Lek ble til alvor

En flott vinterettermiddag med nysnø og skumring var da det hele startet. Eller det var da jeg ble klar over hvordan ting hang sammen... I over en måned hadde jeg gått og undret meg over de unge guttene som pleide å henge rundt stallen. Spesielt èn hadde jeg lagt merke til at kom stadig oftere og pratet med meg. Ikke kunne jeg forstå hvorfor Anders, en ung gutt på 20, skulle ønske å ha meg som selskap, jeg har jo passert de 30 for noen år siden. Men denne spesielle dagen var det mange jenter og gutter der, og siden det var nysnø skulle selvfølgelig alle snøbases. Her var det om å gjøre å holde seg på beina!

Selvfølgelig ble det også min tur til å havne i snøen, og Anders var den som fikk æren for det. I kampens hete ble det med ett klart for meg at her var det mer enn bare søken etter vennskap. Hans lyseblå øyne strålte noe helt annet som jeg ikke kunne unngå å legge merke til. De neste dagene ble den lille tvilen jeg hadde tilbake borte. Han var hjelpsom, hyggelig, spøkte med meg og kom med hentydninger til ting man kunne gjøre i høyet, selv om firkantbunter ikke var hans favorittunderlag, som han sa. Selv om jeg aldri trodde det skulle bli noe mer enn flørting, må jeg jo innrømme at jeg ble mer og mer sjarmert av denne flotte unge gutten, med ungdommelig mot, faste muskler og tatoveringer. Leken ble mer og mer intens og da det noen uker senere ble anledning til å reise på helgetur sammen, takket ingen av oss nei. Vi måtte til og med dele rom, for ingen andre senger var ledige. Om det var en tilfeldighet er jeg litt usikker på...

Første kvelden gikk med til litt drikking, flørting og dansing og selvfølgelig litt klining. Siden jeg fremdeles ikke helt fant dette som noen god ide pga aldersforskjellen, og Anders ungdommelige mot sviktet, ble det til at natten ble tilbrakt i hver vår seng. Neste dag var slettes ikke flørten fra kvelden før glemt og Anders hadde fått motet tilbake og gikk på med liv og lyst. "Bortførte" meg bak hjørner og vegger og kysset meg til jeg nesten ikke klarte å stå på beina, strøk meg på låret i det skjulte under bordet og så på meg med slik lyst i blikket at jeg gikk bløt og klar nesten hele dagen. Da det endelig ble sengetid var jeg ikke vanskelig å be om å komme opp i køya hans.

Og der lå jeg; i de deligste armer jeg noen gang har hatt rundt meg, med en gutt som var øm, villig og klar. Og ikke var jeg mindre klar selv heller! Han behandlet meg etter alle kunstens regler og alt jeg har hørt om at unge gutter er fort ferdig ble gjort til skamme. Han kysset som en gud, både på lepper og kropp. Brystene mine fikk en behandling ingen annen mann har gitt dem, deilige faste tak avbrutt av hard suging og forsiktig biting i vortene. Han småbet meg på halsen og kysset seg nedover brystene og magen. Ertet meg med å bare såvidt berøre meg nedentil. Etter kort tid var jeg langt fra sans og samling. Helt klar til å være med på hva det skulle være denne gutten foreslo. Jeg lengtet etter å kjenne det harde lemmet hans inne i meg, men hadde visst ingen ting jeg skulle ha sagt. Behandlingen fortsatte, men dog litt mer konsentrert om min klitoris. Mmmm, gjett om den gutten kunne sine fingerferdigheter! Det varte ikke lange stunden før jeg kjente orgasmen komme og samtidig fikk to fingre opp i meg, noe som straks utløste en sjokkbølge jeg ikke har opplevd maken til. Det var umulig å ligge stille og jeg buktet meg under fingrene hans.

Da jeg kom litt til meg selv igjen ble jeg løftet opp og snudd rundt i sengen og kjente en hard og klar manndom mot grotten min. Den passet perfekt inne i meg, med en liten helling på som gjorde at den traff akkurat der den trengtes, på g-punket. Med godt tak rundt hoftene mine med begge hender tok han meg med en slik fastet og bestemthet som jeg tidligere bare hadde drømt om! I varierende tempo tok han meg bakfra mens jeg kjente at ballene klasket godt på klitoris. Jeg var så tent, og tanken på hvem sto bak meg og tok meg med slik styrke og fasthet gjorde at jeg snart var på topp igjen. Da Anders merket dette slaknet grepet litt og takten ble seinere. Å som jeg hadde lyst til å bli tatt tak i og pult rått og brutalt! I min fortvilelse uttalte jeg ønsket mitt med bønn i stemmen og fikk ønsket reaksjon. Taket fastnet og takten økte. Jeg kom først, bølger av velvære og glede for gjennom kroppen min og virket som de aldri ville slutte. Akkurat da det hele allikevel begynte å gå mot slutten kjente jeg at jeg ble rykket bakover og nærmest plantet ned på Anders kuk og han kom langt inne i meg. Noe som er en nytelse i seg selv å kjenne. Han stivnet i kroppen og holdt meg som i en skrustikke mens orgasmen skyllet gjennom kroppen hans, før han sank sammen over meg og ble liggende på ryggen min.

Dette er en opplevelse jeg aldri glemmer, selv om vi har gledet oss over hverandre mange ganger siden og ikke for siste gang!! ...Og nå begynner jeg å ane hva han vil med meg...