Leieboeren

Jeg var endelig for meg selv etter fire år med en udugelig samboer. Det hadde bare blitt mindre og mindre spennende å være sammen med denne mannen, som kun hadde jobb og hverdagsliv i tankene. Det var ingen gnist. Det taklet jeg til slutt ikke lenger. Ikke følte jeg at det var riktig for noen av oss å skulle fortsette å prøve i all evighet, heller. Da heller skille lag og få en mulighet til å begynne på nytt før vi ble for gamle.

Da vi endelig hadde avsluttet forholdet sto jeg igjen fritt til å gjøre noe med den stigende frustrasjonen i meg, men det var ikke bare enkelt. Der sto jeg, nysingel og med stadig større behov for spenning; samtidig så var jeg ikke så veldig lysten på å dra ut på kjøttmarkedet igjen og bli gjenstand for alle mulige patetiske forsøk fra like patetiske, berusede menn.

Jeg sto også igjen med den store leiligheten, del av et stort hus som hadde blitt seksjonert til toetasjers leiligheter. Den var min, så jeg beholdt den da han flyttet ut, men jeg skjønte at jeg ikke ville kunne betale låneavdragene alene. Ikke ville jeg selge – jeg elsket den fine leiligheten min – så det eneste andre alternativet var å leie ut underetasjen. Det gikk fint, siden det var et eget bad der nede, men siden jeg ville måtte dele kjøkkenet mitt og altså gi leieboeren tilgang til mitt eget hjem, ville jeg ikke ha hvem som helst boende.

Jeg måtte finne en person jeg kunne stole på. Jeg endte opp med Mathias, en 20 år gammel høyskolestudent som ga meg et veldig godt inntrykk. Han var en ”snill gutt”, en slik som aldri gjør noe faenskap. Jeg ringte til og med moren hans, og det hun hadde å si bare forsterket inntrykket mitt, så det ble til at jeg valgte ham blant de syv søkerne. Han flyttet inn nedenunder en stund etter og jeg fikk leieinntekter til å betale lånet med. Jeg fikk også en leieboer som var ung, kjekk og veltrent.

Jeg var sikker på at det ikke hadde hatt noe å si for valget mitt, men etter hvert som ukene gikk og jeg fikk kjenne stadig mer på min egen seksuelle frustrasjon, dukket Mathias stadig oftere opp i tankene mine. Det morsomme var at han innimellom så ut til å ha det samme i tankene som meg. Jeg måtte le når jeg tenkte tilbake på de første gangene jeg la merke til at han så på meg.

Tankene surret i timevis rundt hvorvidt jeg hadde sett syner, eller om jeg hadde sett det jeg hadde sett. Så usikker ble jeg at jeg la en felle for ham senere – tok på meg en topp med utringning og gikk rundt i den mens han lagde mat. Ganske riktig sendte han flere stjålne blikk mot puppene mine hver gang han trodde jeg ikke så det, og han rødmet da han skyndte seg ned trappene for å spise på den lille hybelen.

Etter hvert ble det en lek for meg å erte ham. Stakkars unge, kåte mann, det må ha vært ganske frustrerende å ha meg gående i utfordrende klær der oppe i stua – kanskje spesielt fordi jeg mest gjorde dette akkurat når han var i nærheten. Jeg moret meg med tanken på at han likte meg – likte kroppen min og tente på meg. Den tanken gjorde faktisk også meg ganske opphisset. Blodet begynte å bruse når jeg så ham sikle etter meg, og jeg kjente mang en gang at jeg fikk lyst på ham når han gikk kledd i kortermede skjorter som viste de sterke armene. Eller når han kom sprettende opp trappene i to steg som en smidig jungelkatt.

En kveld gikk leken litt lenger enn planlagt. Jeg kom ut av dusjen og brukte litt tid på å tørke meg ordentlig, slik jeg pleier. Har alltid gjort det. Tørker brystet, magen, lårene, nedover bena, legger håndkleet rundt kroppen og tørker meg over baksiden før jeg surrer det rundt meg og tar et annet håndkle og surrer rundt hodet slik at håret mitt tørker.

Denne gangen syntes jeg tydelig at jeg hørte fottrinn ned trappene etter at jeg hadde gått ut på soverommet for å kle meg. Det var ikke et stort badehåndkle jeg hadde surret rundt meg, så jeg var ikke ordentlig dekket til. Hadde han stått og tittet opp på meg idet jeg kom ut fra badet? Så frekt... tanken fikk meg til å rødme som en skolepike. Så deilig det føltes; det var år og dag siden jeg hadde kjent denne berusende følelsen i meg. Men var det ekte eller bare fantasi? Var det bare innbilning at Mathias hadde lyst på meg? Innbilning satt i sving av min hormonelle hjerne, seksuelt utsultet som jeg var? Det måtte jeg simpelthen finne ut...

Neste kveld gikk jeg i dusjen som jeg pleide, mens jeg visste at Mathias var hjemme. Jeg kan også ha latt det unnslippe idet han hentet seg kveldsmat at jeg nok trengte en dusj etter en lang dag... I tillegg (fy, så slem jeg er) kan jeg ha glemt å lukke badedøren før jeg tok av meg klærne og gikk i dusjen. Jeg tok meg god tid.

Såpet meg ordentlig inn og skyllet det av, vasket håret i to omganger med både sjampo og balsam, alt mens jeg nynnet en sang såpass høyt at det nok kunne høres i gangen. Hjertet hamret av muligheten for at Mathias sto på utsiden og spionerte på meg – jeg bare håpet at han faktisk gjorde det. Tanken gjorde meg så kåt at jeg måtte ta på meg selv... saftene mine strømmet ut av meg og rant nedover innsiden av lårene sammen med vannet fra dusjen.

Fingeren fant veien inn mellom kjønnsleppene og jeg fantaserte om at det var tykke, sterke mannsfingre som strøk meg der nede. Jeg kjente også et stadig voksende begjær etter noe større... Vannet begynte å miste varmen, så jeg avsluttet dusjen. Jeg følte meg sikker på at jeg ble iakttatt og det var så spennende å tenke på muligheten for at gutten sto utenfor og spionerte på meg at jeg bare ville at det skulle vare lenger. Jeg holdt ryggen mot døren og tok frem et håndkle. Nynnet en munter tone mens jeg tørket meg selv med langsomme bevegelser, som om håndkleet kjærtegnet huden min. Oppover armene, nedover magen, over hoftene og laaangt nedover bena... Jeg sto med strake ben og bøyde meg ned mot gulvet – strakk kanskje litt ekstra på det ene benet mens jeg holdt det ut fra kroppen slik at man kunne skimte kjønnet mitt mellom lårene. Jeg håpet at han sto der, at han stirret og at han likte det han så.

Jeg håpet at han ikke kunne ta øynene bort fra kroppen min. Det spredte seg en varm, svulmende følelse i underlivet og jeg ante at fitta mi var våt... Plutselig ringte telefonen og jeg ble rykket ut av fantasiene mine. Surret håndkleet rundt kroppen og gikk ut på kjøkkenet for å svare den. Varmen blusset opp i kinnene mine da jeg gikk forbi trappen og hørte lette steg trippe nedover trinnene... Jeg smilte og ble enda sikrere i min sak – Mathias hadde stått og sett på meg.

Nå ble jeg bare enda mer opphisset og tilbrakte hele telefonsamtalen med en venninne av meg på å tenke i helt andre baner enn kafebesøk med jentene. Den kvelden ble jeg liggende i senga med en smule høyere hjerterytme enn vanlig. Hadde vanskelig for å sove og kunne ikke tenke på noe annet enn hvordan den unge husgjesten min så ut naken. Hendene mine gled ned under dyna og jeg kjente hvordan de stive brystvortene presset mot håndflaten.

Jeg var øm nedentil og kjente det begynne å knipe bare jeg strøk meg over klitten noen sekunder. Etter tre orgasmer var jeg bare enda kåtere enn før. Fremdeles ikke trøtt, men jeg fikk til slutt sove siden jeg ble så sliten av de herlige krampene. Neste dag ville jeg gjøre det samme igjen og gikk nesten hele dagen på jobb og gledet meg til å komme hjem og gjøre meg til for Mathias... men da jeg kom hjem oppdaget jeg at han var på vei ut og skulle bli borte et par dager.

Skuffelsen var så stor at jeg kjente all lyst forsvinne fra hele kroppen og jeg gjorde ikke annet enn å se på TV og spise sjokolade hele kvelden. Det ble en tidlig kveld også. Og ikke noe kos. Dagen etter var en fredag – den gikk med til å vaske i huset og gå tur med to av venninnene mine. Senere gikk jeg ut for å rydde litt i hagen og jeg hadde nesten glemt dusjeleken da jeg plutselig hørte en bildur opp i gården.

Jeg fikk nesten sjokk da jeg så Mathias parkere ute på plassen – skulle ikke han bli borte i helgen? Nei, viste det seg, en av kameratene hadde blitt skikkelig sjuk og de avbrøt derfor gutteturen etter å ha kjørt ham på sykehuset. Det gikk visst bedre nå, men de utsatte fjellturen til neste helg. Etter å ha kommet meg etter den første overraskelsen begynte jeg selvfølgelig straks å tenke på å realisere planene jeg hadde hatt dagen før. Erte Mathias. Friste ham. Kose med meg selv.

Jeg lot ham komme seg inn først og ventet en stund før jeg fulgte etter ham. Etter det var jeg ikke sen inn på badet – hjertet slo nervøst og en deilig berusende opphisselse spredte seg gjennom hele meg. Igjen lot jeg døren stå på gløtt. Igjen brukte jeg god tid før jeg gikk i dusjen, og jeg visste at han ville høre sildringen av vannet ned rørene. Viften gikk også, og jeg skrudde kanskje ned varmen på vannet en smule slik at det ikke skulle dugge så veldig på glassveggene i kabinettet... Jeg ville at han skulle se meg. Ordentlig denne gangen.

Idet jeg barberte meg helt glatt nedentil var jeg sikker på at han hadde funnet plassen sin ute i gangen. Døren hadde glidd opp en smule mer enn jeg hadde satt den opp, så enten hadde værgudene fått det til å blåse innendørs, eller så hadde tilskueren min åpnet opp glippen for å se meg bedre. Gud, så kåt jeg ble... Hendene mine begynte å stryke over kroppen – over de stive brystvortene, nedover magen og den nybarberte musa. Jeg stakk en finger inn og kjente på meg selv. Klissvåt.

Et lite stønn unnslapp leppene mine og jeg kjente en tåke gli over øynene. Jeg lurte på hva han gjorde der ute. Sto han bare og så på eller tok han på seg selv? Ble han så opphisset av å se på meg at han hadde begynt å runke? Jeg så for meg hvordan det ville se ut hvis han gjorde det. Den unge, stive kukken hans stående ut i løse luften mens han tok på seg selv og stirret på meg. Nesten ubevisst hadde jeg begynt å gni meg selv over klitten. Jeg stønnet høylytt og ble enda mer opphisset da jeg oppdaget det, for jeg visste at han kunne høre meg.

Den første orgasmen kom så fort og så sterkt at jeg ble svimmel. Den andre trodde jeg først at ville ta lenger tid å få frem, men så poppet kroppen til Mathias inn i hodet mitt og skitne, skitne tanker gjorde meg enda mer oppsvulmet og opphisset. Det rant ut av meg og jeg kunne ikke annet enn å synke sammen på dusjgulvet da krampene fikk bena til å svikte. Jeg kom som en storm og håpet desperat at Mathias virkelig sto der ute på gangen og gjorde det jeg fantaserte om at han gjorde.

Rett før det gikk for meg for tredje gang på få minutter tenkte jeg tanken at jeg hadde lyst til å invitere ham inn til meg... Det ble ikke slik. Jeg rundet av dusjen tidligere enn vanlig – i god tid før vannet begynte å bli kaldt. Tok meg god tid til å tørke meg og holdt ryggen mot døren som vanlig, selv om jeg var sikker på at jeg hadde hørt ham forlate åstedet idet jeg kom ut av dusjen. Resten av kvelden hadde jeg tenkt å tilbringe på vanlig måte, foran TVen med noe godt å spise og kanskje et glass vin.

Jeg hadde fått mitt for i kveld, hadde ertet nok. Skjønt jo mer jeg tenkte på hva jeg hadde drevet med de siste dagene, jo mer begynte tankene å vandre... Hva mer kunne jeg finne på? La ham se på mens jeg lekte med meg selv? La ham være i rommet? Kanskje han ville la meg se på ham? Tanken på at vi kunne begge se på hverandre var veldig fristende. Kanskje han ville gjøre enda mer også? Ta på meg? Smake på meg? Knulle meg?

Etter to glass vin ble hodet susete og fantasiene mer vågale. Ting jeg vanligvis holdt meg for god til å vurdere ble snart ikke bare akseptabelt, men noe jeg burde ha gjort for lenge siden. Hvorfor hadde jeg ikke egentlig benyttet anledningen straks denne deilige unghingsten flyttet inn? Hvorfor hadde jeg ikke gjort ham til mitt personlige sexleketøy og fått ut alle det siste årets seksuelle frustrasjoner på én gang?

Jeg kunne bli hans puledukke om han ville; han kunne bare stikke oppom når han måtte ønske, kjøre lemmet sitt i mitt våte skjød til han var helt tilfredsstilt og så bare gå ned til seg selv igjen. Jeg kunne være sexslaven hans – eller han kunne være min. Var det ikke så enkelt, da? Etter et tredje glass vin følte jeg det nesten slik. For tenkte ikke alle unge menn slik? Han hadde ikke kjæreste. Jeg var ikke så aller verst å se på: et normalt ansikt, langt, luftig hår, kvinnelige former med fyldige pupper og rund rumpe...

Jeg visste jo at han hadde lyst på meg og det ble først nå klart for meg hvor mye jeg hadde lyst på ham. Så hva sto i veien for at vi knullet hverandre som ville dyr? Kanskje jeg skulle ta en dusj til og se hva som kunne skje..?  Jeg tok med meg glasset og gikk ut på badet. Brydde meg ikke med å lukke døren inntil i det hele tatt denne gangen. Spaserte rett inn i dusjen og tok på meg selv straks det varme vannet rant nedover brystet. Kjente at jeg var utålmodig og ville at han skulle stille seg utenfor døren straks – men visste at det vanligvis tok noen minutter.

Pulsen steg da jeg hørte et av trappetrinnene knirke. Han håpet vel at jeg ikke hadde hørt det – lite visste vel han at jeg ikke bare regnet med at han kom, men håpet på det... Jeg ble så forferdelig varm inni meg av tanken på at han sto der ute. Han måtte jo stå der nå, jeg hadde ventet passe lenge, det rennende vannet kunne høres i veggene og lyden av min lyse stemme som klynkende formidlet at jeg koste meg hadde begynt å unnslippe min munn.

Jeg lurte på hva han tenkte om at døren sto helt åpen. Kanskje gjorde det ting vanskeligere for ham, kanskje lurte han på om jeg hadde gjort det med vilje? Kanskje ville han heller stå litt i skjul bak døren så han var sikker på at jeg ikke kunne se ham? Jeg hadde gitt mye for å lese tankene hans akkurat da. Enda mer for å la ham lese mine. Tankene om oss to i heftig omfavnelse og uhemmet nytelse. Hva ville han gjøre om han fikk vite at det bare var å komme inn, så kunne begges drømmer bli oppfylt?

Jeg ville gjøre én ting annerledes denne gangen. Da jeg lot døren til dusjkabinettet gli opp var jeg sikker på at han ville gjøre en hastig retrett ned trappene som vanlig. Jeg ville ikke skremme ham unna eller ta ham på fersk gjerning. Jeg ville lokke ham opp igjen. Det var ikke vanskelig – jeg hadde begynt å forstå ham nå. Hvordan han snek seg opp og stadig sjekket om jeg kunne se ham. Jeg tok et håndkle og la det på gulvet. Så skrudde jeg på dusjen igjen.

La meg ned og begynte å ta på meg selv. Visste at han hadde fortet seg ned, men at lyden av meg ville gjøre ham nysgjerrig og lokke ham frem igjen. Jeg lot nytelsen fylle meg mens jeg lå der på gulvet og strøk meg selv over akkurat de stedene jeg visste ville kjennes best. Lot stønnene mine fylle baderommet og visste at de kunne høres ut i gangen. Håpet at han sto og lyttet så det ikke ville ta lang tid før han var oppe. Kom, deilige gutt, tenkte jeg, kom...

Saftene sildret ut av meg og øynene glippet mens hele rommet ble fylt av en berusende varme. Øynene mine fikk et slør trukket over og jeg kunne knapt se døråpningen – jeg pustet tungt mens jeg fortsatte å gni meg over kjønnsleppene og ventet på ham. Omsider så jeg luggen hans stryke forbi trappeoppgangen. Dusjen rant og han trodde sikkert at jeg hadde gått inn dit igjen.

Han ville se meg hvert øyeblikk. Jeg kjente orgasmen dirre gjennom kroppen av tanken på det som nærmet seg – denne voldsomme spenningen. Kom, gutten min. Vertinnen din er en kåt tøs som trenger din unge mannekropp... Jeg kom så jeg hikstet og ble liggende med blikket i taket mens lungene fyltes med sårt tiltrengt luft. Sto han i døren igjen nå, så kunne han se hele meg. Se hvordan hele den våte kroppen min buktet seg i orgasmekramper, ingenting var skjult for ham. Sto han der nå? Kom da, kom da...

Jeg åpnet det ene øyet så varsomt at det ikke kunne sees og fikk øye på toppen av hodet hans, så vidt tittende frem rundt døren. Det var bare én ting å gjøre nå... Han så ut til å fryse til. Jeg hadde ikke åpnet øynene, men rukket armen frem og vinket sakte på ham med fingrene. Den andre hånden gled ned til kjønnet mitt og fortsatte å gli frem og tilbake over kjønnsleppene slik jeg likte det. Det knirket svakt i døren, det samme knirket han nok hadde hørt så ofte idet han hastet inn på rommet sitt etter å ha tittet på meg i smug.

Nå kom han den andre veien... ”Mathias, vil du ikke komme inn...?” sa jeg og begynte sakte å åpne øynene. Han sto foran meg på gulvet i t-skjorte og joggebukse. En diger kul sto rett ut mellom bena hans; hadde vel prøvd å dekke seg til, stakkars, men disse buksene kunne ikke gjemme bort noe slikt... Jeg lurte på om han var like kåt som jeg var og fortsatte å stryke meg over brystene og musa der jeg lå på badegulvet. Lukket øynene igjen og stønnet slik en kåt kvinne gjør når hun nyter, slik en mann elsker å høre det. Da hun åpnet øynene igjen hadde han latt buksene falle på gulvet.

Den store, harde pikken lå i hånden hans og han runket sakte mens han så på meg – det gjorde meg bare enda kåtere og blodet bruset da jeg ba ham komme og sette seg hos meg på gulvet. Jeg så ham i øynene og pustet tungt gjennom munnen da jeg la hånden på ham. Han pustet også tyngre og så ned på brystene mine mens jeg forsiktig strøk fingertuppene over den stive pikken.

Jeg dro forsiktig i skinnet og det glatte hodet kom frem. Han var fuktig, det piplet blanke safter ut av ham når jeg klemte på ham. Jeg så på ham igjen og tok på meg selv. Skjønte at han var like kåt som jeg. Jeg satte meg med bena i kors og lente meg fremover mot fanget hans. Holdt pikken hans med høyrehånden og slikket forsikt på hodet. Han stønnet og jeg lot ham ikke vente så lenge - lente meg lenger frem mot ham og lot pikken gli inn mellom leppene. Inn mellom kinnene. Tungen slikket på undersiden.

Han la en hånd på hodet mitt og strøk over det våte håret. Det føltes som en uendelig evighet siden jeg hadde fått lov til å ta en manns pikk i munnen. Jeg elsket det. Smaken. Lukten. Følelsen. Stivt, bankende i takt med pulsslagene hans. De små rykningene hver gang jeg kom borti et følsomt punkt. Jeg prøvde så hardt jeg kunne å være forsiktig – prøvde å stagge meg selv fra å kaste meg over og sluke ham i all min kåtskap.

Men jeg elsket følelsen av det glatte hodet i munnen min... ville suge og slikke ham lenge, til han kom og lot meg få svelge sæden sin. Jeg elsket det. Duften av ung, kåt mann og følelsen av stiv pikk mellom fingrene... Til slutt taklet jeg ikke mer. All spenningen fra de siste dagene hadde samlet seg i en kveil i magen som måtte skjæres i stykker, lik den gordiske knute... ”Vil du ha sex med meg, Mathias?” sa jeg og så ham rett i øynene. Han var rød i ansiktet og svarte ikke til å begynne med.

”Jeg håper du vil det. Jeg har fantasert om deg og jeg trenger å kjenne deg inni meg... Kom over meg...” Jeg holdt ham i hånden og ledet ham til å legge seg over meg. ”Jeg kan ikke tro at dette skjer...” sa han halvkvalt mens jeg lot ham komme inn mellom lårene mine. ”Ta meg...” svarte jeg bare og fortsatte å hviske lokkende i øret hans når han hadde lagt seg helt over meg.

”Ta meg, knull meg...” Sekundet senere kjente jeg den herlige følelsen av deilig stiv kukk glidende inn i det trange hullet mitt. Inn i mitt indre kom han og stønnet i øret mitt da magen hans traff min og pikken presset mot bunnen min. ”Gud, ja... jaaa...” stønnet jeg da han begynte å knulle meg slik bare en ivrig ung hingst kan. Harde, taktfaste støt, frembrakt av en slank, muskuløs kropp. Jeg la bena ordentlig opp og rundt ham så han kunne trenge helt inn. Det var så godt, så godt – jeg la armene også rundt ham og presset meg opp mot ham så han traff skambeinet mitt, nesten så hardt at det gjorde vondt inni meg.

Et lite klynk var alt jeg fikk frem da det gikk for meg. Han var visst så kåt at han knapt merket det, for han bare fortsatte å støte det stive lemmet sitt inn i meg. Stadig raskere. Tyngre. Armene hans skalv. Jeg kom på at jeg ikke brukte noe for tiden, men aldri i verden om han skulle stanse opp nå – han fikk ikke holde opp før han hadde fylt meg med sæden sin.

Nervøse ilinger skjøt oppover nakken og jeg kjente at jeg fikk gåsehud idet jeg tenkte tanken... Han begynte å skjære grimaser. Pusten ble kort og anstrengt. Jeg elsket denne følelsen og brukte musklene i underlivet til å klemme litt hardere rundt ham idet han skjønte at han ikke kunne holde ut stort lenger. Krafset ham i håret med neglene og hvisket oppmuntrende i øret hans. ”La det gå inne i meg, vil du ikke det ... Ta meg hardt til du kommer og hold deg inne i meg så hardt du kan...” ”Åhh... jaaa... stønnet han og jeg kjente kroppen hans slappe av – lik en typisk ungdom hadde han forsøkt å holde igjen, jeg visste det nok. Nei, nei, jeg ville ikke det, jeg ville at han skulle slå seg løs på meg og tømme seg ordentlig... ”Ta meg hardt... Så hardt du kan og fyll meg opp...”

”Ja!” Jeg holdt et godt tak rundt ham idet han tok meg så hardt at baken min smalt mot gulvet. Tre, fire, fem, seks – det gikk ikke mange støtene før stønnene hans ble desperate. Men han stoppet ikke. Fortsatte, som jeg hadde bedt om. ”Ja, ja...” hvisket jeg i øret hans og kjente kroppen hans spenne seg over meg idet han mistet kontrollen. Han brølte ut et desperat, anstrengt stønn idet jeg kjente lemmet hans stivne til og pumpe den klissete væsken dypt inn i meg. Jeg grep et fast tak i rumpeballene hans og klemte til. Holdt ham inne i meg mens han lå over meg og sprutet alt sammen langt inn i dypet... ”Fyll meg opp... Alt sammen vil jeg ha...” sa jeg høyt og tydelig med både armer og ben låst rundt kroppen hans, som en ren befaling – at det ikke var snakk om noe annet.

”Ja... Å, så glatt du er...” ”Det ble glattere nå som du sprutet meg full av sæden din!” utbrøt jeg og lo – vi lo begge to. Vi ble liggende og kjenne på hverandre, han inne i meg og jeg under den stramme guttekroppen. Stemningen hadde gått fra å være anspent og opphisset til mer avslappet og jeg ble liggende på gulvet og lot ham hvile på de myke brystene mine. Nå som vi hadde brutt isen kunne vi nyte hverandre uten å tenke for mye. Det måtte bli flere ganger, vi kunne ikke la det bli med ett enkelt heseblesende knull på badegulvet en fredagskveld. Det måtte bli oftere – i hvert fall måtte den kommende helgen bli full av moro...