Langhelg på hytta

"Tanken på at vi var ute i ingenmannsland og at vi faktisk kunne lage litt lyd mens vi pulte tente meg veldig, og jeg stønnet på nytt mens Siren sank nedover med hodet sitt over pikken min igjen."

Vi var der en langhelg. Hytta lå et stykke ute i skogen. Ingen hyttenaboer, gatelys eller andre elementer som forstyrret følelsen av total privatliv. Hytten har en stue, en liten peis, en sovedel med bare et forheng foran og et lite kjøkken med to kokeplater. Nok så liten hytte, men med stor sjarm. Her skulle vi være i 3 netter og det gledet vi oss begge til. Siren og jeg ankom hytten sent om ettermiddagen. Vi hadde handlet med oss det vi trengte av mat og drikkevarer og lesset inn i kjøleskap, skuffer og skap, tente opp i peisen, hev på oss litt mere behagelige klær, bestående av joggebukser, t-skjorte og topp før vi dumpet ned i sofaen i stuen.

Ute var det allerede begynt å bli mørkt, så vi tente noen stearinlys, og raskt begynte stearinlysene og lyse litt opp i hytten. Siren var ei fantastisk flott dame. Kroppen hennes var helt vidunderlig på alle måter. Alt ved henne får deg til å sittre! "Åååh! En sånn sex appeal skal du lete lenge etter" tenkte jeg for meg selv der hun sto og bøyde seg ned foran meg i stuen mens hun fiklet med noe på gulvet. En rumpe som bare skriker etter oppmerksomhet og som er så ufattelig tight og lekker! De deiligste velformede bryster, og det ansiktet hennes.. Oh my God! Leppene hennes, smilet hennes og de deiligste øynene du kan tenke deg.

Alt ved henne kunne få en hvilken som helst mann i knestående. Bare tanken på hvor flott hun er gjorde at det begynte å svulme i joggebuksen min der jeg satt. Da siren reiste seg opp fikk hun øye på bulen i joggebuksen min, men sa ingen ting. I stedet gikk hun og fant et par glass, hentet vinen vi hadde kjøpt på polet og sjenket generøst oppi glassene våre. "Skål da" Sa hun med et lurt smil om munnen. "Skål!" Sa jeg og tok en god sipp fra vinglasset. Varmen krøp nedover inni meg og jeg kjente raskt på en mersmak.

"Dette var en særdeles god vin" tenkte jeg og nippet videre til glasset. Vi ble sittende slik. Hørte på musikk på telefonene våre og nøt stillheten rundt oss. Beruselsen hadde nå begynt å gjøre seg en smule bemerket hos oss begge. Den første vinflasken var nå så og si drukket. Jeg ble sittende å stirre på Siren en god stund mens hun fiklet med telefonen. Studerte henne opp og ned og begynte å se henne for meg i alle mulige positurer. Og vips, så var det ikke lengre snakk om en halvfeit en, men nå sto den som et spett under joggebuksen min. Jeg forsøkte å skjule ereksjonen min det beste jeg kunne, men det gikk ikke upåaktet hen.

Siren ble sittende å se litt vekslende og forsiktig på bulen min og reiste seg litt forsiktig opp og hev av seg toppen og bhen sin. Nå sto hun foran meg i bare brystene og en tight joggebukse som omfavnet formene hennes på en sånn måte at jeg ikke klarte å la være å berøre henne. Jeg strakte begge armene mot henne, la en arm på hver side av hoften og dro forsiktig ned joggebuksen hennes av hoftene hennes. "Nei men, hva gjør du?" Spurte Siren å så lurt på meg. "Jeg skulle bare hive av meg litt fordi det er jo skamvarmt her!" sa hun med nok et lurt smil om munnen. Men hun gjorde ingenting med det. I stedet lente Siren seg nå ned mot meg og kysset meg.

Der sto hun, med buksen trekt ned over rumpa og en flott rød sexy string som lå som laminert inntil den deilige musa hennes. "Åh" stønnet jeg" og synet av den deilige musa hennes som nærmest presset seg gjennom stringen hennes ble for mye for meg. Jeg reiste meg forsiktig opp fra sofaen og ble nå stående å se Siren rett inn i øynene hennes. Jeg lot fingertuppene mine gli helt lett oppover ryggen hennes før jeg lente meg frem og kysset henne ømt. Siren lot alle følelsene slippe til og stønnet forsiktig.

Hun passet godt på at begge brystene ble klemt godt opp mot meg og kysset meg ømt og godt tilbake. Fingrene mine var nå på vei nedover på ryggen hennes og jeg strøk fingertuppene mine over rumpen hennes før jeg tok et godt tak om den med begge hendene og klemte den godt mellom hendene mine. Tid og sted og alt var nå helt borte. Alt som var der var oss. Siren kysset meg ømt igjen, tok tak i t-skjorten min og løftet den bestemt av meg før hun dyttet meg nonsjalant ned på sofaen. Så satte hun seg på kne foran meg, tok et godt tak i joggebuksen min og røsket den raskt av meg. Pikken min sto som et spett under bokseren min og et stønn av lyst lød fra Siren når hun la hendene sine over bulen min og strøk møysommelig over den.

Jeg stønnet, og pikken min begynte nå å pulsere mens hun tok på den. Jeg var så hard og stor at det rykket i den hver gang Siren beveget hendene sine over den og masserte den under bokseren min. Så tok Siren tak i kanten på bokseren min og dro den av meg slik at pikken min fulgte med den og klasket opp igjen på magen min som følge av at den hadde fulgt med bokseren nedover. Siren tok raskt et godt tak om den og skjøv den sultent inn mellom leppene sine og sank godt nedover den. Jeg kastet hodet bakover og stønnet høyt. Tanken på at vi var ute i ingenmannsland og at vi faktisk kunne lage litt lyd mens vi pulte tente meg veldig, og jeg stønnet på nytt mens Siren sank nedover med hodet sitt over pikken min igjen.

Siren nøt det. Og jeg nøt det. Og nå gikk det ikke lenge før vi begge stønnet. Siren stønnet så deilig og godt med pikken min i munnen hennes. "Ååååh, ja! Siren! Sug meg! Åååååh, jaaaa! Åååh, det er så godt! Sug pikken min! " stønnet jeg, høyere og høyere mens Siren lå på kne foran meg og nøt pikken min. "Ååh, Jeg har savnet så sykt at du suger meg Siren!" Stønnet jeg mens Siren fortsatte ivrig å suge. Etter en stund begynte det å bli vel godt, og jeg kjente at om ikke jeg var forsiktig og stoppet Siren, så kunne det gått for meg any time. Jeg tok tak i hodet hennes og løftet det slik at pikken min skled ut av munnen hennes, og et stort smask lød idet jeg trakk meg ut fra mellom de deilige fyldige leppene hennes.

"Nå er det din tur" Sa jeg med en bestemt stemme og reiste meg opp. "Sett deg i sofaen" kommanderte jeg og svingte Siren bestemt ned på sofaen. Så satte jeg meg på kne foran henne, tok tak i hvert av beina hennes og skjøv dem markant til side før jeg tok tak i stringen hennes. Denne stringen var så fin at jeg ville ikke ta den av. I stedet skjøv jeg den til side før jeg plasserte munnen min bestemt og trykket over musa hennes, og stakk tungen ut. Jeg lot tungen min gli opp og ned musa hennes. Helt forsiktig til å begynne med. Siren stønnet og spredte beina sine enda litt mer. Så tok hun tak i bakhodet mitt og presset det inn mot musa si.

Jeg var nå så steinhard og stor, at jeg ikke klarte å holde den ene handa borte fra pikken min. Jeg tok et godt tak i den med den ene armen og runket mens jeg slikket Siren dypere og dypere, så lot jeg den andre handen min gli oppover kroppen hennes til den fant puppene hennes.

Jeg strøk og befølte og klemte brystene hennes mens jeg runket meg selv og slikket Siren dypt og lenge. Siren var nå blitt søkkvåt og stønnet høyere og høyere. Så satte jeg opp tempoet og intensiteten på slikkingen og sugde til meg klitten til Siren inn i munnen min. Siren stønnet nå så høyt at jeg var glad vi var såpass langt ute i ingenmannsland som vi var.

"Oooh, God, Jaaaa! Åååh, slikk meg! Jaaaa, Sug klitten min! Mere! Jaaaa! Ååååh! Der ja! Ååå, der ja! " stønnet og ropte Siren mens jeg forsynte meg grådig av musa hennes. Jeg slikket henne dypt og lenge før jeg stoppet slikkingen brått, noe jeg viste Siren hatet! "Fuck you! Ikke stopp! Slikk meg mere, dypere, åååh!" Stønnet Siren små-irritert. Men jeg hadde andre planer. Jeg tok Siren i handa, dro henne motvillig opp fra sofaen og geleidet henne inn på rommet.

Der kommanderte jeg Siren til å stille seg på alle 4 på sengekanten og inntok posisjon bak henne. Jeg brukte lang tid på å tease meg i åpningen hennes, dro pikken min opp og ned mellom de deilige søkkvåte leppene hennes, før jeg til slutt presset den mot åpningen og lot den skli sakte inn i henne "Åååh, Ja! Gi meg den store pikken din! Pul meg! Jeg vil ha deg inni meg! Nå! Åååh" stønnet Siren så kåt som hun bare kunne bli. Jeg trakk meg sakte ut av henne før jeg på ny lot pikken min presse inn i den søkkvåte og deilige musa hennes. Jeg økte tempoet etter hvert, og Siren lot en hand gli inn mellom beina hennes og vekslet på å beføle pungen min som klasket mot musa hennes bakfra og klitten hennes.

"Oh my God du er så deilig!" stønnet jeg kraftig og tok Siren hardere og hardere bakfra. Jeg klasket Siren lett over rumpa hennes mens jeg stampet henne godt inn i musa hennes. "Åååh, ja! Ta på klitten din! Ååååh, ja! Oh my god! Åååååh! Jeg elsker den kroppen din, Siren! Du er så deilig!" stønnet jeg, og fortsatte og fylle henne opp bakfra. Etter hvert trakk jeg meg ut av den søkkvåte musa hennes, og vippet Siren over på siden. "Snu deg rundt og legg deg på ryggen" nærmest kommanderte jeg, og Siren la seg på rygg og spredte beina sine sultent og lydig.

Jeg stilte meg opp mellom beina hennes og puttet den bestemt inntil leppene hennes og lot pikken min skli opp og ned mellom leppene hennes. Opp og over klitten og ned mot åpningen. Det kom flere deilige våte lyder fra musa hennes mens jeg sto og lekte meg. Flere ganger. Opp og ned. Så lot jeg den på ny skli inn i åpningen hennes og presset den godt inn i henne. Vi stønnet høyt begge to, og de deilige brystene hennes vugget opp og ned der hun lå på rygg. "Ååå, ta meg! Ta meg!" stønnet Siren kraftig. Jeg sto der og stampet henne inn og ut av musa hennes, lente meg over henne, kysset henne ømt og slikket og sugde niplene hennes ofte. Vi byttet stilling. Og nå var det Sirens tur til å ta kontrollen. Hun lempet meg over på rygg før hun satte seg over meg, tok tak i pikken min og førte den opp mot åpningen hennes.

Så satte hun seg ned over den og den skle dypere og dypere inn i henne helt til hun satt over meg med hele lengden inne i deg. "Oh my GOD jeg ELSKER når du rir meg!" utbrøt jeg med en kraftig og kåt stemme. Og Siren satte i gang og ri. Siren gned seg inntil meg med faste rytmiske bevegelser, og stønnet vilt. Puppene hennes beveget seg så utrolig sexy opp og ned til bevegelsene hennes at jeg klarte ikke la være. Jeg satte meg forsiktig opp og grep puppene hennes i hver min hand. Ledet dem til ansiktet mitt og byttet på å suge og slikke dem. "Ja! Knus meg Siren! Åååh ja! Ri meg! Oh god, du er så deilig!" nærmest hikstet jeg mens jeg fikk den beste rideoppøevelsen jeg noen gang har hatt.

Siren begynte å stryke seg over brystene sine og den ene handen hennes fant veien ned til klitten hennes som hun straks begynte å massere." Elsker den store harde deilige kuken din!" stønnet Siri mens hun red meg opp og ned. Det var så hott å ligge der å se hun reise seg og sette seg ned over den. Å se at den skle inn og ut av henne. "åååh, TA MEG!" Ropte jeg. Vi byttet stilling igjen. Nå ville jeg slikke Siren mer." Jeg vil slikke deg mere sa jeg kåt, og siren la seg på rygg igjen. Jeg slikket henne nå så DYPT OG ELSKET smaken av henne. Alle saftene som nå var kommet til slikket jeg i meg og nøt hver dråpe.

Jeg førte to fingre inn i henne og presset dem forsiktig opp imot taket hennes mens jeg fortsatte å slikke å suge klitten hennes. "Oh god ja! Ååååh, slikk meg.. Sug klitten min! Åååh" Stønnet siren kraftig mens jeg slikket og sugde alt jeg kunne. Etter nok en runde med dyp slikking og fingring satte jeg meg opp å presset den inn i henne igjen. Jeg pumpet henne raskere og raskere. Inn og ut av den deilige musa hennes. Og brystene hennes beveget seg taktvis med støtingen. Så kjente jeg at det bygget seg opp hos meg. Jeg var nær. Svært nær. "Oh my god, jeg spruter snart!" Stønnet jeg kraftig. Og fortsatte pumpingen min til den store gullmedaljen.

"Åååh ja! Sprut på meg! Sprut på magen min, sprut på musa mi, så kommer vi samtidig" sa Siren og la en hand over klitten sin og masserte ivrig mens jeg fortsatte å penetrere henne dypt. Så kom jeg til bristepunktet, og jeg skøv den langt og dypt inn i henne et par ganger til før jeg utbrøt "Jeg kommer!" Jeg kommer! Jeg kommer til å sprute masse! " Siren svarte raskt og stønnet høyt "JA! Kom på meg! Sprut på meg! Sprut på musa mi! " Og så stivnet hun til. Jeg visste hva det betød, trakk meg ut og lot det gå for meg. Sprut etter sprut sto ut av pikken min, og alle muskler i begge våre kropper strammet seg i synkron orgasme.

Vi kom, og vi kom. Bølge etter bølge skyllet over oss i et ustanselig snøskred av en orgasme, helt til vi begge kollapset. Jeg oppå henne, sæd over alt, hjertene våre hamret i brystene våre. Vi bare lå der. Helt utslått begge to å bare smilte. "DET var deilig!" hvisket Siren. "Jah" svare jeg. For utslått til å si noe mere. Langhelgen på hytta bød på flere slike hete stunder. Vi koste oss, drakk vin og elsket hett og lenge. Flere ganger. Vi har begge én ting til felles om den turen. Den vil aldri bli glemt. Mmmm! For en tur.