Lang helg

Jeg lukker øynene og later som jeg sover. Han tusler mot sengekanten, bøyer seg ned og stryker meg lett over kinnet. Jeg åpner øynene og ser inn i to skinnende brune øyne. Han smiler med hele ansiktet, jeg kan ikke la være å smile tilbake. Selv etter 3 måneder blir jeg litt svimmel når jeg ser de vakre øynene hans. Det kribler litt ekstra der nede. Jeg er morgen-kåt. Jeg kaster blikket ned den veltrente kroppen hans og stopper ved boksershortsen. Han er så absolutt klar han også. Kuk-hodet stikker så vidt det er opp av linningen, som en liten titt-tei til meg. En blank gledes-dråpe glinser på tuppen. Joda, dette er et deilig syn en lørdagsmorgen.

Nå ser jeg at han har hendene bak ryggen og blir brått nysgjerrig. – Hva har du for noe på lur? Han smiler bare og beveger seg sidelengs opp i senga. – Jasså, er det hemmelighetskremmerier på gang? Du vet, det er fortsatt en måned til bursdagen min ikke sant? Du, jeg husker dagen din, humrer han. Han tar frem en liten skoeske fra bak ryggen og legger den foran meg på sengen. Jeg titter spørrende fra esken, til han og tilbake til esken igjen. Jeg undrer på hva dette kan være. Jeg liker overraskelser. – Ja, åpne den da, sier han utålmodig. Jeg lar meg ikke be to ganger og vrenger av lokket. I esken ligger det et svart bånd og pisk i brunt skinn Jeg trekker pusten høylytt i overraskelse. Blikket går tilbake til ham. Nå smiler han det fantastiske smilet sitt igjen, men øynene har en helt annen tone. - Legg deg ned! Kommanderer han bryskt. Jeg gjør som han sier, dette var nytt for meg – På magen, kommanderer han videre. Jeg ruller rundt med hodet nede i puta. Jeg hører han tar frem noe fra esken og kjenner silkebåndet kile meg over rumpeballene. – Hendene på ryggen! Jeg gjør igjen som jeg får beskjed om, uten å nøle.

Nå bruser det i kroppen, jeg er helt våken og kjenner lysten gjøre meg litt ør.??Han binder hendene mine på ryggen, akkurat passe stramt. Det rasler i esken igjen og jeg kjenner det kiler litt på ryggen. Det er halene på pisken som stryker meg lett over huden. Et grøss av velbehag jager gjennom kroppen min. Jeg kjenner fitta pulserer et par ganger. Den er svulmende og våt, jeg elsker behandlingen han gir. ?Rapp! Pisken treffer meg rett over rumpa, jeg skvetter av lyden og kjenner varmen fra slaget bre seg ut over rumpeballene. Det var ikke like vondt som jeg hadde forestilt meg, det er bare en deilig form for svie. Jeg kjenner meg levende og med i øyeblikket. Resten av verden er lukket ute, alle gjøremål er forsvunnet fra hodet mitt. Han har mitt fulle fokus. Rapp! Et nytt slag treffer og det svir igjen. Et "mmmm" unnslipper leppene mine. Han stønner tilbake. Nyter at jeg nyter behandlingen.

Jeg snur hodet og ser at han har trukket av seg boksershortsen, den nydelige kuken hans gynger spenstig opp og ned. Han ser blikket mitt og skjønner hintet. Han går ut av senga og stiller seg på siden, tar tak i begge bena mine og trekker meg mot seg. Halve kroppen ligger oppå senga, mens knærne nå står i gulvet. Hendene mine er fortsatt bundet, jeg er hjelpeløs. Må bare følge hans instrukser. Rapp! Et nytt slag som gir enda en pirrende, rød rosett på skinka. Jeg nyter den ilende følelsen. Han bretter rumpeballene til siden og stikker to fingre inn i meg. De glir lett inn i varmen og finner rett frem til G-punktet mitt. Han kjenner meg som sin egen baklomme, han vet hva jeg liker og styrer showet fullt og helt. Jeg kjenner han treffer godt, så godt at håret i nakken reiser seg i behag. Han trykker hardere og jeg kjenner tærne krølle seg, blodet bruser. Surklelyder, jeg er så våt. Det blir varmere der nede. Jeg kjenner orgasmen er nær. Han fingrer meg raskere, jeg kniper musklene rundt fingeren hans, ber om mer. Han jokker fingrene frem og tilbake mot G-punktet i en voldsom fart, det kjennes fantastisk. Bølgen av orgasmen starter der nede. Jeg trekker pusten dypt, spenner hele kroppen og gir meg helt over til orgasmen. Glemmer tid og sted. Saftene renner nedover lårene mitt, han stønner dypt og brummende.

– Nå er det min tur. Han går ned på kne og kuken smetter inn i meg. Følelsen av orgasmen er i kroppen enda og han knuller meg raskt og hardt, holder et tak i de sammenbunnede hendene mine og tar et godt tak i håret. Han peiser på og orgasmebølgen rir meg enda. Han puster dypere, og raskere. Han er ikke langt unna å komme. Han bråstopper langt inni meg, og spenner seg. Et lite brøl av et stønn velter ut av ham og jeg kjenner kuken pulsere på innsiden idet han spruter meg full. Han faller over meg, og nyter øyeblikket .