare gikk.  Når hele var inne, masserte hun ballene hans forsiktig. Hun lot kukhodet støte mot halsen hennes, om og om igjen, og hun kunne kjenne at kuken vokste i munnen hennes. ”Satan”, stønnet han svakt, og hun visste han likte det. Så tok hun kuken sakte ut av munnen igjen, og studerte den litt. Den hadde blitt diger av behandlingen fra henne, og hun syntes den var deilig å se på. Så tok hun den inn i munnen igjen, og gjentok behandlingen. Han ristet forsiktig i lårene, og hun visste han var nær utløsningen.

Men så tok han tak i hodet hennes, og dyttet henne litt bak. Han satte seg litt opp, og kommanderte henne ned på kne. Han tok av henne kjolen, slik at hun var bare i undertøyet. Stringen hennes kunne knytes opp i sidene, og nå tok han den av henne. Så gav han henne ordre om å stå på alle fire, han ville se mer på den deilige rumpa hennes. Hun ble enda mer kåt av å stå slik, hele tiden klar over hvor naken hun var. Han strøk henne sakte over fitta, som hadde blitt enda mer våt mens hun hadde sugd ham. En finger gled inn i fitta hennes, og hun kjente den mot g-punktet.

Han ville ha flere fingre inni henne, og snart hadde han puttet både to og tre inni henne. Han pulte henne raskt med fingrene, mens han strøk henne over rumpa. Klitorisen hennes skrek etter å bli massert, og akkurat da hun skulle til å ta saken i egne hender, begynte han å massere henne der også. Hele kroppen var varm og svett. Det var sinnsykt deilig. Han tok ut fingrene fra fitta, og strøk saftene over rumpehullet hennes. Forsiktig lirket han en finger inn der også. Da hun hadde blitt vant til den, stakk han inn to til. Hun kjente seg utvidet, og kåt av denne litt dirtye behandlingen.

Plutselig kjente hun noe litt kaldt mot kjønnsleppene. Han sa at hun ikke fikk se hva det var, hun skulle bare lukke øynene og nyte det. Sakte kjente hun dette ukjente penetrere fitta hennes. Han lot denne tingen støte dypt inni henne, om og om igjen. Så tok han den ut, og lot den peke mot det trange hullet mellom rumpeballene hennes. Sakte men sikkert presset han den inn i rumpa hennes. Hun kjente seg helt fylt, da det ukjente begynte å vibrere i rumpa hennes. Han stilte seg bak henne, og lot kuken forsiktig trenge seg inn i fitta hennes. Hun var helt fylt nå, og bare ventet på bevegelsene hans som skulle fullføre nytelsen.

Han begynte å støte inn i henne. Hun masserte klitoris selv, og var helt på randen av orgasme. Han støtte hardere og hardere inn i henne, fortere og fortere. Så begynte han å dra tingen i rumpa hennes inn og ut, samtidig som han støtte inn i fitta. Hun hadde aldri trodd hun kunne oppleve noe så deilig. Og det var tydelig at han nøt det også. De stønnet høyt begge to. Hun masserte klitoris hurtig, og begynte å komme. Hele tiden støtte han hardt inn i fitta hennes, og orgasmen varte lenge. Så trakk han seg ut, tok tingen ut av rumpa hennes. Han ba henne snu seg rundt, og ta kuken inn i munnen. Hun gjorde som han sa, og jokket ham med munnen til han kom. Han kom kraftig, og hun fik alt i munnen. Hun svelget alt og fortsatte å slikke ham, til han var helt ren.
 
De kledde sakte på seg. Begge var slitne. Han lente seg inntil henne, og gav henne et langt kyss. Det var som om han ikke ville gi slipp. Han gav henne pengene han hadde lovet henne, og ba henne snu seg rundt. Hun sto med ryggen mot ham, og han ba henne ikke snu seg før hun ikke kunne høre ham mer. Da han skulle gå, stakk han en lapp i handa hennes, så gikk han. Da hun ikke kunne høre lyden av fottrinnene hans mer, snudde hun seg, og så etter ham. Han var borte. Hun så på lappen han hadde gitt henne, og så at han hadde skrevet ned telefonnummeret sitt. Hun var ganske sikker på at det skulle hun bruke i framtiden…